1. Hei, jeg ville bare si en ting, jeg. Fordi folk som deg fortjener å høre det. You just make me so so so happy. Et klikk innom bloggen din, og munnen min former seg i et smil etter en dritt dag. Du stråler, og det smitter! Takk for at du gir av deg selv, du virker fantastisk

  2. Du er absolutt nydelig! Ønsker deg en herlig helg videre 🙂 vil du forresten dele hvilken selvbruning du bruker ?

  3. Hei Kristine! Håper du tar deg tid til å lese dette og svarer om du har lyst/tid.
   Jeg er en jente på snart 14 år som er tynn. Er 1.74 og har 46 kg på kroppen. Vil selv si at kroppen min er prikk lik (!) din? Du er den med mest lik kropp som meg som jeg har sett. På skolen, familie og av mange andre får jeg høre at jeg er alt for tynn og må legge på meg noen kilo. Som regel svarer jeg bare “mhm” fordi jeg synes det blir feil å si “nei” fordi det ikke er sant og feil og si “ja” fordi jeg ikke liker å vere for tynn. Men hvorfor gidder folk å kommentere at vi tynne er tynne? Hallo, jeg har aldri opplevd at noen har sagt til noen overvektige at de er tykke og må slanke seg.
   Hver gang noen sier at jeg er tynn, har anorexia, må spise mer (spiser mye, men folk ser det alikavel) føles det som at selvbildet jeg har av meg selv synker helt til 0. Av og til får jeg faktisk lyst til å grine.
   Men… Har du noen tips til hva jeg kan si til de som sier jeg er for tynn osv, hva jeg burde spise for å legge på meg og hvordan jeg kan få opp selvtilitten igjen?
   Vil bare si til slutt at jeg er naturlig tynn som deg, og ikke er syk.

  4. Hei! Hvordan trener du for tiden? Jeg skal sette opp et treningsprogram for 12 uker med mål å løpe/jogge en mil på 60 minutter. Er nå utrent/litt trent. Trener 2-3 ganger i uken (medregnet gym på skolen, det er jo trening det og). Jeg starter i morgen og tenker å ha 5-6 økter i uken (medregnet gym). Har du noen tips til øvelser, metoder, treningsprogram eller annet som kan hjelpe meg? Du løp jo en mil på 56(?) min for en stund siden, og siden det er det jeg har som mål tenkte jeg at du ville ha de perfekte tipsene☺️ Jeg trener ikke på senter, men har mulighet til å ta noen enkeltøkter en gang i blant om det skulle være nødvendig. Tror du det er urealistisk å ha det som mål? Jeg går jo på skole og trenger mye søvn, men du får det jo til!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg