magiske dager i oslo

Jeg har savnet dere!!! Wow, jeg har faktisk ikke blogget siden fredag, ettersom jeg forhåndsskrev innleggene i helga. Men dere, jeg har hatt to PERFEKTE dager i Oslo med Ingvill. Gud, er det noe vi kan så er det å kose oss! Vi levde virkelig i sus og dus i Oslo i helga. Jeg har enormt mange bilder å vise dere, og så har jeg så klart mye å fortelle. Selv om det var deilig å være bloggfri i to dager må jeg innrømme at det er helt herlig å sitte med Mac’en på fanget igjen og skrive til dere.

Vi landet i Oslo lørdags morgen og ble møtt med blå himmel og sol, så vi sjekket inn på Comfort Hotel Børsparken (sponset opphold), la fra oss koffertene og løp ut i finværet. Dette hotellet ligger i Tollbugata, som da vil si utrolig sentralt i Oslo sentrum. Her snakker vi rett ved operaen, Oslo S og Karl Johan – så vi kom oss fra A til B på null komma niks. Deilig! Tusen takk til Comfort Hotel for oppholdet! Servicen var utrolig bra – de som jobbet i resepsjonen var kjempehyggelige og utrolig behjelpelige.

Hotellrommet var kjempestort og romslig, med en himmelsk dobbelseng + sofa og stoler.

Vi hadde hotellrom i 7. etasje, så utsikten var deretter. Åååh, Oslo er virkelig fint når sola skinner!

Stort speil: check! To jenter som er gira på livet: check!

Frokosten var åpen helt til 12, så det passet veldig bra for oss trøtte piker som hadde vært ute dagen før. OG DE HADDE KOKOSBITER! Vennene mine vet hvor svak jeg er for det, haha… Så det ble yoghurt, honningmüsli, kokosbiter og frukt. Helt innafor.

Jeg fortalte dere jo om russekroa vi skulle på, og det var det syyyykeste!! Jeg og Ingvill hadde det så gøy, jeg kommer faktisk ikke over det. Disse to dagene kan jeg leve lenge på! Forteller dere alt sammen i de kommende innleggene, så følg med.

14 kommentarer

Siste innlegg