kriss gir råd #2

Jeg er sammen med denne fantastisk herlige gutten, som tar såå godt vare på meg. Har gjør meg alltid glad uansett hvilket humør jeg er i. Vi har snart vært sammen i to år, og jeg begynner å bli usikker. Jeg elsker han såå, såå mye og er kjemperedd for å miste han. Han har hjulpet meg utrolig mye gjennom mine krangler med familien, og han er en stor støttespiller for meg. Vet ikke hva jeg skal gjøre.. Jeg føler at følelsene mine er litt svekket for han, men ville absolutt ikke slå opp. Hva skal jeg gjøre?! Mister jeg han, mister jeg en utrolig stor støttespiller, og er redd for hva som kan skje med både meg og han hvis jeg forteller han hvordan situasjonen står til.
Det er en utrolig vanskelig situasjon du står ovenfor. Å miste følelser for en person som betyr mye for deg svir, og man blir stilt opp til et sinnsykt vanskelig valg. Det siste man vil er jo å såre personen… Men vet du hva, kjære deg? Du fortjener å være lykkelig. Den viktigste personen i ditt liv er DEG, og da må du faktisk lytte til deg selv ogå. Selv om kjæresten din er verdens herligste og har vært en støttespiller for deg i lang tid, betyr ikke det at dere er meant to be. Det er kjipe fakta, men tro meg. Jeg ville funnet ut om du har nok følelser til å fortsette forholdet med kjæresten din, og hvis du ser at det ikke går, så forteller du det som det er. Selv om han kommer til å bli såret vil det være det beste for begge to, for hvem vil vel være i et forhold som ikke er gjensidig? Det vil verken du eller han, eller noen for den saks skyld. Et forhold skal ikke tilfredsstille kun den ene personen, men begge to. Og hvis du ikke er tilfreds med han du er sammen med nå, burde du gjøre noe med det. Ikke glem at når en dør lukkes, åpnes det en ny en 🙂 Og det høres forresten ut som om dere har et utrolig godt vennskap i forholdet deres, så for alt du vet kan det til og med hende at han vil fortsette vennskapet med deg. Lykke til, girl!

Hva er ditt beste råd for å komme over noen?
Helt ærlig har jeg aldri hatt kjærlighetssorg, hvis man ser bort ifra seriøse forhold for 5-6 år siden liksom. Men jeg har noen tips likevel:

♥ Full timeplan! Pass på at du har mye å gjøre. Kom deg ut av huset slik at du slipper å sitte inne alene med tankene dine. Benytt anledningen til å finne på sprell med vennene dine!
♥ Slett han: Det vil bare gjøre vondt værre å stalke han på facebook, instagram og snapchat. Om det faller seg naturlig, slett han/unfollow han what so ever, så slipper du å se hva han styrer med. Hvis dere fortsatt er venner så vil det nok ikke dette punktet være en god idé, men prøv å unngå han mest mulig isåfall. 
♥ Finn deg et kjendiscrush. Se Fifty Shades Of Grey og jeg lover deg at du glemmer eksen din så fort du får øye på Mr. Grey og hans perfekte utseende. Det værste du kan gjøre er å finne deg en ny gutt og bruke han for å komme seg over eksen din, så derfor er det perfekt å finne deg en kjendis i stedet, så slipper du å knuse hjertet til en gutt du egentlig ikke liker. But you heard me girl, Mr. Grey!
♥ Se på det som en mulighet til å være FRI! Altså, jeg elsker følelsen av å være fri til enhver tid og kunne gjøre hva enn jeg vil. Å ha en gutt som begynner å sutre og lage dårlig stemning så fort jeg prater med en av guttekompisene mine… Nei, bare NEI!

Har du noen tips og råd til folk som er jomfru? Nesten alle i gjengen har hatt det og jeg er 18 år å har fremdeles ikke hatt det.. Føler et stort press.
Jeg synes det er dumt at så mange stresser med å bli kvitt jomfrudommen. Hva har vel det å si? Det at du har hatt et mannleg kjønnsorgan inni ditt kvinnelige imperie synes ikke jeg er noe å skryte av, sorry mate. Jeg skjønner likevel at mange føler et visst press, for det ER jo et veldig stort press når det kommer til sex den dag i dag. Men vet du hva du skal si når du sitter i gjengen din og de andre jentene ramser opp gutt etter gutt de har ligget med de siste ukene? “Jeg er jomfru og jeg kunne ikke brydd med mindre”. Hva er vel tiltrekkende med jenter som ligger rundt med hvem som helst? Ingen synes det er kult, tro det eller ei.

Har du noen tips til noe som er sunt og godt i stedet for godteri på lørdagskvelder?
Yoghurtnøtter, hehe! Min store svakhet. Det er riktig nok sukker i yoghurten, MEN det er bedre enn godteri, da det også inneholder nøtter som er kjempesunt og veldig næringsrikt. Nøtter har mye energi i seg så man blir fort mett også, noe som gjør at du slipper å overspise. Jeg spiser seriøst yoghurtnøtter hele tiden, det ER SÅ GODT. 

Hvordan får du motivasjon til å trene? Jeg er ganske slank slik som deg og kan spise hva som helst uten at det blir noe forskjell på kroppen, så ofte når jeg er får lat eller trøtt bruker jeg alltid den samme unnskyldningen til meg selv at, nei trenger ikke trene i dag gjør ingenting om jeg spiser dette godteriet legger ikke på meg elns uansett så.. Opplever du det samme noen ganger? isåfall tips til å få seg på trening uansett??
Trening handler ikke om slanking. Selv om du er slank er trening SUPERBRA for kroppen din, vil du vite hvorfor? 1. Det øker intelligensen. 2. Det gir deg gratis lykke. Trening gjør deg glad, fordi når du trener utløses det endorfiner, det samme hormonstoffet som blir utløst når du er forelsket. 3. Bremser aldringstegn. 4. Det reduserer risikoen for sykdommer. 5. Det gir deg mer overskudd og energi. Hiv deg rundt! 🙂

HAPPY KRISS

Jeg er 17 år og har sykt små pupper i forhold til vennene mine og jenter på min alder generelt. Mamma og søsteren min har det også, så jeg vet at jeg ikke kommer til å få så mye større, men det tærer så utrolig mye på selvtilliten min. Hater å gå i bikini, kjoler og det å vise meg i BH fremfor vennene mine. Jeg føler alle guttene går etter de med store pupper… Har du tips til hvordan jeg kan unngå å la puppene ødelegge selvtilliten min?

Takk for at du spør meg om tips gurl, vi står sammen om dette ♥ ALTSÅÅÅÅÅ. Pupper er ikke alt. Nå skal jeg nemlig fortelle deg noe. For pupper, hva er egentlig det? Jo, det er to KLUMPER på brystkassen din, med en VORTE på midten. Damn, tenk over det liksom. Skal disse klumpene med en vorte på avgjøre hvor bra du ser ut?? Svaret er nei. Og om du bekymrer deg for det med gutter, så kan du trøste deg med at gutten i alle fall liker deg som person, og ikke puppene dine. Det er jo genialt?? Og in fact, så er det minst like mange kvinner som ønsker brystreduksjon, som det er kvinner som ønsker silikon. Visste du det? Jeg har pratet med SÅ mange som skulle ønske puppene deres var mindre. Store puppper = hengepupper, vanskeligere å kle seg og vanskelig å trene.

Og en viktig ting!!! Vi med små pupper har mye bedre utvalg i fine BH’er. Løp på H&M og finn bombshell-bh’ene giiiirl! Dette er forresten IKKE hat mot de som har store pupper. Dere er fine dere også – det er jo alle. Jeg måtte bare oppmuntre de med små pupper littegrann!

34 kommentarer
  1. Syns lite om at du rakker ned på jenter som har mye sex, at du også henger deg på slut shaming. Andre mennesker sitt sex liv er ikke opp til deg å dømme. Der er lov å like sex, det er lov å ha sex, både for gutter og jenter!

  2. Viss du hadde lest Marie so kunne du sett at ho skreiv folk som ligger rundt med hvem som helst, ho sa ingenting om å ha masse sex, det kan jo man ha med kun kjæresten sin. Eller du ligger vell rundt med alle siden du følte deg truffet? Bloggere kan ikkje skrive noke uten at noken skal få so jævla pms og tolke alt feil

  3. This made my day, haha! Girls don’t be sad about having small boobs, just remember that Ariana Grande have small boobs and she’s one of the worlds most beautiful womans alive- don’t ever forget that. // Love from a danish reader. <3

  4. Jeg mener ikke å ha masse sex med kjæresten sin jeg referer til å “ligge rundt”. “Eller du ligger vell rundt med alle siden du føler deg truffet”. Mitt sex liv angår ingen andre enn meg og de jeg har sex med, du understreker hele poenget mitt ved å stille spørsmål ved dette. Det gjør meg trist at kvinner skal være så nedsettende mot andre kvinner og forsette å dyrke disse ødeleggende tankene rundt sex og skam. Jeg tolket ikke Kristine feil, og det å si at jeg har PMS understreker igjen den mannsjåvinistiske holdningen din

  5. Enig med Marie! Kristine skriver ordrett: “Hva er vel tiltrekkende med jenter som ligger rundt med hvem som helst?” Fordomsfullt og dømmende. Når man tjener penger på å skrive, så skulle det bare mangle at man tenker litt over hvordan man formulerer seg.

  6. Det med puppene stemmer så sykt. Har selv litt store og sliter med å finner bh’er som passer og som er litt fine. Må alltid kjøpe 80, og de er for store rundt, for hvis ikke passer ikke cupen, selv om jeg går opp i cup når jeg prøver det jeg egentlig burde hatt som er 75.

  7. Begynnte nettopp å lese bloggen din, har fulgt med i et par mnd nå – og jeg følte det var på tide å legge igjen noen ord. Du er så vakker, håret ditt er too die for, og du er ekstremt flink til å formidle deg og bruke den stemmen du har til å hjelpe andre med disse rådene. Jeg kan tenke meg at du har et kjempe stort hjerte inne i den slanke kroppen din 🙂 Du kommer til å nå langt! Og jakkene dine er kjempe kule!! Stå på videre, jeg følger med 😀

  8. Lol, det er jo fakta det Kristine skriver om at det er harry og lite tiltrekkende med jenter som sprer beina for alt på to bein. Dere som er uenige er vel en av dem som gjør det, siden dere reagerer sånn? Give me a break

  9. Det er ingen selvfølge at store pupper må henge. Jeg er en 21 år gammel jente som bruker 75F i BH-størrelse og jeg er kjempefornøyd med hvordan puppene mine ser ut jeg! De er faste og jeg kan fint gå uten bh. Men det er sant det du sier at det er vanskeligere for oss å finne BHer som passer i norske undertøysbutikker, jeg kan bare glemme å kjøpe bher fra h&m osv. Men uansett, ville bare påpeke at det er overhodet ikke sånn at alle med store pupper må ha hengepupper. Slik jeg har inntrykk av så er man ganske uheldig hvis man er rundt min alder/er ung og har hengepupper allerede… Men er klart at alle er forskjellige, og det er ingen fasit på hva som er finest – enten de er store eller små.

  10. Så snill du er med leserene dine! 🙂
   Jeg har forresten store pupper, og jeg kan ikke bruke push-up, og det er jo de som er fine, med blonder og diamanter 🙁 Jeg må bare bruke vanlige hvite kjedelige… 😛
   Og jenter oppi kommentarfeltet, JO det er usjarmerende å ligge rundt med masse forskjellige gutter. Selvfølgelig skal dere få lov til det, men det ER usjarmerende!

  11. Helt enig deg, Kristine 🙂 De som ligger med alt og alle er veldig lite tiltrekkende. Kjenner ingen seriøse gutter/jenter som vil ha en som har ligget rundt med det meste :p

  12. Blir vel for dumt å komme med noe så fordomsfullt og kjønnsdiskriminerende som at “Hva er vel tiltrekkende med jenter som ligger rundt med hvem som helst?” Slut shaming er lite kult altså, just saying

  13. For meg stemmer det siste punktet du skrev om store pupper så innmari bra. Jeg har selv størrelse 70G, og det er umulig å finne både BH’er og bikinier som passer. Må alltid gå på dyre, merkeundertøysbutikker for å finne begge deler, som gjør at jeg må legge ut mye penger for å få det jeg trenger. Her snakker vi bortimot Bh’er for 800,- og bikinier som koster rundt 1500,-. Og det er for én! (Man får selvsagt tak i billigere varienter også, men for å finne noe man liker og noe som kan holde en stund, så må man faktisk bort i denne prisen.) Tenk dere å bruke dette i forhold til de billige standardstørrelses-BH’ene man finner på kjedebutikker, liksom. Så aldri i livet ønsk dere så store pupper, jenter.
   For å bare understreke det hele, så ønsker jeg også brystreduksjon. Har time på privatsykehus om en måned, så tenk dere om både én og to ganger før dere sier dere er misfornøyde med det dere har 😉

  14. Skjønner ikke hvordan du kan like Mr. Grey etter hva han gjorde mot Ana. Jeg så filmen igår og satt med åpen munn sånn hele tiden. Ble helt sjokka!!! haha ble litt redd han tilslutt. Men det kan vell endre seg? haha jeg ler av meg selv nå, redd mr grey som er så sexy

  15. Hei Kristine! Håper du tar deg tid til å lese dette og svarer om du har lyst/tid.
   Jeg er en jente på snart 14 år som er tynn. Er 1.74 og har 46 kg på kroppen. Vil selv si at kroppen min er prikk lik (!) din? Du er den med mest lik kropp som meg som jeg har sett. På skolen, familie og av mange andre får jeg høre at jeg er alt for tynn og må legge på meg noen kilo. Som regel svarer jeg bare “mhm” fordi jeg synes det blir feil å si “nei” fordi det ikke er sant og feil og si “ja” fordi jeg ikke liker å vere for tynn. Men hvorfor gidder folk å kommentere at vi tynne er tynne? Hallo, jeg har aldri opplevd at noen har sagt til noen overvektige at de er tykke og må slanke seg.
   Hver gang noen sier at jeg er tynn, har anorexia, må spise mer (spiser mye, men folk ser det alikavel) føles det som at selvbildet jeg har av meg selv synker helt til 0. Av og til får jeg faktisk lyst til å grine.
   Men… Har du noen tips til hva jeg kan si til de som sier jeg er for tynn osv, hva jeg burde spise for å legge på meg og hvordan jeg kan få opp selvtilitten igjen?
   Vil bare si til slutt at jeg er naturlig tynn som deg, og ikke er syk.

  16. herregud uansett hva man sier som blogger så er det noe galt..
   jeg har forresten et problem!
   Etter videregående flytter jeg til New York for å studere! Flytter i september og gleder meg såå! Kjæresten skal fortsatt bo i Norge, men vi er ikke så urolige for forholdet selvom vi stadig får spørsmål om vi ikke skal slå opp eller hvordan vi skal tåle det. Elsker man hverandre høyt nok går alt! Men har du noen tips til ting vi kan “finne på” selvom jeg er det og han er her? Vet ikke om du skjønner, men hyggelige ting jeg kan gjøre med han eller for han selvom han er så langt unna! Man må jo ha minst like mye sparkle i forholdet når man ikke der hverandre mer enn tre ganger i året

  17. Anonym:) : hvis noen som er tykke som kommenterer slikt, kan du også si tilbake “du er tykk og må slanke deg”. Gjør ingenting om vedkommende blir såra, for de har såret deg allerede! Jeg syns du bør gjøre det, for det får folk til å slutte og si slikt. Da tør de ikke si det, for de vet du kommer til å si dritt tilbake. Vis grense for deg selv, si i fra at du ikke aksepterer slike utsagnet! Det må være slutt på å synes synd på de feite! Har de feite sagt slikt til deg, sleng tilbake!
   Jeg er litt feit selv, men jeg sier aldri slikt til tynne mennesker. For jeg vet at de helt sikkert ikke liker å være tynn eller får kommentarer. Hvordan ville jeg ha likt hvis noen sa at jeg er feit? Derfor sier jeg ikke noe spesielt, men jeg lytter gjerne om deres problemer og ting. Det er ikke alltid perfekt å være tynn. Og heller ikke tykk.
   Jeg har store pupper, og trives ikke med det!!! Så jenter, vær fornøyd med dere! Kast ikke bort 30.000 kr på nye pupper, det er bare tøys! Du ber om helseproblemer, problemer med rygg etc! Det er ikke morsomt, så tenk dere godt om!
   Såå… 🙂

  18. Altså Kristine nå må du faktisk skjerpe deg.
   Det som er lite tiltrekkende er å være judgemental og henge ut jenter for å gjøre noe gutter blir hyllet som helter for. En dobbelstandard som selvom du kanskje ikke skjønner mye av akkurat nå, er utrolig skadelig for samfunnet. Er faktisk utrolig skuffende at du av alle skriver sånne ting for du må jo vite bedre enn noen hvordan det føles å få krass kritikk og stygge kommentarer for valgene du tar, selvom det ikke skal være noen andres business.
   Du mente det sikkert ikke ille, men det minste du kan gjøre er å spesifisere at du synes det er lite tiltrekkende å “ligge rundt” både når det gjelder gutter og jenter. Noe annet er rett og slett slut shaming og veldig usjarmerende, og trist.
   Tenk deg litt bedre om. Vær med på å bygge opp jenter, venninnene dine etc istedenfor og være dømmende og hyklersk. Vi trenger sånne som deg med på laget!

  19. Youghurtnøtter er egentlig bare sjokolade😉 er litt teit at det heter youghurtnøtter men sånn er det :/ tenkte bare at du burde vite at det er like usunt som en sjokoladeplate

  20. om folk skal slå opp med noen bare følelsene blir svekket- ja, lykke til i livet.
   Det er NORMALT at forelskelse går over etter 2 år, og INGEN INGEN INGEN har de samme følelsene etter flere år, som de første mnd/årene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg