THAT TOP

God morgen! Nå sitter vi ved frokostbordet mens vi hører på deilige remix-sanger. Dere MÅ gå på Soundcloud og høre denne sangen, herregud så mye vi har hørt på den her nede. Det er uten tvil sangen for sommeren 2015!

I går kveld var det uvær her, og da mener jeg.. UVÆR! Vi var på supermarkedet, og plutselig ser vi at det høljregner ute. Det regnet så mye og tett at vi ikke hadde sjanse å komme oss hjem (både kameraet og skinnjakka hadde blitt ødelagt), så bestefaren kom heldigvis og hentet oss. Skyene var svarte og det tordnet og lynet som bare det, men det var jo nesten litt koselig. Når vi kom hjem fikk vi plutselig kjempelyst å bade, så dere som følger oss på snapchat fikk sikkert med dere det, haha! Det var kjempedeilig, men enda deiligere var det å ta en varm dusj etterpå.

Nå tenkte jeg å vise dere det første “outfitet” her nede! Jeg elsker lyset på disse bildene, aw. For bloggen sin del burde jeg seriøst flytte ned hit, hehe.

Overdel Make Way, shorts Bik Bok, sko Public Desire, Flash Tattoo JFR, ringer H&M, solbriller Ray-Ban

  1. Du over her. Kristine står i motlys på det bildet, det er derfor lårene hennes kan virke tynnere enn normalt. Det et er lyset som skaper denne illusjonen, ikke bildemanipulasjon som du påstår.. Forøvrig, det er null feil med henne. Naturlig slank og feiende flott er hun. 🙂 Gå heller å skriv dritt om bloggere som fortjer det. Kristine er ikke en av dem.

  2. Oh i love this pictures, seems like you guys are having a lots of fun! So happy for you 🙂 in Germany the weather is shitty as fuck and guess what – yes its holiday time!
   So enjoy it, have a nice holidays :))

  3. skjønner ikke at du går i shorts og sånt nå.. O.o er det varmt der hvor du bor? altså har du sommer året rundt? noen ganger så ser man jo på bildene at du har gåsehud, altså at du fryser. men kanskje er det bilder du tar for bloggens/outfits skyld da… ikke misforstå da, du er kjempe fin og har fin stil, men fryser du aldri?!

  4. Tror på at du har anoreksia til du har vist oss motsatt. Hvordan kan du si at dette er normalt egentlig? Jeg skjønner ikke helt hvor det kommer fra, fordi det er jo åpenbart at du har noe iallefall.

  5. maria: Ta å les LITT nøyere før du skriver en bibel da. Siden du ikke har fått det med deg, er hun i syden, man pleier jo liksom å gå i shorts da. 🙂

  6. elsker elsker elsker bloggingen din fra Kypros! men du, jeg er veldig lei av headeren din, og tenkte at det hadde jo vært en super mulighet til å ta nye bilder til den hahah mener ikke dette frekt i det hele tatt 🙂

  7. Jeg besøker kun bloggen din 1 gang i måneden fordi jeg vet at hver gang jeg ser bilder av deg, må jeg sulte megselv i 2 dager for å i det hele tatt godta kroppen min igjen.

  8. Anonym: tusen, tusen takk! jeg holder på med et par endringer i designet nå faktisk, så det kommer ny header innen kort tid 😀 jeg er helt enig, jeg er sååå lei av den headeren jeg har nå, haha! på tide med forandringer 🙂

  9. Hahahha I’ve seen the snapchat story like 5 times and my friend and I were talking about you jumping to the pool and we were like ohh can we be Ullebø’s friends please? The rain was so crazy but you and Vero both had amazing snapchat stories 😀

  10. RETT DEG OPP JENTE du trenger ikke krumme deg slik bare for å få frem kragebeina dine det er STYGT uansett!!

  11. oi, enig med de andre, det er litt dumt at du prøver å “fremheve” beina dine og virke tynnere… jeg er selv eks-anorektiker, og jeg sliter fortsatt, særlig når jeg ser på bilder av deg når beina dine stikker fram… og som eks-anorektiker, likte jeg også å se sykelig tynn ut, og fremheve beina, ved å ta frem skuldrene og sånn… just saying, sier ikke at du er syk, men jeg skjønner hvorfor alle tror det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg