the perfect denim jeans for spring

Hei og god mandag! Først, la meg vise noen bilder fra gårsdagen.

HAPPYYY

Jofama by Kristine Ullebø her, bukse Bik Bok, ringer H&M, klokke Michael Kors, sko Jeffrey Campbell

Jeg ELSKER at det begynner å bli vår og at jeg kan bruke skinnjakkene mine uten mye klær under!!! Skinnjakke må virkelig være definisjonen på vår. Ellers har jeg fått kjempedilla på ringer som dere ser, når jeg var i Bergen i helga tror jeg at jeg brukte flere timer på å kikke på forskjellige ringer. Eneste negative er at alle neglene mine nettopp har knekt, så det ser ikke så veldig bra ut.. Men de vokser fort ut igjen heldigvis!

I dag var det første skoledag etter ferie, og det gikk helt greit, bortsett fra at dagen gikk sneglesakte, haha. Når jeg kom hjem hadde jeg avtalt et ganske spennende Skype-møte, som jeg skal fortelle dere mer om hvis det går i boks. Ææ, håper virkelig det altså! Mamma gjorde forresten mandagen meget smooth ved å overraske med hjemmelagde pizzaboller som stod i ovnen da jeg kom hjem etter en lang skoledag.

Jeg må lese ferdig Drageløperen på engelsk fordi vi skal ha prøve i den, så jeg må nesten komme i mål med de 160 resterende sidene. Vi snakkes senere, håper dere har hatt en topp mandag <3

15 kommentarer

Siste innlegg