russekro

Om jeg hadde hatt muligheten til å spole tilbake og oppleve lørdagen på nytt? Ja takk! Jeg og Ingvill ble invitert med på russekroa til Oljebarna 2015, og jeg sliter med å beskrive kvelden fordi den var SÅ bra. For et villt show! Jeg kjenner jo Mathias, så det var utrolig gøy å se han stå på scenen å spille. Jeg og Ingvill hadde på oss en Oljebarna-genser hver så vi gled rett inn blant de 1750 russene der, haha! Altså, stemningen var helt SYK! Det var bra musikk fra start til slutt, folk var i konge humør og jeg møtte i tillegg mange blogglesere. Kjempehyggelig! Kan forresten ikke huske sist jeg danset så masse, og jeg kan i alle fall ikke huske sist jeg var så svett. Toppen min var våt, ha ha ha….

Og ja, de fleste som var der var russ, men det gikk helt fint – man trengte bare å være 18 for å komme inn. Ingvill er jo for øvrig russ, da! Jeg er ikke før neste år :)

Er det noe jeg og Ingvill kan så er det å ha det gøy sammen! Vi kjente ingen der utenom Mathias, men vi bare dro og hadde TIDENES kveld ♥ LOVE YOU

 

13 kommentarer
  1. Det er nesten trist å si det, men jeg savner virkelig russetiden. Aldri hatt det så gøy noen gang:) Det er masse å se frem til!

  2. Looks like tons of fun!! I love the son Oljebarna so much hahaha 😀 don’t understand a single word but it is such a good party-shit
   xx Barbora

  3. Kristine.. jeg vil virkelig ikke fremstå som en knowit all, eller noe frekk i det hele tatt. Men håper du tar vare på deg selv.. <3 Merker at du går ned i vekt, og det kan godt være at det er ubevisst, men jeg ville bare gjøre deg oppmerksom på dette. Jeg blir oppriktig beskymret, da jeg selv har slitt med anoreksi, og ikke vil se noen gå den veien. (Misforstå meg rett; jeg anklager deg ikke for å være anorektisk, men det å være svært undervektig tærer på kroppen over tid..)
   Ta vare <3 🙂

  4. Ufff, nei, jeg syns ikke det var så bra stemning på russekroen! Eller, litt da.. hvertfall når de kjørte på med oljebarna <3 <3 Haha
   (kanskje det bare var jeg som var dum og tok en edru kveld.. haha!)

  5. I alle dager, hvordan kan totalt fremmede som dere beskylde noen for å ikke ha kontroll over egen kropp? Mange mennesker er naturlig tynne, noe Kritsine tydeligvis er, og de fleste får heller ikke gjort noe med det.

  6. Blir irritert av å lese kommentarene over, og ikke minst flau. Forstår ikke, har ikke disse menneskene noe bedre å gjøre enn å slenge dritt og kommentarer om kroppen til andre? Vet ikke helt hva jeg skal si, herregud..
   Jeg ville ihvertfall fortelle deg at jeg beundrer deg virkelig. Du har et fantastisk utseende, en nydelig stil, en meget bra blogg, og personligheten din virker så herlig. Imponerende hvordan du mestrer å alltid være på topp, både når det kommer til blogg, skole, venner, familie og osv. Det virker som at du har det veldig bra, og alltid har et strålende humør, og det er veldig fint å se. Stå på videre, du er helt klart favorittbloggeren min!! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg