35 spørsmål

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? Det var svarene på prøven min som vi hadde i media. Vi hadde kun en skoletime på oss, så jeg skrev som en gaaaaaal – fikk helt krampe i hånden!

2. Hva har du alltid i vesken? Kamera, lommebok, Stimorol tyggis og yoghurtnøtter.

3. Hva bestiller du på kafé? Jeg drar ALDRI på café fordi det er motbydelig dyrt. Faen heller, 50 kr for en bolle og 80 kr for en stusselig salat? Nei takk. Jeg drar alltid på matbutikken og handler ned hele butikken for en 100-lapp, det føles så mye bedre. Men jaaa, om jeg “må” på cafè, så kjøper jeg gjerne en salat.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Facebook, blogg.no, hotmail.com, Caroline Berg sin blogg og Kenza sin.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Denne er lett! Det er uten tvil broren min, Håkon. Ingen gir så gode råd som han. Han er skikkelig intelligent og vet alltid hva jeg skal gjøre når jeg har et problem. Det er sååå mange ganger at jeg har ringt i desperat hjelp, og han roer meg ned med en gang. Skikkelig takknemlig for at jeg har en sånn storebror :-))))

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Jeg tror den er hvit og rosa. Pleier aldri å tenke over slikt…

7. Kan du bytte olje på bilen? Neeeh, fikk lappen nå nettopp så det har jeg ikke gjort enda. Tror jeg vet sånn noenlunde hvordan man gjør det, men jeg har ikke testet det ut i praksis enda. Må vel lære det snart.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? INGENTING. Vi har aldri hatt et eneste dyr i denne familien, delvis fordi mamma og pappa ikke er så glad i dyr (haha) og Håkon min er allergisk mot hunder. Det går rykter om at vi skal få oss chihuahua om Ingeborg blir flinkere til å spise middag da – eller hva mamma? Mamma har vært livredd for hunder i årevis og plutselig har hun fått for seg at hun vil ha en chihuahua å gå tur med, haha!

9. Har du noen piercinger? I øret, ja. Tre i høyre øre, og to i venstre. Jeg vil ha MANGE flere i øret, det er så sykt kult.

10. Er det viktig å feire bursdager? Å feire det på et eller annet vis, ja! Men om det er et stort arrangement eller bare en koselig middag spiller ikke stor rolle.

11. Hva gjør deg lei deg? Er det her jeg skal skrive krig, mobbing, fattigdom og pels? Det som gjør meg trist er når et vennskap går tapt. Når han du liker ikke liker deg. Når du ikke føler deg bra nok. Dette er rett fra sjela ass, for helt ærlig blir jeg mer lei meg når jeg har en krangel med en venninne enn når jeg ser på tv at det er krig i Syria…

12. Hva gjør deg glad? Når jeg ler med en venninne, når jeg sitter på flyet på vei til et nytt land, når sola skinner midt i fleisen på meg, når jeg er på vei til skolen og er fornøyd med dagens antrekk, når mamma smiler og når en fin gutt sender meg snap. Haha!

13. Hva er drømmejobben din? Modell eller klesdesigner. Aaah, det er drømmen!

14. Abonnerer du på et ukeblad? Nei, det gjør jeg ikke.

15. Hva var det siste du kjøpte? Stimorol tyggis for et par timer siden. Men hvis man ikke tenker mat så var Corsodyl (munnskyll) på Apoteket det siste jeg kjøpte…. lol. Så kjedelig jeg er! Men etter operasjonen i munnen må jeg skylle munnen etter hvert måltid jeg spiser, så det var nødvendig.

16. Liker du kinesisk mat? Ikke sånn utpreget, liksom. Jeg er glad i ris og wok, men jeg vet om mat som er bedre om man kan si det slik.

17. Når var du i kirken sist? Når jeg var i barnedåp til søskenbarnet mitt for ca. et år siden.

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Hmmmmm.. 🙂

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Nei, og det er jeg kjempeglad for. Har sånn skrekken for å ligge i en ambulanse selv en gang!

20. Kan du rulle med tungen? Japp!

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? En halvtime, I guess. Hadde det ikke vært for håret og mascaraen hadde jeg nok brukt mye, mye mindre tid.

22. Banner du ofte? Ja, desverre. Banner mye mer enn jeg burde, og det er fatisk noe jeg prøver å legge av meg. Har lyst på et mer “elegant” språk, men jeg synes det er så mye enklere å formulere seg når man banner. Skal prøve å skjerpe meg på dette fremover!

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? To netter, tror jeg? Jeg husker vi var på en lavo-tur i 6. klasse, og så var jeg på 4H-leir en eller annen gang i løpet av barneskolen også. Det var så gøy, begge deler! Må få til telttur med en vennegjeng i sommer!! 🙂

24. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Jeg er ikke veldig misfornøyd med noen deler av kroppen min egentlig, om det er lov å si. Jeg elsker ikke kroppen min, men jeg har levd lenge nok til å forstå at det er bortkastet tid å hate seg selv. Men om jeg kunne forandret på noe ville jeg kanskje hatt mer fett på armene!

25. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? At jeg ikke alltid kan være så spontan som jeg ønsker. “Jammen… Jeg må hjem og blogge først!”. MEN det er verdt det, så klart. Eller så hadde jeg ikke sittet her nå og svart på disse spørsmålene.

26. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? Jeg drikker 1-2 drikkeflasker i løpet av skoledagen, men ellers drikker jeg svært lite vann desverre. Enda en plass jeg må skjerpe meg.

27. Når legger du deg om kvelden? Vel, i skrivende øyeblikk er klokka 00:20 (innlegget er forhåndsskrevet), og det er skole i morgen. Der har dere en liten peikepinn…

28. Det mest romantiske du har gjort? Jeg blir bare kjempeklein når ting skal være romantisk, jeg… Tror ikke jeg er helt typen til det, men hvem vet – kanskje jeg forandrer meg når jeg finner the one!

29. Et sitat du liker? “In the end, we only regret the chances we didn’t take”. Aah, dette forteller så mye! Vi skal dø alle sammen, så hvorfor ikke ta sjanser mens du kan? Jeg er LIVREDD for å angre på ting jeg ikke gjorde når jeg sitter på sykehjem når jeg er 90…

30. Føler deg ung eller gammel for alderen? Jeg vet ikke helt, faktisk. 18 år? Jeg er nok en veldig typisk 18-åring!

31. Potetgull eller smågodt? Smågodt, uten tvil. Chips har aldri vært min greie!

32. Den perfekte vertinnegaven er? Blomster slår aldri feil, altså!

33. Siste filmen du så? The Pact 2 med Ingvill. Den imponerte meg ikke spesielt.

34. Norge på sitt beste? Åh, det er uten tvil når jeg går på fjelltur om sommeren og står på toppen av et høyt fjell med kvikk lunch i handa. Da kjenner jeg at jeg blir skikkelig stolt over å være nordmann! En påsketur i skiløypa med familien når skola skinner er også helt herlig, da. Spesielt når man kommer hjem og ser at man har blitt brun i ansiktet, aaah! Man tenker jo aldri at man blir brun når man sitter ute i snøen, liksom.

35. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? Jeg har hatt lyst å bli modell, men det som har hindret meg er skolen og det at det er sinnsykt vanskelig å komme inn i yrket. Ellers har jeg hatt utrolig lyst til å flytte til Oslo og gå på videregående der med tanke på alle mulighetene jeg har der, men jeg har lyst å fullføre videregående i Førde og ha russetiden min her.

Så, falt dette i smak eller? Kanskje dere fikk vite noe dere ikke visste om meg? 🙂

20 kommentarer
  1. Hvor høy var du da du var 15? Vokste du noe mer? Jeg har virkelig hatt drømme om å bli modell helt siden jeg var bitteliten, nå er jeg 15 og har muligheter, men høyden ødelegger alt selvfølgelig. Jeg er bare 1.70 og man må oj absolutt være 1.74 . Vet du om noe jeg kan gjøre, noen modelbyroer som Faktisk tar litt mindre modeller? Jeg vet jeg har kroppen til det og ansiktet mitt er ikke verdens styggeste. Der bare ødelegger livet mitt med høyden min. Alle drømmene mine blir ødelagt av den stygge høyden.

  2. Hei! Jeg deler rabattkoder til bl.a. Romwe, Sheinside, iHerb, Perfumania, NYX, Bath&Body Works og Asos. Håper du og leserne dine får bruk for dem. Jeg får ikke betalt/kompensasjon for å skrive om noen av disse tilbudene. Ha en fin søndag!

  3. Haha lo godt når du skrev ” om ingeborg blir flinkere til å spise middag” hah for det er SÅÅÅ meg. Jeg har aldri vært så flink til å spise middag, og er 18 år (97),haha så kan godt hende det ikke endrer seg for Ingeborg med det første heller…trur det er noen mennesker som er mer frokost menneske enn middagsmenneske, og jeg er deffinivt et frokostmenneske! Er ikke spesielt begeistra for varm mat haha :* så kan hende den hunden ikke blir å se før om noen år, men får håpe det da <3

  4. Mamma var også redd hunder før, men endret mening og ville skaffe seg en chihuahua som hun nå elsker, haha! Anbefaler å skaffe dere en, de er så søte og gjør deg alltid glad

  5. Hei! Et spørsmål! Husker du brukte x-tan selvbruning før, så lurer jeg på om du fortsatt er like fornøyd med selvbruningen for ansiktet fra x-tan? Du skrev mye bra om den, så lurer derfor på om du synes det samme nå også? 🙂 Legger den seg inn i porene? Synes ikke det er så pent… :/

  6. Digger slike innlegg, selv om de var litt dårlig planlagt ettersom du postet ukens/månedens spørsmål i forrige innlegg hahah 🙂

  7. Du er så flink til å svare på spørsmål. Det er fornøyelse å lese hver gang 🙂
   Skulle kanskje ikke si det, men folk som Sophie Elise når deg ikke til støvleskafftet i denne bloggverdenen 🙂

  8. HI 🙂 i love your blog! its fab, like literally. Anyway… when did you stop growing? I’m like 14 and only 5´7 and your like what a strong 5´8 weak 5´9 or something? well, i want to be a model and they’re your height, so yeah. thanku4beingu. I’m even learning norwegian from this, how cool is that?!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg