travel bae

Da var det ut på nye eventyr med min kjære reisepartner Veronika! Denne gangen er destinasjonen Kypros.

Som jeg har nevnt skal jeg til Kypros med Veronika denne påskeferien, og vi skal bo med besteforeldrene hennes i feriehuset deres. Jeg gleder meg kjempemye til å treffe dem, og til å koble helt av en uke. (Selv om matte- og IT-boka er med i kofferten, da) Jeg kjenner dessuten at det skal bli godt å komme seg litt bort fra Norge. Forrige gang jeg var ute og reiste med Veronika var når vi var i Florida i sommer, så nå er det jammen på tide å komme seg avgårde igjen. Det er ikke meldt sååå fint vær i Kypros, men det gjør egentlig ikke noe – gøy skal vi få det uansett. Dessuten har jeg jo solskade i huden, så det er nok bare bra for meg.

Kofferten min er seriøst stappfull, haha. Har tatt med meg alt fra bikini til tykk jakke og bukse, liksom. Men nå går flyet mitt til Oslo om en liten time, så jeg må komme meg avgårde. Nå går turen først til Veronika hvor jeg skal møte noen av vennene hennes og spise tacolaco, og så reiser vi til Kypros i morgen. Jeg har forhåndsskrevet innlegg som vanlig, men når jeg er kommet frem til Kypros blir det selvfølgelig updates derfra! Bloggen er alltid med, vet dere. Kysser finger for bra internett – kjenner jeg har litt småangst for akkurat det. Tror nok det er en bloggers værste frykt å ikke ha tilgang til nett.. Husker når jeg var i Rhodos for 2 år siden og det så vidt var nett på hotellet, jeg holdt på å FREAKE ut. Men det ordner seg alltid. Vi skrivs når jeg er i varmere strøk, babes!

Forresten, i morgen kommer det en awesome konkurranse her på bloggen. Hint; Jofama…

7 kommentarer
  1. Det er ikke bedre vær i Kypros enn det er her hjemme. Ville heller reist til Cran Canaria eller Tenerife om jeg var deg. Kanariøyene har sommer året rundt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg