besøk av VGTV

I dag møtte jeg to hyggelige gutter fra VGTV etter skolen! Jeg skal være med i en episode av serien Oljebarna som mange av dere sikkert har sett. Vi filmet i et par timer, og så skal vi møtes i morgen på skolen igjen. Dette blir så gøy! Jeg elsker å være med å slike ting, og jeg tror det kan bli ganske gøy for dere å se hvordan hverdagen min er også, bak bloggen.

Jeg har hatt litt sånn panikk-følelse angående skolen for tiden, for jeg følte plutselig at jeg ikke gjorde det så bra. Men nå har jeg fått igjen en del karakterer og det ser ut til at det har gått veldig bra likevel, så skuldrene føltes plutselig 50 kg lettere, haha. Pjuuuh! Matteprøven på torsdag ser jeg desverre ikke helt lyst på enda da, så nå må jeg plugge i øreproppene, sette på min nye favorittsang (Groupie – Samir & Viktor, jeg og Ingvill hørte på den når vi vorset på hotellrommet i Oslo, ååå ♥) og regne matte resten av kvelden.

Hva shoppet jeg i Oslo da, mon tro? Hmm… Nå innså jeg at alt jeg kjøpte var en t-shirt fra Gina Tricot. Like greit, egentlig. Men hallo, se på den da:

Hvordan kan en grå fuckings t-skjorte se så bra ut? Haha, jeg vet ikke hvorfor, men jeg bare elsker den. Fargen, stoffet og V-utringningen – alt er on point.

Så, noen som gleder seg til å se Oljebarna?! *Stort glis*

24 kommentarer
  1. hva får du ut av å bruke slike bombshell-bh’er? må være utrolig ubehagelig når man ikke har særlig til pupper fra før av?

  2. Til deg som spør hva en uten pupper får ut av å bruke bombshell, så kan jeg gjerne svare deg:)
   Bombshell er et fantastisk verktøy (ja, verktøy) for å få det til å se ut som man har litt pupper, får meg hvertfall til å føle meg mer feminin;) pluss at stramme kjær ser bedre ut på med bombshell, fordi en sånn bh ofte er “rundere” i formen og ikke så spiss som en “tom bh”, hvis du ser fra siden da:)

  3. Så jævlig skuffet man må være som gutt om noen bruker de dumme bombshell bhène også er det bare INGENTING der. Sorry Kristine men du er så flat at jeg hadde måpet av å se deg på stranden og ikke på en positiv måte. Æsj, tenk å ha så lite former

  4. æsj faen så jævlig camletoe. Du er altfor tynn, kan ikke du få piller eller noe? Hvem vil være så sykt tynn? Du ser helt forferdelig ut

  5. haha herregud, ikke hør på de tullingene her oppe. de aner jo ikke hva de snakker om, er helt flaut at de absolutt må ha noe å pirke på – bildene var kjempefine, og det var overdelen også!

  6. Lurer på hvem som skal være med i samme episode som deg. Nå har ikke jeg sett alt av oljebarna, men de pleier jo å sette de bortskjemte personen opp mot de som ikke har det så bra, eller de som lever et motsatt liv.. og viser at penger/mote/festing ikke er alt her i livet. Men gleder meg til å se episoden med deg, kanskje vi får se en annen side av deg en bare det som kommer ut via bloggen og instagram.

  7. Kristine.
   Jeg vet at du står som du står fordi du innerst inne er veldig usikker og må, hver gang vise at du har “thig gap” selv om vi alle er så smertelig klar over at du er tynn.
   Det åpenbart probilematiske med slike bevisste poseringer er jo påvirkningen det har på unge, sårbare og/eller syke mennesker. Sekundært ser det ut som du står og føder. Attraktivt?
   Beklager, men det er de kalde fakta.

  8. Får håpe de fremstiller deg bra på Oljebarna for jeg ble frarådet min agent å bli med på det fordi de fremstiller personer dårlig. Lykke til 🙂

  9. Jeg blir oppriktig trist når jeg leser kommentarene du får her, og på andre forum om hva folk synes om deg. Uansett om du har en spiseforrstyrrelse eller ikke skal ingen hakke ned på deg og foreldrene dine for det. I tillegg tror jeg foreldrene dine hadde visst om du hadde hatt en spiseforrstyrelse siden de møter deg nok nesten hver dag, og ser deg mer enn folk fra internett. Folk som skriver ting om deg på den måten får tenke over hvordan det hadde føltes hvis de fikk de komentarene som du får, siden de er ikke gode, og når voksne folk også gjør det blir jeg helt sjokkert. Stå på, Kristine!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg