fotoshoot

Photos by Hanna Lauridsen

På lørdag når jeg var i Oslo møtte jeg Hanna, og vi dro til en strand i Bygdøy for å ta bilder. For en herlig jente! Jeg elsker utadvente folk. Her er noen av bildene vi tok – hva synes dere?

69 kommentarer
  1. Flotte bilder men det siste bildet har du store hvite flekker over ansiktet og armene som om du hadde vitiligo. Er det en redigeringsfeil? Likte best det første. Det er supert… Black and white er best.

  2. Veldig profesjonelle og fine bilder! Kunne faktisk tatt deg for å være en modell om jeg ikke hadde visst hvem du var. Du er virkelig vakker!

  3. Har du noen gang vurdert å ta silikon? aIkke for å være frekk, det er fint å være tynn men du har jo såvidt nippler, og kanskje det er flere jenter som lurer på om det er noe som plager deg? Hvordan er det å være så tynn i en verden som fokuserer så mye på former som pupper, lår og rumpe. Jeg synes du er kjempefin, ikke ta dette til deg som negativt. Jeg har selv en lillesøster som klager på dete.. Men hun er 13 da 😛 Men vet hn leser bloggen din, også fordi det relaterer li til hennes kropp fermfor de andre bloggerene.

  4. Oi. Du ser faktisk syk ut. Hvorfor trener du når du uansett ikke har noen former? Det er jo det som er fint. Du har absolutt ingenting .. Serr du ser helt jævlig ut.. Wtf. Ser ut som det slitte håret ditt også har godt av noe næring. Hode,nese alt ser for stort ut på den stilken

  5. Beklager å si dette, men disse bildene falt ikke helt hos smak hos meg. Og sånn er det jo, man kan ikke syns alle bilder er fine. Her så du nesten litt syk ut, og ganske sliten. Var egentlig bare veldig “kleine” bilder, der du prøver på et modell utrykk du egentlig ikke får til i det hele tatt. Men når det er sagt, syns jeg det faktisk er helt jævlig at folk skal kommentere hvor tynn du er. En ting er å gå på at man ikke syns noen bilder er fine, en annen ting er kommentere vekten din. Om hun vil trene – altså, ja det er ikke en hemmelighet at mange unge jenter trener for å få den såkalte sommerkroppen, men hva med de som faktisk trener for å få energi og overskudd? For tykke folk er det helt OK å trene fordi de “gjør noe med problemet”, men når tynne folk trener er det bare sånn “nei herregud, legg på deg, spis en burger, ikke tren”. Tenk dere litt om lesere hvor ufattelig mye det kan såre når man skriver at hun er for tynn eller ikke har pupper. Det å gå på kroppene til folk skal man være veldig forskiktig med, for det er et ufattelig stor press i dette samfunnet. Det er ikke alltid bare de tykke som får hets, men også de tynne. Ingenting er jo perfekt lenger for dette samfunnet? Hun er fin akkurat som hun er, akkurat som deg og alle andre. Man kan ikke noe for hvordan man er født, iforhold til forbrenning, høyde osv. 🙂
   Men når du spør hva vi syns om bildene, så må man jo være ærlig – du vil jo ha svar, og disse så litt skremmende ut og var ikke fine i det hele tatt…

  6. du er nydelig, men ikke prøv å lage duckface og klemme igjen nesa.. det ser bare overdrevent og rett og slett helt jævlig ut

  7. Altså.. Du har en helt forjævlig tynn kropp. Sorry jeg synes dette er så ufint, det ser ut som du er en 9-åring. Du ser ikke litt altså..balansert ut? Hode ditt er to ganger for stort til den kroppen. Dette her virkelig ikke pent, og absolutt langt,langt fra det jeg ville kalt sexy. Æsj, og det håret ditt trenger en klipp

  8. Greit at hun spør hva dere syns, men en del av dere burde klare å holde kjeft om dere ikke klarer å holde kritikken kontruktiv. Det er rett og slett sykt å lese gjennom flere av disse kommentarene.

  9. Du ser flott ut! Du har like stor grunn til å være stolt av kroppen din som noen 🙂 så leit å lese stygge kommentarer om vekten, håper du ikke tar det til deg! De fleste modeller er jo også veldig slanke (typ jourdan Dunn ect).
   Klem fra en som også er naturlig tynn 🙂

  10. Du er virkelig vakker, Kristine! <3 Hadde gjort så sinnsykt mye for å se ut som deg, du er helt perfekt i mine øyne

  11. Stop. Being. So. Mean. I can’t believe what I’m reading, honestly.
   I cannot believe that in this day and age, women and girls are sticking up for each other, encouraging each other, and supporting each other. Grow the fuck up. What ever happened to “if you don’t have anything nice to say, don’t say anything at all”? To “treat people how you would like to be treated”? Words hurt. What sort of person says, when a girl publishes pictures she’s excited about and proud of, “your head is too big,” “your nose is too big,” “you look sick and ugly” ??? Think before you speak, think before you type. Spread GOOD VIBES and HAPPINESS and KINDNESS. What’s the point in spreading anything else? Does it make you happier to spread hate? Does it make Kristine happier? Does it make any of her readers happier? Does it make anybody happier? If no, then SHUT UP.
   Shame on you people.

  12. du ser faktisk mye tynnere ut her en hva du har gjort før? håper du er ærlig om at du faktisk ikke har en spiseforstyrrelse men kun veldig høy forbrenning.. syns det er litt rart at du faktisk sier du er frisk, men er såå undervektig (flere som sier du skrev du veide 49 kilo i et svar på spm innlegg). du skriver veldig mye at du spier sååå mye og skriver om mat i innlegg som egentlig omhandler noe helt annet. dette er ikke vondt ment, men jeg håoer bare du er ærlig! ellers syns jeg du blogger bra, har fine bilder. og uansett om det er slik at du er frisk så syns jeg du er utorlig sterk som takler alt av dårlige kommentarer. klem!

  13. Jammen så slutt da folkens! Altså, jeg skjønner bare ikke hvorfor dere skal skrive så stygge kommentarer? Og Fitnessmaja: Du kaller deg selv for FITNESSmaja, og spør om hvorfor hun trener?? Skal de som er tynne og har en høy forbrenning ikke trene fordi de er tynne fra før? Det er det dummeste jeg har lest! Kristine er 18 år, jeg var også veldig tynn på hennes alder. Jeg er nå 21, fortsatt tynn, men med mer former, pupper osv. Det kommer etter vært, og det at Kristine trener og spiser sunt og variert, er utrolig flott gjort. Det er altfor mange naturlig tynne og med høy forbrenning som tror at de kan spise junkfood hele tiden, men nei, fordi da ødelegger du kroppen din innvendig.
   Uansett kroppsfasong skal du få være stolt over seg selv og vise det. Jenta har vært på en bra fotoshoot i Oslo, selvfølgelig vil hun vise oss bildene!
   Du er kjempe flink og fin, Kristine. Stå på videre! <3

  14. Hei, jeg lurte på en ting. Det er noe heelt annet da; Hvilke valgfag har du på videregående? Er du fornøyd med de valgfagene du har? Er de lette/vanskelige? Altså, må du jobbe mye for å få en bra karakter i de diverse fagene? Jeg lurer sinnsykt på hva jeg skal velge, og jeg trenger virkelig råd.
   Fine bilder forresten:)

  15. Vil bare si at jeg syntes du er en utrolig nydelig jente, herregud! Bildene du tok var kjempe fine og jeg hadde elsket å se deg reklamere og være modell for merker og ting!! Satser på at det skjer en dag!
   Jeg syntes mange av de andre her overdriver veldig og skriver ting kun for dritt. Jeg syntes alle burde tenke på at folk har følelser og at noen folk også er mer sårbare enn andre. Så hvis du hadde tålt å høre en ting selv betyr det ikke at alle andre tåler å høre det. Hvis det er noe noen syntes var rart eller noe noen ikke likte på bildene så kom heller med en oppmuntring og et tips. Jeg tror virkelig ikke det hjelper å rakke ned og si frekke ting!
   Du er så nydelig Kristine! Jeg vet ikke om du leser dette, men du har vært et stort forbildet for meg! Du oppmuntrer alltid og ordene du skriver gjør meg alltid i bedre humør! Jeg syntes også du gir super bra tips og det virker som at du har en super herlig personlighet! Jeg tror virkelig du kan nå langt og jeg håper du står på, uansett hva folk sier til deg! <3

  16. Ok, jeg føler jeg som fotografen bak disse bildene må svare noen av dere. Først og fremst så er Kristine en helt nydelig jente. Ja, hun er tynn, men hva i all verden har dere med det å gjøre? Som fotografen bak bildene er jeg opptatt av å ha friske jenter og gutter som oser av ungdommelighet og ikke minst glede og selvsikkerhet foran kameraet og akkurat det med hvor frisk Kristine kom til å se ut på bildene bekymret meg ikke det grann. Hele henne gløder jo av livslyst og glede. Og derfor gjør det meg ekstra trist å se at det faktisk er noen her som direkte går inn for å trekke ned denne gleden. Jeg blir rett og slett kvalm av mangelen på respekt ovenfor andre, og skjønner ikke grunnlaget deres for å gjøre dette.
   Er det noen dere skulle kritisert så hadde det vært meg for hvordan kvaliteten og bildene i seg selv er, men ikke Kristine som er modellen.
   Gå litt inn i dere selv og bruk 1 min på å tenke på hvor flaut dette faktisk er ovenfor dere selv, og neste gang kan dere heller bruke de 5 minuttene dere brukte på å henge ut denne nydelige jenta på å gå på do eller hoppe tau eller hva som helst annet som er mer konstruktivt enn dette.

  17. Flott Hanna, endelig noen gode ord.. Blir lei av å lese all denne sure negative oppgulpen som enkelte tillater seg å komme med. Faen altså, er det nødvendig å spy ut av seg bare drit for å trykke Kristine så langt ned som mulig?? Kan dere ikke heller bare krype tilbake under den steinen dere krøp frem fra, visk ut sporene å bli VÆRENDE DER!!

  18. Altså bra photoshot? Virken amatør fotograf er dette? Hun har jo samme tryne, på ALLE bildene. Ikke er kroppen noe flatterende, dårlig lys og til og med modeller på catwalken kan se sunnere ut. Uansett hva folk babler om, så er det sunt å si at dette ikke er ok form for en så gammel jente. Det ser langt fra sunt ut og absolutt ikke noe pent å se på, det er bra dere forsvarer henne men altså hvilket forbilde er det her? Kvaliteten i bildene er helt forferdelig og ja, det er lov å kritisere hvordan Kristine ser ut når hun foksurer på kroppen sin på hvert eneste bilde på bloggen sin? Dette må hun faktisk tåle og dere er dum som tror det er normalt å si dette ser bra ut. Uansett om det hadde vært en venninde, søster eller uansett, hadde jeg faktisk sagt fra at dette ser syyyyyykt ækkelt ut og er absoullt ikke noe ideal, altså hva faen skjedde med sommerformen og se sunn ut? Dette rangelet her har ingenting på en bloggliste å gjøre. Å ja, dette følger med når du ligger på “topp”.
   De som ikke klarer kritikk og se at FLERE synes dette ser helt sykt ut, burde faktisk roe ned på denne “jeg bryr ikke meg attituden” og se at noe faktisk kan gjøres. Det er så langt fra pent at jeg har ikke ord og håper ingen jenter tror dette er fint, iallefall så vet alle som kjenner Kristine, har gåt tpå skole med henne osv, at hun er LANGT fra sunn. Dette er IKKE slik hun er født, så ikke kom med det argumentet.

  19. Til deg over:
   Kristine er vakker! Og dette har du ingen greie på! Jeg velger å stole på Kristine💟 tror du har en skrue løs.. men husk på;
   Det er bedre å ha en skrue løs, enn en spiker i hodet
   Haha

  20. Fy faen drit i de stygge kommentarene!! De har tydeligvis ikke no bedre å gjøre, haha lol!! Uansett hva folk sier så har de like stor grunn til å være stolt av kroppen din som alle andre! Vi har alle forskjellig forbrenning! Shitt drit i de folka! Du er vakker!

  21. Til deg som kommer med alle disse sykt stygge kommentarene kl.20:20.. Hva DITT syn og DINE synspunkter er, hvem bryr seg liksom. Er du ferdig? Har jo gjennomskuet deg, en misunnelig liten grå person som må ty til dette for å bli “hørt” trygt å skrive slik så lenge man er anonym.. Å ja, dette følger med når du ligger på “topp”.. Skriver du så tøff i trynet du lille person. Er man uvitende, kan man skaffe seg kunnskap! Men er man slik som deg, EN TVERS IGJENNOM IDIOT, hjelper nok ikke noe.. Jeg kondolerer.

  22. Domt at så mange tar seg tid til og skrive så negative ting om deg… Er ganske sikker på at det er noe de aldri selv hadde tørd og sakt til deg i virkeligheten. Stå på videre, og som de sier, alle kropper er flotte og bra akkurat som er, enten du er litt over gjennomsnittet eller under!

  23. Jeg synes det er en forskjell mellom å kommentere at kroppen er tynn (dette er jo noe Kristine vet selv, og vi er født som vi er), men en annen ting er å gå så langt at man sier at et annet menneske ser forjævlig ut, spesielt når man begrunner det med at personen er tynn, noe man ikke kan noen verdens ting for. Dette er måten kroppen er bygget på, og jeg synes personlig at det absolutt ikke er greit å slenge sånne kommentarer.
   . Vi er alle skapt slik vi er skapt og det skal vi være stolte over. Og én ting er jo hvordan man ser født, mens en annen ting er jo når det kommer sykdom inn i bildet.
   Ikke bry deg om noen av ordene deres Kristine, enten man er født tynnere eller litt større, eller andre kombinasjoner midt i mellom, så er det jo slik man er født, og du er utrolig fin som du er! <3 Min mor for eksempel, er født ganske tynn, og fikk spesielt høre masse om det da hun var liten. Uansett hvor mye hun spiser legger hun sjelden på seg, men det er jo bare slik kroppen er, og jeg synes hun er kjempefin akkurat som hun er. <3 Kroppen er jo hellig og akkurat slik den er. Jeg håper du får en kjempefin dag i dag, og bildene var utrolig fine av deg!

  24. Trist å se og lese at folk kan være så slemme mot en annen person… Jeg blir oppriktig lei meg for all dritten du får.. Du er sterk altså!

  25. du er nydelig kristine! bare drit i hva andre sier! skulle ønske jeg hadde like fin kropp som deg!!!!

  26. Hej Kristine.
   I den tid jeg har fulgt din blog er det lykkedes mig at læse og forstå norsk, så nu håber jeg også, at du forstår lidt dansk. Jeg faldt over din blog for omtrent 1 år siden, fordi den var meget omdiskuteret på instagram i forhold til din krop, som du jo nok godt ved. Jeg begyndte at følge dig, fordi jeg syntes du var flot og havde en inspirerende stil – og det er og har du jo stadigvæk!
   Men efter at have fulgt med i noget tid og læst dine daglige indlæg, er det langt fra kun på grund af dit udseende at jeg læser din blog men på grund af din PERSONLIGHED og den positive energi, jeg kan mærke at du lægger i at skrive indlæg om din hverdag, skole, venner mad osv. Jeg føler jeg har lært dig at kende, og derfor fokuserer jeg ikke længere kun på dig som modeblogger. Derfor bliver jeg oprigtigt ked af det, når jeg læser de stygge og ondskabsfulde kommentarer, du ofte får – ikke kun på dette indlæg men generelt. De handler for det meste om din krop, og jeg tror at dem, der skriver disse kommentarer ikke er folk, som følger med til dagligt og rent faktisk LÆSER hvad du skriver i dine indlæg. For hvorfor skulle de så blive ved med at fokusere på den og ytre deres meninger om den?! Jeg forstår i hvert fald ikke hvad der får folk til at blive ved med at spilde deres tid på at skrive dem. Du har flere gange skrevet, at du godt selv ved, at du er tynd men at det er dit stofskifte der er højt, og at du gerne vil tage på, så hvorfor bliver folk ved med at kommentere det? Omvendt skriver man jo heller ikke til en fed person at den er fed – og man bliver da slet ikke ved hvis personen godt er klar over det og samtidig prøver at gøre noget ved det. For mig at se spiser du nogenlunde sundt – og hvad så hvis du spiser fedtfattig mad osv. (hvem fanden kan få ondt i røven over at du ikke drikker Pepsi men Pepsi Max – ej men come on). Og selvfølgelig skal du da blive ved med at træne, det har alle jo godt af. Blot fordi man er tynd er det ikke en undskyldning for ikke at dyrke motion.
   Med denne kommentar prøver jeg bare at sige, at den negative og ikke-konstruktive kritik du får ikke er fortjent overhovedet, fordi du fortjener så meget bedre. Jeg tror virkelig, at mange af dem der skriver onde kommentarer er sindsygt misundelige på dig, din krop, at du klarer det godt i skolen, har venner og ikke mindst succes med bloggen. Jeg kan se, at der også er mange, der skriver gode ting til dig, så dem håber jeg virkelig at du vil fokusere på. Du er så modig at have denne offentlige blog, og jeg synes det er så sejt, at du ikke har sat et filter på kommentarerne, så du både modtager god og dårlig kritik – selvom det selvfølgelig ikke er lige sjovt alt sammen! Jeg støtter dig og fortsætter som fast læser så længe du har din blog. Mange knus herfra <3

  27. Jeg synes bildene var fine og kule, Kristine. Alle har jo forskjellige kropper, det er ikke mye man kan gjøre noe med. Derfor synes jeg det er latterlig av folk å nevne kroppen din i det hele tatt. Benytt sjansen til å bli en proff modell, det passer du til. Bra jobb av fotografen, og selvfølgelig, deg! 🙂

  28. At folk kan sitte bak en pc-skjerm å skrive så utrolig mye negativt? Ser at dere har mye fritid! Skjer mye forferdelig rundt i verden og dere kunne heller kommentert negativt på det, enn på bilder av en kjempe vakker jente!
   Du ser kjempe fin ut på bildene Kristine! xo

  29. Herregud Å FREKKE FOLK HER ER! Jeg kan faktisk ikke tro det!
   Sjalue jævler hele gjengen, hadde det kanskje vært finere om en feit jente sto i bikini og poserte? Asså halo, modeller skal være tynne, get over it! Det er ingen hemmelighet at folk vil helst være tynne, det er bare det at noe innser at de ikke har muligheten til det å heller velger å trykke ned de som faktisk er det.
   Du et NYDELIG! Ikke ta deg nær av disse kommentarene!!

  30. så fine bilder! de første var virkelig drit kult, wow 🙂 enig i at folk ikke burde skrive unødvendige frekke kommentarer om vekten eller kroppen din, vi er alle forskjellige og det er helt greit! Dessuten må jeg påpeke at noe av det dummeste de som kommenterer påstår, er at de bryr seg.. Tviler på at man bryr seg om en person, som de påstår har problemer, når deres løsning er å si at du ikke har pupper, og er for tynn, spis en burger, du er stygg. Voks opp folkens, vi er medmennesker og dere hadde ALDRI sagt det til noen i virkeligheten, dette er bare stusslig. Håper bare alt er bra med deg Kristine, og at om det ligger noe i at du har en spiseforstyrrelse tørr å be om hjelp <3 Det er alltid lov, ellers stå på, du er rå!!!

  31. Hei Krissy!
   Jeg har fulgt deg ganske lenge, og har jo lenge både lest og sett med egne øyne at du burde bli modell! Jeg har prøvd meg som modell en gang, og det du må er rett og slett å sende inn bilder til modellbyråer! Du har for eksempel Pholk og Team som holder til i oslo, men ikke nøl med å sende bilder til større byråer i utlandet også! Du må bare hoppe på, for dette har du i deg :- D
   Det værste som kan skje er at du ikke får svar på mailen, eller at de sier du må komme inn for ett møte! Du har det som trengs for å bli modell! 😀

  32. Hei Kristine! Synes bildene er kjempe fine! Har lest gjennom mange av kommentarene over her, og blir sjokkert over hva folk kan skrive. Jeg er selv naturlig tynn, som deg, og kjenner jeg selv blir lei meg av å lese alle stygge kommentarene om dette.. Kan ikke folk holde meningene sine til seg selv hvis de ikke har noe fint å si. Jeg synes hvertfall du er helt nydelig, og håper du ser det selv også. Synes du burde satse på å bli modell! Send inn bilder til et modellbyra selv, så vet du at du har kontakt med et serriøst byra. Jeg vurderer å gjøre det samme, har bare ikke vært tøff nok til å gjøre det enda haha. Stå på!

  33. Syntes helt ærlig at bildene dine var dødsfine og modell kan du godt være – for det passet du som! 😀 Som mangen andre over her har sagt; så er det utroolig unødvendig av folk og kommentere dritt og kommentere på utseendet og kropp. Faen ikke rart folk bli anorektikere og bulimikere når folk skal kommentere dritt her og der. Og at du (og andre bloggere) må tåle det fordi dere er på toppen? Det er BULLSHIT!
   Bare fordi en person velger å blogge og legge ut om livet deres, betyr det ikke at de vil ha anonyme dritt-kommentarer og negativitet på bloggen. Folk blogger fordi de vil ha positive tilbakemeldinger på det de legger ut og ting de gjør – da sier det seg selv at de ikke vil ha dritt. Men men.. Med haterne kommer berømmelsen, hahah 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg