eggmuffins

Hei! I dag tenkte jeg å komme med et supert frokosttips, nemlig eggemuffins. Det passer ekstra bra nå som det er påske – kanskje du vil overraske familien din med en ekstra god frokost i påsken? Disse er proppfulle av proteiner og egner seg dermed kjempebra som dagens første måltid, vi vet alle hvor deilig det er å få i seg en frokost som sitter godt i magen og holder mer enn bare en liten time. Etter min mening smaker disse muffinsene best ved siden av brødmat, men du kan spise dem alene også – det er null problem! Whatever you prefer 🙂 

– Dette trenger du –

4 egg ♥ 2 ss kesam ♥ ost, skinke, paprika ♥ valgfritt krydder ♥ en halv teskje bakepulver

Jeg gikk for salt, pepper og oregano.

– Fremgangsmåte –

Pisk egg, kesam, bakepulver og krydder sammen i en bolle. Finn frem muffinsformer, dekk bunnen med fyll og hell deretter røren over. Topp gjerne med ost på toppen. Stek på midterste rille i ovnen på 180 grader, i ca. 25 minutter.

Enjoy! Gjerne gi tilbakemelding til meg hvis dere tester det ut, det er alltid like gøy å høre hva dere synes.

8 kommentarer

Siste innlegg