påskesalg: mine favoritter

Annonse

 

Hello sweeties! Påsken er her og jeg må ærlig si at jeg ELSKER denne tiden på året. I alle år har jeg forbindet det med noe bra: skiturer under blå himmel og stekende sol, påskeegg, påskepynt i hele huset og ikke minst: salg over alt! Helt siden jeg var liten har alle søskene her i huset fått hvert sitt påskeegg fyllt med masse godsaker – og jeg synes det er en skikkelig fin tradisjon. Bare slike små ting som det gleder jeg meg til å videreføre til mine unger den dagen jeg er mamma selv.

Men dere, tilbake til det innlegget skulle handle om, nemlig salg. Det er salg så og si i alle butikker for tiden, inkludert samarbeidspartneren min Coverbrands hvor jeg kjøper så og si all sminken min. De kjører opp til 50% rabatt på mange produkter nå, så om dere er keen på å få kloa i sminkeprodukter til en billig penge anbefaler jeg dere å ta en tur innom her – det er jo så deilig å få litt avslag på noe som er såå kjipt å bruke penger på! Jeg har laget en snerten kollasj til dere her, for å vise dere mine favoritter:


1. Touch of Magic: Denne leppestiften er grønn, men den får faktisk en herlig rosafarge når du påfører den på leppene! Jeg personlig synes det er sykt kult å kunne ta en grønn leppestift opp fra veska og bare “magic, bitcheees!”.

2. Deep Pore Scrub: Er det noe jeg er avhengig av, så er det å skrubbe ansiktet et par ganger i uka for å fjerne døde hudceller og overflødig smuss. Denne fra Burt’s Bees er utrolig god, og lukter også kjempegodt.

3. Adorable Shadow Palette: Et nydelig øyeskygge-palette i seks forskjellige nyanser, som gjør at du kan skape både hverdagslige og mer fest-aktige looker.

4. SmileLab Whitening Strips: Jeg sitter faktisk med disse stripsene på tennene nå, jeg! Disse stripsene har blitt så utrolig mye brukt av meg de siste årene, og jeg er ikke den eneste i familien som har brukt dem… *Kremt* (Vi har faktisk hatt KRANGEL om disse her i huset, og det er ikke tull engang) SmileLab Whitening er en utrolig effektiv, enkel og sikker måte å bleke tennene sine hjemme med, og det beste er at du kan gjøre alt som normalt mens du har stripsene på – bortsett fra å drikke og spise så klart. 30 minutter er alt som skal til, men jeg pleier å ta 2-3 strips (fordelt utover et par dager) før jeg skal noe spesielt, for å få ekstra bra effekt. 

5. Universal Brow Pencil Nordic: Jeg har jo hatt et par bryn-perioder jeg ikke er særlig stolt over (ha ha), men i det siste har jeg faktisk fått en del positive kommentarer angående brynene mine, og det gjør meg kjempeglad. Nå har jeg gått over til øyenbrynspenn, og jeg har alltid trodd at brynene blir så harde av blyantstrekene, men det er jo absolutt ikke tilfelle. Nå klarer jeg å duse ut fargen mer enn tidligere, og man kan liksom se de ekte hårene – noe som ikke var tilfelle før. Grunnen til dette er fordi jeg testet denne pennen, og som dere sikkert ser er denne litt annerledes enn den vanlige Universal Brow Pencil. Dette er samme pennen, bare i en nyanse lysere – utviklet for nordiske utseender. Den er utrolig enkel å jobbe med og jeg anbefaler den virkelig på det sterkeste! 


6. SunSpa Chocolate: Beste selvbruneren ever, uten tvil. På grunn av solskaden i huden min har jeg vært uten ekte sol i 2 måneder nå (jeg har brukt sunblock i ansiktet hver eneste dag), så jeg har fått et enda nærmere forhold til min kjære SunSpa, selv om jeg ikke trodde det var mulig, haha. Dette er en spray-selvbruner som gir deg en dyp og naturlig brunfarge, men jeg anbefaler å bare bruke denne til ansiktet da boksen ikke varer så altfor lenge. Totally worth it, though!

3 kommentarer
  1. Hei.
   Jeg har nå en uke foran meg med mange arrangement på jobb og dermed også give away’s på blogg og på stand i sentrum! Vil du bli med i trekningen av årets påskeegg og hudpleie?
   Jeg trenger også flere frivillige til å bli med på kurer/ansiktsbehandlinger som gjøres 2 ganger pr.uke over en periode på 3 uker. Vil du bli med? Eneste du trenger å gjøre er å poste før/etterbilder!
   Klem klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg