frokost tips: mashed avocado toast

Da vi var på markedet kjøpte vi avokadoer, så de to siste dagene har vi brukt dem til frokosten vår. Har dere smakt mashed avocado toast? Det er seriøst fiesta for munnen! Jeg har alltid hatt lyst å prøve det, og nå som jeg først har smakt det har jeg store planer om å la dette bli frokosten min hver dag fremover! DILLA? Det kan jeg love deg! Avokado er en kjempegod kilde til umettet fett som er alfa omega for kroppen – denne grønnsaken er rett og slett en vitaminbombe uten like. Umettet fett er spesielt bra for forebygging av hjerte- og karsykdommer, så folkens; test ut dette!

Du trenger: ristet brød ♥ olivenolje ♥ avokado ♥ salt ♥ pepper ♥ hvitløk ♥ tomater

Del avokadoen i to, mos den i en skål og tilsett salt, pepper og hvitløk. Du kan bestemme om du vil bruke hvitløkskrydder eller om du vil kutte opp en hvitløk, jeg foretrekker sistenevnte. Rist brødet, hell over litt olivenolje på brødet og topp med den moste avokadoen. Ekstra godt er det med ferske cherrytomater på!

Mmmm!

Det blir fort et par skiver her, ja! Dette egner seg perfekt som frokost, da avokadoen er ganske mettende og man får dermed et supert grunnlag for dagen.

Nå skal jeg og Veronika ta bussen til byen for å spise ute her for siste gang. Vi skal på en restaurant som heter Peanuts, vi var der tidligere i uka og maten var kjempegod der, så vi bare må tilbake 🙂 Vi skrives når jeg er hjemme igjen!

Siste innlegg