gulldetaljer, ja takk

Jeg elsker glitter, gull og små detaljer! Dette smykket kjøpte jeg i USA i sommer, og jeg finner ikke et eneste smykke her i Norge som er like fint – så jeg er kjempeglad for at jeg fikk kloa på det. Det er så sykt kult, bare! Gleder meg så innmari mye til å komme meg til varmere strøk nå, så kan jeg bruke kroppssmykket sammen med bikini. Se det for dere! *Hjerter i øynene*

Fortalte jeg forresten at jeg har bestilt hjem pakkevis av falske tatoveringer i gull og sølv? Jeg tok på meg en her om dagen, for å teste det ut, og jeg digger det. Det ser sikkert enda bedre ut når jeg har på flere samtidig, da! De er fra Kouture, og produktet er sponset.

HERREGUD. Svømmehallen var ikke åpen… Jeg og Ingvill stod og dro i døren, helt gråtkvalt, haha. Det er så typisk oss å ikke sjekke åpningstidene! Men jeg fikk kjørt en hellah bra mageøkt på Spenst da, så jeg sier meg fornøyd. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden, og ta en telefon med brodern 🙂

  1. fyyyyf at ikke foreldrene dine griper inn! Du er undervektig, om du går ned mer i vekt nå er det helsefarlig – om du ikke allerede har nådd dette stadiet, da.

  2. Hei. Sånne bodychains kan du finne på Icing. Link: http://www.icing.com/us. Butikken finner du i Storo. Vet ikke om du har det i nærheten av der du bor… Håper det hjelper. Jeg har selv 2 der i fra, og er ganske fornøyd.:)

  3. Unødvendige kommentarer av de over der, det er ikke noen skam i å vise litt ribbein og ikke noen skam å ikke vise ribben. Du har så lenge vist på bloggen at du har en bra og sunt kosthold, så antar det er sjalusi som stikker under de ekle kommentarene. Du er helt syk fantastisk og utrolig, håper du får en fin dag videre <3 Og til dere hatere: Det er 2015 folkens, det må være lov å få lov å legge ut bilder av seg selv uten å få refs for det. Det er vanskelig nok med kroppslig press fra før av idag, så hold de stygge kommentarene deres for dere selv hvis dere ikke har noe koselig å si.

  4. Ta og holdt kjeft a folkens! ( dere med stygge kommentarer)!! Jeg tror jenta vet at hun er ganske tynn. Og jeg tror dette er en jente som vet hva hun gjør. Hun spiser som hun må, det har hun lagt ut før! Ja, hun er veldig tynn, men er vel ikke vårt problem ?? Hun vet nok det fra før av, og hun trenger nok ikke høre det hver dag, av anonyme folk. Egentlig av ingen. Og , og si at FORELDRENE må gripe inn? Ehm… Tror foreldrene vet hva som går å gjelder, og hun er 18+ år. Ta og skjerp dere og pass på deres egen kropp og problemer! Jeg syntes hun er fin nok som hun er, og det er nok der hun trenger å høre i stede for alle stygge kommentarer. Jeg syntes det er ganske tøft at hun faktisk viser seg selv sånn som hun gjør! Det er det faktisk ikke alle som gjør. Er nok en del som er misunnelige også!

  5. INGEN er misunnelige på ribbein som stikker ut på den måten. Jeg har selv ribbein som vises om jeg strekker meg, men det er en stor forskjell.

  6. uff, håper du selv innser hvor tynn du har blitt. ser en stor forandring fra tidligere, og nå er det bare helt åpenbart at du er sykelig

  7. Dette er konstruktiv kritikk og ikke ment som ned-trykkende eller mobbing på noen måte.
   Jeg blir virkelig provosert og nervøs her jeg sitter og leser. Ja, du er tynn, men du viser på bloggen at du spiser sunt og trener. Jeg vet også at noen er naturlige tynne, så jeg håper og tror at du har et sunt forhold til mat og kroppen din. Det jeg ikke liker er alle stygge kommentarene, dette er unødvendig. Ikke minst veldig upassende og ned-trykkende. Folk må lære seg normale folkeskikk og vett i hodet. Jeg blir også veldig nervøs for de som skriver at de skal bli like tynne som deg. For ja, selv om du ikke oppfordrer andre til å slanke seg så kan mange tolke det slik. Du viser en unormalt tynn kropp og det kan føre til kropps press. Slike lettkledde bilder kunne du spart deg for på vinteren og heller delt om sommeren. For nei, det er ikke normalt og gå med så lite klær om vinteren og vise så mye hud. Jeg kan aldri tro at du går i singlet og shorts på skolen?! Så hvorfor legge ut bilde av det? Vi vil se virkeligheten.

  8. Du har virkelig drømme utseende, jeg misunner deg så mye for det perfekt e utseende ditt, beinene dine er også til å drømme for damn. Men jeg så nettop bilder fra deg fra 2013 og la merke til at ikke ribbbeinene viste seg på den måten da? Magen og ribbeinene var liksom en størrelse og alt var helt rett og normalt? Ser ut som at du har blitt mye mye mye tynner i det siste, går det virkelig bra med deg?

  9. Jeg sier absolutt ikke dette her for å være frekk. Jeg var selv ganske tynn når jeg var liten (kunne såvidt skimte noen ribbein), og fikk ofte kommentarer på det. Dette her, Kristine…Ribbein som stikker 3-4 cm ut er ikke sunt, og heller ikke naturlig. Ingen blir så ekstremt tynne uten å gjøre noe selv for å bli det. Som sagt, sier ikke dette som “kritikk”, men håper du kan få hjelp før det går for langt.

  10. Hvorfor alle disse kommentarene om hva som er naturlig og ikke?
   At noe ikke er naturlig er blitt et tomt skjellsord. Om det er noe som ihvertfall ikke unaturlig er det Kristine utseende.
   At Kristine ikke er sunn er vås. Jeg ber dere som mener Kristine ikke er sunn definere sunn.
   Dere tenker med magen og ikke med hodet.
   Du er kjempeflott, Kristine. Rock on og gjør dine greier! Jeg er meget imponert over det du utretter hver dag! 🙂

  11. Hei Kristine. Du er ung og det er mye kroppspress nå. Men du av alle bør skjønne at det ikke er så lurt å legge ut slike bilder av deg selv!! Sånn seriøst! Du har flere tusen følgere og mange yngre som ser på deg som et forbilde…

  12. Så utrolig tynn du har blitt 🙁 Jeg vet at du har tidligere sakt at du strever med å legge på deg, dette har jeg vanskelig for å tro. Om du virkelig går inn for det og får tips fra proffe personer skal ikke dette være noe problem, alle kan legge på seg ett par kilo uansett hvor høy forbrenning man har. Men det er bra du er komfortabel med deg selv, kos deg i syden! 🙂

  13. Når det ser all oppstyret som skapes, må du forstå at det å fortsatte å legge ut slike bilder av deg selv blir feil…du kan fortsatt være en god blogger UTEN å hele tiden måtte vise magen din

  14. Er det noen som lager kroppspress nå, så er det alle som kommenterer at kristine er syklig tynn osv. Det må da være lov å legge ut bilder av en tynn kropp. Kristine har et vanlig kosthold og trener regelmessig, Det er nesten litt skummelt å se hvordan sammfunnet henger sammen i dag; er du overvektig å legger ut bilde, får du bare positive tillbakemeldinger på hvor tøff du er og hvor fin du er. Legger du ut bilder hvor du er tynn, får du haugevis av negative tilbakemeldingene med en gang. Rart.
   Stå på kristine! Du er nydelig!

  15. Hei dere jenter der ute! Pleier egentlig ikke å kommentere kommentarer fra andre, men det er jo avhengig av vinkelen til bildet. På det andre bilde så viser ikke Kristine så mye ribbein, derfor tror jeg dere kan roe seg litt ned. Kristine er ei stor nok jente, som både har kontroll på kosthold og trening, og jeg regner med at foreldrene hennes griper inn når de da føler for at det er nødvendig. Om man synes at ribbein er fint eller stygt når de kommer til syne eller ikke, er avhengig av personer til personer.

  16. Det er mange kommentarer her som går på vekten din ser jeg, som jeg på en måte forstår men også ikke støtter. Du vet sikkert at du er en høy og tynn person, men det blir feil at folk kaller deg anorektiker fordi 1. vi har ikke noe med din psykiske helse, og 2. mange er bare tynne fordi de har høy forbrenning. Syns du har all grunn til å være stolt av degselv og kroppen din, fordi du fremstår veldig sunn på bloggen, men mange yngre jenter er ikke modne nok til å se det fra en positiv synsvinkel og kan bli veldig påvirket av akkurat denne typen bilder av deg. Sier ikke du har skyld i at noen utvikler spiseforstyrrelser, men at ved å unngå slike closeup bilder av kroppen din kan du bidra til å minske kroppspresset. Personlig blir jeg ikke påvirket, selv om jeg er en god del kraftigere enn deg, men få har så god selvtillit at de klarer å tenke slik. Du er rå Kristine, og denne kommentaren var ikke negativt ment, men jeg håper du skjønner hva jeg mener!

  17. Gå til legen din, forklar at du ikke klarer å legge på deg, test for høyt stoffsikfte(det kan medisineres slik at det blir normalt igjen) etc og om alt virker normalt(anbefaler også å teste jern-verdier ++) så spør om du kan få dekket næringsdrikker. Hvis ikke du får dekket ville jeg absolutt kjøpt selv. Kroppen din trenger ekstra næring! Ville begynt med 2-3 om dagen(dette er i tillegg til vanlig mat!) og så evt trappe gradvis ned til en om dagen når du har nådd ønsket vekt eller fettprosent for å stabilisere vekten. Du trenger jo ikke å legge på deg 50kg, men du burde få økt fettprosenten din ettersom kroppsfett har mange viktige oppgaver. Kroppsfettet isolerer kroppen mot kulde og støt og bidrar dessuten til hormonproduksjonen.
   Lykke til! 🙂 Har lagt med linken til de mest populære ernæringstilskuddene, de fåes kjøpt på de fleste apotek.
   http://www.nutricia.no/vare-produkter/ernaering-for-voksne-og-eldre/nutridrink/produkter

  18. Jeg har scrollet meg gjennom en del kommentarer her nå, og det er veldig mye kritikk og dritt. Kristine, du er ei FANTASTISK jente, det har jeg virkelig fått inntrykk av gjennom bloggen, men jeg er også bekymret for hvor tynn du er blitt. Du har blitt tynnere i løpet av de siste årene, og jeg sier ikke at det er noe du ønske, men at du sikkert hadde fått noen tips med en ernæringsfysiolog eller en lege til hva du bør spise 🙂 Som sagt, det var IKKE kritisk ment, kun bekymringen som snakker 🙂

  19. Ja, hun er tynn. Kanskje alt for tynn, MEN når dere sier “lol ser ut som du har aneorexia” så blir jeg irritert. TENK om hun hadde hatt det da? Eller ikke vil være så tynn? Å være alt for tynn, kan være like vanskelig som å være alt for tykk, eller ha alt for tykk mage eller alt for tynne håndledd? Jeg blir så irritert. JA, jeg synes hun er tynn, men å rakke ned på det gjør jo ingen bedre? I hvertfall ikke meg. Stå på Kristine, du er rå! Og fin også, alt for tynn eller ei. Du er perfekt som du er, du.

  20. You should eat more sweety 😉 :*
   Yoy’re nice looking girl, but too thin.
   It’s not sexy. Allure girls have curves. – Remember about it. 😉
   Take care :* ❤

  21. Jeg må bare si at du ser mye bedre ut nå som brunfargen din ikke er så intens :-)! You are gorgeous!

  22. Æsj fyfaen. Du burde virkelig ta en reality sjekk for du er et forbaska dårlig forbilde for yngre jenter, skam deg!!

  23. Greit at du har høy forbrenning men du er jo betydelig tynnere nå enn det du var for f. eks 3 år siden. Det skyldes nok at du er bevisst på ditt kosthold og trener i tillegg.
   Jeg tror dette er svært bevisst, og du legger bevisst ut slike bilder av deg selv og du oppnår det du ønsker å oppnå, nemlig oppmerksomhet rundt det.
   En annen ting er at man klart og tydelig ser at du holder/drar inn magen, slik at ribbena blir mer fremhevet. Jeg har ingenting imot deg og du skal få gjøre som du vil, men jeg syntes det blir for barnslig og kvalmt sånn du legger det hele opp. Og folk er rett og slett for naive og du spiller på det.
   Voks litt opp! og ikke vær så oppmerksomhetssyk i den forstand du er det pr. dags dato.

  24. Dette må tas alvorlig. Her er det Kristine som er syk, det er hun som trenger hjelp, og hun forstår tydeligvis ikke det bare av å lese tilfeldige, anonyme kommentarer på bloggen hennes. Det er ikke alle som vet at de har anoreksia, det er ikke alle som vil forstå det. Men Det er krstine sin helse, så det er ingenting vi kan gjøre

  25. Omg, jenter..når skal dere forstå? Kristine er en person som er født tynn. Født tynn og lang. Og kommer helt sikkert til å være sånn i flere år fremover, og kanskje hele livet sitt også! Dette er virkelig ikke en ting i å henge seg opp i.

  26. ok hør her. Uansett hvor mye du sliter med å legge på deg, skal du ikke se sånn ut. Jeg har også vansker for å tro at du egt prøver å legge på deg. Du trener altfor mye, og selvom du legger ut bilde av mat, betyr det ikke at du spiser. Ser du ikke hvor tynn du er? ribbeina dine stikker 5 cm ut, uansett hvor naturlig tynn du er, er faen meg ikke det naturlig for noen. Du er jævli dårlig forbilde for yngre jenter, SLUTT Å VIS SÅ MYE LÅR OG MAGE, det blir for mye. Syns det er veldig rart ingen griper inn. Skjerpings

  27. Jeg bare elsker personligheten din Kristine, men gud så tynn du er nå 🙁
   håper du snart ser det selv.

  28. Hei Kristine!
   Jeg bare lurte litt på hvor lysekorna på rommet ditt er fra, IKEA? Og speilet ditt er utrolig fint, hvor har du kjøpt det?

  29. All respekt til deg som person, men HVORFOR legge ut et provoserende bilde det er er så tydelig at du både strekker deg og trekker magen inn til de grader! HVORFOR! Husker du har sagt selv at du synes du er for tynn, men hvorfor trekker du inn magen (og ribbeina stikker frem) og strekker deg slik? Er det for å få oppmerksomhet, eller er det for å fortsette med det imaget du har? Jeg kjenner jeg blir provosert, er det intensjonen din? Jeg digger deg som person og nei, en kan ikke like alt med en person. Jeg har bare ikke skjønt hvorfor du skal drive på med dette “se enda tynnere ut” på alle bildene dine. Hvis det du sier er sant er jeg fullt forståelig for det om at du er frisk. (er selv under definisjonen undervektig i BMI) Men hva er greia med dette “sug inn magen” når du er så flott fra før? Vanskelig å ikke la seg rive med på bølgen i modellverden, men plis plis, kjære vakre Kristine. Vær sterk, ikke dyrk et sykelig ideal. Det er altfor tydelig at det gjør du nå. Jeg vil ikke dømme deg, men du er en så profilert person og ja, folk KOMMER til å snakke om deg. Uansett om du hadde vært tynn, normal eller tykk. Sånn er det bare.

  30. Blir så lei meg av kommentarfeltet ditt. Du vet selv om du har det bra med deg selv og helsa di. Du er her for å inspirere, og du gjør en fantastisk jobb. Alle disse negative bitchene can ta seg en bolle.

  31. Skremmer meg at noen skriver “skal bli like tynn som deg”. Håper ingen tenker at dette er standarden for en fin, tynn og normal kropp.. For det er det så absolutt ikke!

  32. Kjære, flotte Kristine. Jeg vet ikke om du er frisk eller syk nå, men jeg håper virkelig at det går bra med deg! Jeg blir bekymret når jeg ser hvor mye ribbeina dine stikker ut nå i forhold til før, og at armene dine er enda tynnere. Jeg håper bare at du har kontroll over kroppen din, at du klarer å spise den mengden med kalorier som du burde, og at du ikke har et vondt syn på mat. Det med ønske om å bli modell også. Man skal jo være slank når man er modell, men det er ikke sikkert at så mange byråer vil ha deg om du forblir så tynn som du er nå, for de vil være sikre på at de har friske jenter, og selv om du er frisk så er det ikke sikkert at de tror deg. Jeg tenker på deg og håper så inderlig at det går bra.
   Klemmer <3

  33. Jeg har vært veldig glad i bloggen din en god stund nå, men jeg skal ikke late som om jeg vet hva som foregår i hodet ditt av den grunn. Likevel vil jeg bare be deg om å passe på deg selv, jeg vet jeg bare er enda et ukjent navn på nettet, men du er nydelig, vær forsiktig.

  34. selv om hun poster et matbilde iblandt betyr det overhode ikke at hun har et sundt kosthold, ikke tro alt dere ser på nett, men det å legge ut slike bilder er og forblir helt sinnsykt, legg deg inn jente og legg ned bloggen, du kan faktisk dø slik du driver på 🙁 er hverken bra for kroppen eller hjernen 🙁

  35. Hey I just want to say that your ribs don’t look normal. It’s unhealthy , I like your blog but it’s just awful , I’m sorry..

  36. Håper du ikke tar til deg dette Kristine.
   Du er kjempeflott.
   Denne usaklige gruppen med troll er kun en høylytt minoritet blant alle leserne dine som elsker deg.

  37. Shit all these people… I might die….It makes me really sad how everyone thinks you are ill or something… Don’t listen to them Kris. For some people there is no difference between anorexia and a healthy lifestyle I guess

  38. fyfaen, jeg har fulgt bloggen din leeeeenge men nå er det nok. Du har blitt så sykt tynn at ikke smykker er fint på deg lenger.. Æsj fyfaen, få deg litt feminine former,.

  39. Altså, ok nå er vi ca like gamle men hadde jeg nå hatt barn som leste bloggen din, eller en lilelsøster hadde jeg faktisk varslet skolene. DETTE er sykt, Hva driver du med? Griper ikke foreldrene dine inn?!!?!! Har du ingen som passer på deg? Uff kjære deg.. Jeg blir helt deprimert av å se disse bildene, tenk på alle dine følgere. Hvordan kan du være så kortfattet og ikke tenke over de unge jentene som finner unnskyldning i at dette er OK pga deg? Helt skammelig og forkastelig.

  40. Kjære, gode Kristine! Jeg har lest bloggen din en god stund, men skal ikke si at jeg kjenner deg av den grunn! Jeg vet ikke hvordan du har det innerst inne, om du er syk eller frisk, men jeg håper det går bra med deg! Jeg har blitt veldig glad i deg gjennom bloggen, men har ikke kommentert noe tidlig. Det gjør jeg nå fordi jeg er bekymra for deg. Jeg blir trist på dine vegne av korttenkte folk som vi ser over i kommentarfeltet, men tenker også at noen av dem vil deg det beste. De vil at du skal ha det bra siden du er deres forbilde. Det er din kropp. Du bestemmer selv, og husk at uansett hva folk sier i kommentarfelt, på andre sosiale medier, eller i virkeligheten, er du bra nok som du er! Ikke la korttenkte folk, modelldrømmen eller skole ødelegge deg, eller kroppen din.
   Jeg tenker på deg og håper det går bra med deg!

  41. Kristine kjære deg, når vi kommenterer om hvor sykelig tynn du er er det fordi vi tenker på deg, vi bryr oss om deg, vi beskymrer oss for deg. Vi kommenterer ikke for å være frekke eller spydige i kjeften (eller kanskje noen gjør det). Men det at ribbeina dine stikker tydelig ut er helt på trynet. Og presser du inn magen? Tenk på alle de som har deg som forbilde! Da er det ikke greit, for å si det mildt. Legger du ut lettkledde bilder for å provosere oss? Eller er det helt tilfeldig? Men du ser ikke frisk ut, du er alt for tynn, nærmere sagt undervektig. Du trener, men hvorfor gjør du det? For å få fin slank kropp? Du er jo allerede slank! Jeg skjønner ikke, du sier at du har høy forbrenning, men hadde du det for 2-3 år siden? Og alle de matbildene du legger ut på bloggen din. Jeg føler at du legger det ut for bevise oss at du spiser, spiser sunt. Men hvorfor spiser du bare sunn mat? Hvorfor ikke snakke om maccen en gang i blant? For det gjør du aldri. Og vær så snill, dere der oppe som kommenterer at vi er sjalue på Kristine. For nei, det er vi ikke. Alt det vi skriver til henne er fordi hun må åpne øynene sine! En slags wakeupcall. Jeg bryr meg om deg, de aller fleste her bryr seg om deg, så please bare please våkn opp! Jeg personlig eeelsker bloggen din!!

  42. Sykt at du PRØVER å se tynnere ut enn det du allerede er, ved å trekke inn magen så jævlig! Fy faen så ekkelt, hvor er foreldrene dine?

  43. Jeg trodde at du var opptatt av å ha en sunn og sterk kropp, men at ribbeina stikker så langt ut er overhodet ikke sunt eller av naturlig årsak som høy forbrenning. Visst du har ett ønske om å bli modell må du forstå at du er nødt til å legge på deg en god del, for ingen modellbyrå kan vise bilder av jenter som ikke ser frisk ut. Jeg tror de aller fleste i kommentarfeltet sier dette fordi vi vil ditt beste! Du ber om kritikk når du legger ut lettkledde bilder om vinteren, så klart kan du og hvem som helst pose med magetopp – tynn eller tykk, men jeg personlig forstår ikke hvordan du som 18 år velger å fremstille kroppen din på denne måten, for så mange tusen yngre jenter som kanskje på flere måter ser opp til deg! Ellers er du mitt stilikon som hjelper meg å kle de lange beina mine fint. Klem

  44. folk må slappe av litt, ser faktisk ikke helt problemet.
   hu kan ikke klandres for at folk ikke har vett nok til å skjønne at folk har forskjellige kropper

  45. Hei Kristine
   Jeg vil bare forklare for deg noen få grunner hvorfor jeg, og sikkert flere blir dypt provosert av slike forstyrrende bilder.
   Grunnen til at det eneste som dukker opp i hodet mitt når jeg ser disse bildene er Ortoreksi! Anorieksi! Er ikke bare pga du er beinmager, men fordi gj. det du skriver ikke ser helseskaden i det selv. Du er ikke klar over hvor unormalt tynn du er. Når du sier du er fornøyd med kroppen din, men kunne kun tenkt deg mer fett på armene, virker det som du mener det er nok fett på andre steder av kroppen din. Du trener eksremt ofte, og skriver veldig mye om hva du har spist i løpet av dagen. Og du dropper jo alle karbohydrater som eks potet, ost og hvete?
   Men ikke vet jeg, kanskje du bare har det som vane å bare ta i deg 1000kalc dagen. Det trenger jo ikke bety at du sulter deg bevisst. Eller? Sulter gjør tydligvis kroppen din uansett.
   Hvorfor provoserer dette meg? Fordi unge jenter, inkludert min lillesøster, tror det er mulig å sulte seg selv, være fornøyd med en beinmager kropp, og sammtidig ikke ha en spiseforstyrrelse.

  46. jævla anoreksi bitch .. haha ler du driter deg sånn ut. forstår ikke at du tørr å vise deg i daglyset og tenkt den gang du skal søke jobb og din arbeidsgiver søker deg opp.. haha. lykke til i livet 😀 det trenger du 😀 😀 😀

  47. Jeg støtter deg som regel når du legger ut utfordrene bilder og synes du er kul som er deg, men dette er for langt. Jeg sier det ikke som hate men som hjelp.. du er sykelig tynn.

  48. Jeg tenkte ikke over magen din engang før jeg leste kommentarene. Underbevisstheten sa meg bare at “åh typisk Kristine, tynn og med smykker” og så tenkte jeg ikke mer på det. Men kommentarene derimot, ble jeg ganske sjokkert over. Folk overdriver så mye. Du har jo vært så tynn så lenge jeg kan huske, det er noe jeg er vant til – og orker ikke å henge meg opp i det eller si at du er et dårlig forbilde. Jeg ser ikke på deg som noe forbilde i det hele tatt, men en blogger, som jeg velger å trykke meg innom et par ganger i uka fordi jeg er nysgjerrig på hva andre unge har å komme opp med. Hvordan du ser ut eller ei, det har overhode ingenting å si for meg, og det burde det ikke gjøre for resten av stalkern’e over her heller.
   Men for å heve kroppspresset enda høyere, synes jeg at camillaellinor.blogg.no har en perfekt kropp. Og det er idealet mitt. Sånn. Da fikk jeg sagt det. Ikke meningen å såre noen 🙂

  49. Hei Kristine og alle dere andre aol kommenterer!
   Tenkte bare å si at jeg har alltid vært veldig tynn like tynn som Kristine, nå vet jo jeg ingen ting om hvordan helsen til Kristine er men ribbeinene mine stikker ikke noe særlig ut,men hofte beinene mine stikker veldig ut! Å så vidt jeg har fått med meg gjør ikke Kristine sine hofte bein det. Så poenget mitt er at vi har ingen rett til å rakke ned på henne. Hvis hun hadde vært tykk hadde du synes det var greit å kommentert det da? Tror ikke det. For dere som sier at det bare er tull at hun ikke klarer å legge på seg så kan det være helt feil. Jeg er også veldig tynn og uansett hva jeg gjør legger jeg ikke på meg. Så slutt å dra slutninger fordi de fleste her kjenner ikke Kristine i det hele tatt! Jeg sier ikke st jeg ikke synes hun er tynn for det er hun men vi vet ikke noe om hvilke vanskeligheter hun har! Jeg kjenner meg så godt igjen i dette

  50. Heihei. Jeg har lest bloggen din lenge. Jeg syns du er veldig inspirerende og du virker som en kul jente. Jeg har ikke tenkt å skrive dette for hate eller no. Men, Kristine Ullebø.
   Vet du egt hvor tynn du er?! Dette er skummelt og det er absolutt IKKE flatterende.
   Jeg er rett og slett bekymret for deg. 🙁 du kan dø hvis dette fortsetter. Ja greit nok at du var tynn for 1-2 år sia men aner du at du er blitt sykelig tynn nå? Værsåsnill du er mitt forbilde, ikke gjør dette mot seg selv. for å være HELT ærlig, dette er stygt. Ja, d er fint å være tynn, men ikke SÅ tynn! Jeg lurer på hvordan dine foreldre tenker. Ser de det ikke? Litt underlig at leserne griper inn men ikke din mor, eller far. Stå på Kristine, jeg ville bare si det rett ut. For jeg er bekymret. :/ lykke til <3 klem

  51. er det ikke kaldt?? eller er det sydentemperatur i Førde? :p Bor i Molde, og jeg må ha på meg tykk vinterjakke for å ikke fryse ihjel, haha. Flash-tatoveringene dine ser smashing ut, og de passer jo perfekt til deg, så brun som du bruker å bli! (litt sjalu på den altså, jeg ser ut som et vandrende lik)

  52. Til Kristines mamma som antagelig leser bloggen: jeg vet sin datter er myndig, men syns du dette bildet er et ok bilde å legge ut på nettet? Syns du det ser sunt ut med ribbein som stikker ut langt over magen? Din datter ønsker å bli modell, har du tenkt på at hun kanskje drar det å være tynn litt langt?

  53. Helt ærlig så ser jeg ikke problemet med å legge ut bilder som dette..? Det er en mage, folkens – en mage med smykker. Er det noe å hisse seg opp for??
   Utrolig at du takler alle disse tragiske kommentarene, kjære jente. Du må være psykisk sterk!

  54. Selv så har jeg opplevd at om en trener mye mage så “trekker” ribbeina seg sammen og stikker ikke ut. Mister man en del av magemusklene igjen så vil ribbeina stå mer ut og være synligere, sånn som f.eks på disse bildene. Opplever dette selv, nå etter lengre tid med slurving på treningsfronten. Det er ikke nødvendig å rope rundt seg om at dette må være spiseforstyrrelser av noe slag kun pga noen ribbein som står litt ut. Er selv naturlig slank/tynn, og er det en plass jeg mister muskelmasse fortest viss det går lang tid uten regelmessig trening, så er det rundt ribbeina når magemusklene blir slappere!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg