a night at Scandic Ørnen

Sponset opphold

Velkommen til Scandic Ørnen!

Her har dere en stykk glad Kristine som sjekket inn på et av Bergen’s nyeste hotell på fredag! Vil dere se hva som møtte oss når vi åpnet døra til hotellrommet?

En SUITE!

Tre etasjer med deilig fingermat!!!

KINGSIIIIZE BED!!

Verdens fineste bad!!

ÆÆÆÆ! Er det rart jeg har kost meg ihjel de to siste døgnene? Jeg og Julie tok turen til Bergen fredags morgen, og vi ble helt tom for ord da vi tråkket inn i suiten våres. For en luksus! Jeg skal love dere at livet føltes ganske så flott da jeg satt i sofaen på suiten i 12. etasje med utsikt over fine Bergen sammen med bestevenninna mi. Og er det noe jeg og Julie kan, så er det å kose oss. Vi slappet først av på rommet i et par timer med jordbær, druer, makroner, popcorn, før vi spaserte bort til Torgallmenningen og shoppet av oss. Det ble ikke så mye riktig nok, men jeg fant de perfekte jeans til våren, så de ble med meg hjem. I tillegg har jeg fått dilla på smykker, så jeg kjøpte masse nye ringer og duppeditter.

Scandic Ørnen ligger i Lars Hillers Gate 18, rett ved Bystasjonen. Om du tar buss til Bergen ser du hotellet i det bussen stopper, så det er jo veldig greit. Det ligger kun en liten spasertur langs Lille Lungegårdsvann unna Torgallmenningen – veldig, veldig sentralt med andre ord. Hit skal jeg definitivt overnatte neste gang! Den deilige atmosfæren og det hyggelige personalet fikk meg virkelig til å føle meg som hjemme i det jeg tok foten inn i lobbyen, og for å ikke prate om utseendet – HALLELUJAH! Her snakker vi moderne design med rene farger og interiør, akkurat slik jeg liker det. Jeg tror faktisk ikke jeg har vært på et finere hotell før.

Trenger jeg å nevne hvor god hotellfrokosten var? Her spiser jeg cottage cheese blandet med yoghurt, toppet med masse jordbærsyltetøy, crüsli, bananchips og rosiner. + masse frukt ved siden av, selvfølgelig!

For booking og mer informasjon om Scandic Ørnen kan dere trykke HER.

23 kommentarer
  1. Dersom du vil på shopping, bør du virkelig ta bussen til Åsane neste gang du er i Bergen. Er bare 15-20 minutter med buss fra festplassen, og du har TRE shoppingsentre med tilsammen 211 butikker fordelt på Åsane senter, Arken og Horisont! + Rusta og g-max. Må også bare si at de selger Victoria secret bodysplash og lotion billig på Rusta 😀 😀 😀 Alt dette er i 2 minutter fra bussterminalen! Et tips til neste gang! De har mange butikker som de har i byen, men de har i tillegg mange butikker som ikke finnes i byen, f.eks. gina tricot, h&m home, selected femme, ja bare søk på nettet hahaha

  2. SERIØST, hvor er alle innleggene som handlet om at du ikke hadde skrevet at dette var et sponset opphold?? At du IKKE hadde skrevet det i toppen av innlegget og at det var ULOVLIG å la være.. DRIVER DU Å SENSURERE FOLKS KOMENTARER?? Du må tale kritikk om du gjør slike brølere!!

  3. Jeg syntes det er veldig trist at du sletter kommentarene. Jeg trodde dette var en ærlig blogg?
   Du kunne jo bare skrevet med en gang at det var sponset istedenfor å legge det til lenge etterpå, og slette flere folk sine kommentarer.

  4. Syns det er veldig dårlig av deg og slette kommentarene om at du ikke hadde skrevet “sponset opphold”, også redigere det på etterpå.
   Prøvde du å lure leserene dine, eller glemte du bare å ta det med? 🙂

  5. Anonym: Det var dårlig gjort av meg å slette kommentarene, jeg vet. Beklager. Jeg merket så klart innlegget som sponset rett etter jeg fikk kommentar om det, det gikk helt i glemmeboksen og jeg hadde så klart tenkt å merke det som sponset med en gang 🙂 Gikk litt fort i svingene!

  6. Hadde vært bedre å ærligere å la kommentarene stå, merke innlegget riktig, samt å beklage forglemmelsen. Nytter ikke å gjøre slik som nå for at ting skal være rosenrødt hele tiden.. Det er ikke slik livet er for de fleste av oss, vi surrer og roter det til innimellom alle sammen.

  7. jeg synes det er veldig synd at du valgte å fjerne kommentarene som sa at du ikke hadde skrevet sponset opphold. Var dette fordi forbrukerområdet ikke skulle se at du hadde glemt å skrive det på? Det ødelegger litt av tilliten man ønsker å ha til en blogger når man velger å fjerne ting istedenfor å bare være ærlig å si at det glemte jeg rett og slett å gjøre. Når du velger å “skjule” at du ikke først hadde merket dette innlegget ved å fjerne kommentarer, får man ikke inntrykket av at du er så seriøs som jeg trodde du var, og det er veldig synd for jeg har veldig sansen for både deg og bloggen din, men slike ting som det burde du holde deg for god for.
   Det er lov å glemme vet du, men det er viktig å være ydmyk og ærlig ovenfor leserne dine som faktisk er grunnen til at du kan få slike ting sponset.

  8. Jeg kommer til å sende en mail til hotellet der jeg sier min mening angående dette, siden det faktisk ødelegger for seriøsiteten til hotellet at du begynner å sensurere kommentarer i et slikt innlegg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg