PEANUTS

Jeg og Veronika kom hjem for ikke så lenge siden! Nå sitter vi ved kjøkkenbordet og gjør hver vår greie, jeg blogger og svarer må mail, mens hun leser naturfag. Jeg skal straks hive meg rundt på litt mattelekser, men dere må jo så klart oppdateres først! I dag har det vært sol store deler av dagen, så vi har ligget ved bassenget og hørt på musikk i mange timer. Når sola gikk ned og det var på tide med middag, sminket vi oss faktisk før vi dro. Altså, jeg har ikke touchet eyelineren eller mascaraen min siden forrige torsdag! Jeg hadde nesten glemt hvordan jeg påfører eyelineren… Haha, det er så syyyykt typisk meg og Veronika, vi gidder aldri å sminke oss. Slik var det i Florida også. All day errrday, sminkefri.

Jeg digger bussene her. Man stiller seg langs veien, og så går det maks 2 minutter før det kommer en buss og plukker deg opp. De er sykt shady og jalla, men jeg digger det! Det er liksom litt av sjarmen med å være på sydenferie, er dere ikke enig i den? På veien hjem fikk vi sitte i fremsetet med bussjåføren, som dere sikkert så på snapchat. Altså, han tekstet, så på selfies av seg selv og pratet i telefon mens han kjørte. Jeg fikk lyst å ta over rattet liksom

Her spiste vi. Peanuts heter restauranten, og jeg anbefaler dere å ta en tur hit dersom dere er i Kyrenia i Nord-Kypros. Maten er kjempegod, og beliggenheten er så perfekt som du får det. Vi satt helt nede ved havet, mens vi så solnedgangen. Og det var mer idyllisk enn det høres ut som til og med!!

Man får peanøtter med en gang man setter seg, og det er til og med laget et hull i bordet hvor man skal hive skallet.

Eneste negative var at han ene kelneren var litt plagsom, men det er de fleste mannlige kypriotere desverre, haha. Tror vi har blitt sjekket opp minst 15 ganger her… Men er det ikke slik når nordmenn er på ferie, da? Uansett, vi fikk i alle fall utnyttet kelneren til noe nyttig da; han tok bilde av oss!

Det ble cæsarsalat i dag!

Vi sier oss fornøyd med enda en fin dag i vakre Kypros!

13 kommentarer
  1. Så fine bilder dere har tatt <3 likte veldig godt det bilde av deg der stod ut med armene ut, du så så glad ut 😀

  2. Du er seriøst helt sykt bra! Du ligger over tcmn på topplista, og bare det er jo bevis på at bloggen din går rett retning. Jeg har lest bloggen din i flere år nå, og jeg blir seriøst aldri lei! Du har alltid bra bilder, bra innlegg, bra videoer og hele bloggen din er jo heaven on earth! når jeg leser bloggen din sitter jeg helt i min egen verden og fantaserer om å en dag få møte det fantastiske mennesket som poserer og gløder så selvsikkert og glad på bildene (jeg sikter til deg altså, haha)<3 Du er best, og kommer alltid til å være det for meg. Bare vent, en dag topper du anna rasmussen på topplisten også!:)

  3. Elsker hendene til Veronika! De er unike og jeg synes det veldig vakkert <3 skulle ønske jeg hadde noe slikt ved meg selv, men kanskje fregnene mine teller.. Bare at jeg ikke har innsett det!

  4. uansett hvor dumt dette høres ut, så synes jeg den hudsykdommen til Veronika er vakker, som personen over nevnte

  5. Kelnerne er nok plagsomme ja. Men de får også mye napp. Det er vel få som har mer sex enn kelnere i syden Haha. Du skulle bare visst hvor lette norske jenter er på tråden når de er i utlandet. Du er bare ikke blitt så gammel at du har skjønt det ennå 🙂

  6. Sykt pene dere er! Digger bloggen din og alt du står for!
   Du er virkelig en jente jeg ser opp til. Stå på Kriss

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg