hello cyprus

Cyprus, we’re here!

HAPPYFACE! Det er i alle fall ingen tvil om at vi kommer til å kose oss de neste syv dagene.

I går kveld ble vi hentet av besteforeldrene til Veronika på flyplassen, og så fikk vi servert middag før vi gikk til sengs. Så utrolig skjønne og hyggelige de er! Det er så deilig å være i trygge omgivelser, det å bo her i huset dems er mye mer hjemmekoselig enn å bo på hotell. Apropos huset – det er dødsfint! Jeg har ikke med meg vidvinkel-objektiv så det er vanskelig å ta bilder med 50mm-objektivet mitt, men jeg skal prøve så godt jeg kan å gi dere en oversikt over området vi bor i, for det er kjempefint. Jeg var faktisk innom fotobutikken rett før vi dro til flyplassen, men det ble så dårlig tid og jeg vil ikke forhaste meg når jeg skal kjøpe nytt kamerautstyr. Men jeg skal få fikset det med en gang jeg er hjemme, bare sånn at dere vet det. Bildene er jo kanskje det aller viktigste her på bloggen!

Vi har eget basseng! Herregud, så deilig. Det var faktisk meldt regn her i dag, så vi ble skikkelig positivt overrasket når vi våknet til sol. Så i dag startet vi dagen med frokost ute ved bassenget, og så gikk jeg og Veronika en liten tur i området. Vi dro en tur ned til stranden og så klart… supermarkedet. De har 2,5 liters-flasker med brus her! Til 14 kroner!!! HALLELUJA! 

Jeg og Veronika tok på oss trianl-bikiniene tidligere i dag og vi ble bare stående og se på hverandre og le. Hahahaha. Titspiration, til de grader. Jeg stod nok ikke fremst i køa når pupper ble delt ut, men alt blir liksom så mye bedre når man kan le av det.

Her er inngangen til huset. Det er så utrolig koselig og fint her, jeg stortrives.

Nå sitter vi egentlig bare og chiller! Jeg skal ut og sole meg litt nå (med sunblock i ansiktet, yas!), og så skal vi spise middag her hjemme i kveld. Det blir kjempekoselig! Jeg ønsker dere alle en kjempefin påske, enten dere er på hytta i Norge, hjemme eller i varmere strøk. Jeg skal sørge for å gi dere hyppige updates her fra, så ikke glem å sjekke bloggen i påska! Det var forresten kjempegøy å se at så mange har meldt seg på konkurransen allerede, dere er GODE.

Sola kaller, xx!

38 kommentarer
  1. Hei! Jeg bare lurte på en ting.. jeg drikker selv veldig mye pepsi max (heaven on earth, haha), men jeg er veldig redd for å få syreskader på tennene. Har du fått det? Eventuelt, hvordan unngår du å få det?
   Elsker bloggen din! <3

  2. Når kommer innlegget om solskaden? du sa jo at kanskje flere kunne se at de hadde det da,uten om at de visste dt 🙂 er veldig nygjerrig og vil veldig gjerne vite, prøvd å søke på internett men jeg fant ikke akkurat så bra informasjon. Så om du kunne laget et innlegg om det, osv så hadde det vært suuuper fint <3

  3. Hei: Hei! Jeg har ikke fått noe syreskade på tennene etter å ha drukket brus i mange år, så jeg tror ikke du trenger å stresse med det 🙂 Bare puss tennene godt, gjerne litt oftere enn hva du ville gjort dersom du ikke drikker brus! Men altså, jeg pusser tennene maks 3 ganger hver dag og jeg merker ikke at tennene har blitt svekket eller noe.

   Tusen takk! 🙂

  4. Hei! Lurer på hvor varmt det er i Kypros nå? Jeg skal dit om 19 dager, å jeg lurer på om det er så varmt at du føler du blir brun, eller er det bare litt varmt ? ❤️

  5. Hei Kristine!
   Kan du lage en video fra Kypros? Blir så overrasket hver gang av hvordan det er, hadde liksom sett for meg noe helt annet gjennom bilder og tekst.. blir like overraska hver gang jeg innser at du snakker nynorsk #nohate haha 💟💟

  6. Er det lov å spørre hvilken strl Veronika har i underdelen? Har lyst å bestille triangl-bikini nemlig, men hørt de er veldig små i strl:-)

  7. Må si dere ser fab ut i bikinen begge to! Lurer på hvilken farge du har i den. Ser at vero sin er i Miami mint. Er din det også, eller santa rosa splash (?), for jeg synes din ser litt mer blå ut i fargen? 🙂 Håper på svar!

  8. Hey,
   the pictures are soooo wonderful!!!
   Which size did Veronika choose for her Triangl-Bikini?
   Because I would like to buy one and I think my body is similar to her body…
   I will be in cyprus in summer and I’m so excited after seeing these pics <3
   If you want check out my blog!
   Xoxo

  9. ” Jeg stod nok ikke fremst i køa når pupper ble delt ut, men alt blir liksom så mye bedre når man kan le av det”
   Haha. Kos dere i Kypros 🙂

  10. Kristine, please write about how you protect your gorgeous hair during vacation?? Its always lots of heat, sun, salty water, pool water.. it all damages hair a lot, but yours are amazing! You use any hair cream with SPF? and do you wash it every day after going to sea??

  11. Angående syreskader så er det veldig forskjellig på hvordan tennene dine er! Noen kan drikke masse brus og slurve med tannpussen, og verken få hull eller syreskader – mens mange som ikke drikker brus og er kjempeflinke med tannpuss, får det likevel. Men noen tips for å unngå det er: vent minst en time etter du har drukket brus/juice med å pusse tenner og drikk med sugerør – da får du mindre på tennene! 🙂

  12. Kjenner meg igjen i “puppe-situasjonen” men hey, bedre med litt for små enn for store og dinglene xD

  13. Den cola zero flaska med skrift på sto på tyrkisk! På norsk betyr det “det ble veldig fint”. Kypros er forresten en gresk/tyrkisk øy haha :p

  14. Ser du skrev du skulle kjøpe fullformat i stedet for nytt optikk. Jeg vet ikke hvem som har gitt deg dette elendige rådet, en selger? Dette må du ikke finne på å gjøre!
   Fullformatkamera er fantastiske kameraer for fotografer. For de som har med seg kamerasekk med fullformat og matchende optikk. Fullformat gir høy oppløsning med større sensor og flere megapixler, men det er overhode ikke et bloggerkamera! I tillegg begrenser det optikkmulighetene veldig, svært mange linser PASSER IKKE med fullformat. Dvs skrur på et et, så knuser du kameraet innvendig. De som passer er i samme prisklasse. Gjerne over 10 000 per stykke. Alt billig som passer, gjør at fullformat ikke får gjort seg så flid som det fortjener.
   Misforstå meg rett, fullformat er gull for en fotograf, men for en blogger? Her er ulempene:
   – Det veier tre-fire ganger det 500D veien, og er dobbelt så stort. Kan du virkelig ta med dette rundt, eller blir det liggende hjemme?
   – Det gjør en dyr hobby dyrere. Krever matchende kvalitet på optikk, minnekort, egne selvutløsere, stativ som holder tyngre.
   – Det er verdt mye mer, så man må være enda mer forsiktig både med skade og tyveri. Vanskeligere å få igjen hvis du ikke passer godt nok på det på ferie. Har du et uhell så er reprasjonen myyye dyrere enn på billigspeilrefleks.
   – Bildefilene til proff er myyyye større enn vanlige. Alt vil ta lenger tid og plass med lagring, redigering, skalering evt opplasting på bloggen. Regn med 25mb på små jpgfiler, og 200mb på en psd(photoshop)-fil.
   Jeg lurer virkelig på hva som får bloggere om dagen tro at de har behov for profesjonelt fotoutstyr til å ta antrekksbilder, og bilder i byen, kafé og biltur..
   Hva med å heller investere i optikk som gjør mye større forskjell? 40mm STM er både billig, helt stille til filming og brede enn 50mm. Den er bare 2.8 i lys, du vil vel i likhet med alle bloggerne som vil ha “sååå fiiint lyyyys”/uklare bilder, ha lavere blendertall. Hva med Canon 35mm 2.0, eller Sigma sin 30mm 1.4, den siste kan jeg virkelig anbefale når det kommer til å farger og kontraster.
   Håper dette redder deg fra å være en bloggerne som faller i kjøpe proffutstyr-fella, og ikke klarer å utnytte det noe bedre enn det gamle.
   Hva med å bytte til hybridkamera? Mye lettere å ta med rundt og god kvalitet. Bare sjekk Eirin Kristiansen, for eksempel… Hun har det, og har like god kvalitet på bloggen som fotballfrue med Canon fullformat 6D.

  15. Hahah I am listening to Party shakers and looking at this post feeling all so SUMMER like! You guys look so nice!! The area seems so wonderful too!! By the way are You going to sell your canon eos 500D?

  16. Hvilken størrelse har dere i bikiniene, veldig fine forresten❤️ Er de gode på, eller er det et annet merke du kan annbefalle? Hadde blitt veldig glad for svar ❤️❤️

  17. Hvilken størrelse har dere i bikiniene, veldig fine forresten❤️ Er de gode på, eller er det et annet merke du kan annbefalle? Hadde blitt veldig glad for svar ❤️❤️

  18. Hvilken størrelse har dere i bikiniene, veldig fine forresten❤️ Er de gode på, eller er det et annet merke du kan annbefalle? Hadde blitt veldig glad for svar ❤️❤️

  19. Ser aldeles heerlig ut der! Lurer bare på hvor på Kypros det er hen? 🙂
   Nyt varmen, kos dere masse!

  20. Kjære Maja, hva er hensikten med kommentaren din? Du er verken konstruktiv eller saklig, du angriper ganske enkelt Kristine uten grunn. Det er motbydelig. Kristine er smal, og kanskje er det noe hun gjør med vilje, men det betyr ikke at du kan slenge dritt. Ta deg sammen!
   Kjære Kristine, ønsker deg og Veronika en god påske! Dere virker som to supre jenter og er kjempeflott at dere har fått et så godt vennskap. Kos dere <3

  21. hei, Kristine! ååh, du har sikkert nevnt det før; men jeg har isåfall ikke fått det med meg.. Bare lurer på hvor den jakke-saken du har på deg på bl.a. nederste bildet er fra? Drit kul 😀

  22. Elska å gå inn på bloggen din! Heile tida oppdatert og so masse fine bilde:) blir gla av å gå inn på bloggen din, du he so bra utsråling, og kos dej på ferie de fortena du 🙂

  23. Håper du passer på føflekkene dine i sola! Sånne små ting som vi egentlig ikke bryr oss om kan plutselig være alvorlige, så smør gjerne dem inn med solkrem hele tiden! (haha, nå høres jeg ut som en mor… viktig å passe på!!)
   Og jeg tror jeg stod meeget langt fremme i den køen hvor puppene ble delt ut, skulle gjerne hatt MYE mindre pupper! haha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg