en sånn derre bra dag

Hva med litt mobilbilder? Jeg synes selv det er gøy å se mobilbilder på andre blogger, det blir liksom litt mer hverdagslig og ikke fullt så oppstilt. Husker for et år siden når jeg hadde ukentlige updates med massevis av bilder tatt med iPhonen – kanskje det er noe jeg burde fortsette med?

I alle fall, i går hadde jeg en skikkelig bra onsdag!

Antrekk for dagen! Jeg har fått helt dilla på skinnbuksene mine, så de blir flittig brukt for tiden. // Meg og min gode kompis Stian. Vi pleier å gjøre skolearbeid sammen og planlegge vår fremtid som piloter med 2 millioner i årslønn og et hus av et villa. Tjeneren vår skal hete Jeffrey og når vi kommer tilbake på 10-årsjubileum på skolen så ankommer vi i privathelikopteret våres. Young dreamers. Mest av alt vil jeg bare ende opp lykkelig, men en godt betalt jobb på toppen av det sier jeg ikke nei til.

Så var det hjem fra skolen, spise kylling og mangosalat til middag og etterfulgt av bonski med Pepsi-flaska på 1,5 liter. Okei da, jeg bonskia ikke, men jeg drakk seriøst 1,5 liter brus på type 20 minutter, rekord. Etter det dro jeg på Spenst med Ingvill og Liv, og vi dro på en gruppetime som heter Step Up Styrke. FY SØREN, for en bra økt!! Jeg har undervurdert disse gruppetimene, altså. Det var 55 intensive minutter hvor vi brukte step up-maskiner til å utføre 5 intervaller. Den høye musikken og instruktøren som var full av energi fikk meg virkelig til å gi alt!! For en knall økt 🙂

11 kommentarer

Siste innlegg