Dream Wonder Nude foundation

Annonse

Foundation, jenter! Har dere funnet “the one”? Jeg synes å finne den perfekte foundation nesten er like vanskelig som å finne en mascara som passer bra til vippene dine. Jeg vet ikke hvor mye forskjellig jeg har testet siden jeg begynte å eksprimentere med sminke for første gang, men jeg vet i alle fall at jeg har slitt med å finne en som gir god dekkevne som likevel ikke er for tykk. For det er nettopp det som er problemet. Er den tynn gir den dårlig dekkevne, gir den god dekkevne er den tykk. Er det noe som ligger på ting-jeg-hater-lista så er det tykke foundationer som gjør at ansiktet mitt føles som en kake.

Jeg har testet Dream Wonder Nude foundation fra Maybelline, og denne er 12 ganger tynnere enn den klassiske foundationenen deres. Yes, you heard me! Den er kjempetynn og veldig rennende, og det første jeg tenkte var bare daamn, denne dekker nok ikke kvisene mine… Men den faktisk GJORDE DET!

For å vise dere dette har jeg laget en videoblogg hvor jeg påfører foundationen, og denne kommer i neste uke. Gled dere! Jeg vet mange av dere har etterlyst en slik video, og selv om det ikke er en fullstendig sminkevideo så er det i alle fall en grei start, eller huuur?

Dream Wonder Nude kommer i 5 nude farger, og jeg fant ut at “Sand” passet meg best. (Jeg er nemlig ikke så brun i ansiktet for tiden) Fytti katta, så utrolig deilig det var å kunne gå rundt og ta meg i ansiktet uten å føle at jeg ødela sminken. Dere vet når man har så “mye” foundation på at man bare føler seg som en overpynta sminkedukke? Slik føltes et absolutt ikke med denne, og den la seg liksom så lett og fint på. Jeg viser dere dette i den kommende videoen, så stay tuned girls!

Disse bildene tok jeg i forrige-forrige uke, og som dere ser hadde jeg gaaanske mye urenheter i ansiktet. Sinnsykt lite gøy, men slik er det. (Her ser dere kanskje hvor bleik jeg er etter laserbehandling… Hehe) Heldigvis dekket foundationen bra, som dere ser!

21 kommentarer
  1. jævla bra at du støtter og oppfordrer andre til å bruke dyretesta produkter!! håper det var værdt den stusselige summen du får, at mange dyr pines for at du skal se ‘bra’ ut, fyfaen du er stygg og ekkel!

  2. hhaha, ler av den kommentaren over! hvis vi mennesker skulle tilrettelagt absolutt alt, for at dyr ikke skal bli drept osv, hvordan liv ville vi ha hatt det da?? liksom hvis man er så følsom på det så burde man kanskje gjøre noe annet en å skrive hat på EN som bruker den fouandationen;)
   stå på kriss:))

  3. vi er faktisk også dyr, den sterkeste og farligste rasen på jorda, sier bare litt om moralen din, om du ikke bryr deg om at dyr har det fælt!

  4. Kjøp Elixir hudpleie på hudpleiesalong. Koster flesk, men funker sinnsjukt bra. 1 mnd og du vil sjå stor forskjell. Gå over til mineralsminke, så blir det så bra så!:)

  5. Hvordan hudtype har du? Sliter med å bli veldig oljete utover dagen, derfor er det viktig at den ikke ha oljer i seg. Mange passer jo best for de med tørr/normal hud. Så hvordan er denne? 😀

  6. Håper dere som kommenterer over her er veganere, dyr lider nemlig også for at dere skal få melken deres og frokosteggene! Selv er jeg vegetarianer, men forstår at det finnes merker som tester enkelte ingredienser på dyr – det er faktisk færre dyr som dør av det, enn hønene som blir destruert (!!!) etter at de har lagt de eggene de kan. Stå på, Kristne! DU er så fin og vakker 🙂

  7. Vurderer faktisk å kjøpe denne foundation, jeg som ellers hater det å ha et tykt lag med sminke på huden. Håper den her er like lett som den tilsier! Åå kunne du lagt ut videoen på fredag?:* skal kanskje til byen og kjøpe den på lørdag, så hadde vært kult å sett hvordan du påfører den osv! Uff selv om jeg er i Oslo (Bogstadveien), kan jeg ikke møte deg!!:(( får ikke shoppe i den delen av Oslo ved MQ-butikken (?) hvor du skal være jaja:( du må komme en annen gang også kriss!!! Digger deg!!

  8. jeg lurte på hva du bruker under shortsene dine, er det en avklippet tights?
   Kunne tenkt meg noe sånt selv, så unggår jeg å vise så mye 😛

  9. Vilde: Hvis du er vegetarianer regner jeg med at du er det pga etiske grunner? Og om det er tilfellet regner jeg med at du er opptatt av dyrevelferd? Isåfall må du vel forstå hvorfor Kristine blir kritisert for å reklamere noe som utsetter dyr for ufattelige lidelser (ja, faktisk verre en å bli kvernet levende). Det å si at “dyretesting er greit ettersom fjærkre har det verre” er utrolig naivt å si, og jeg er så lei av at man forsvarer en urett ved å vise til en annen urett. La oss få det på det rene: Dyretesting er overhodet ikke greit, selv om dyr uansett blir torturert i andre situasjoner.
   Ooog du skriver “hvis vi mennesker skulle tilrettelagt absolutt alt, for at dyr ikke skal bli drept osv, hvordan liv ville vi ha hatt det da??”. Vi ville antageligvis hatt det mye bedre. Vi ville vært mer empatiske og levd mer harmonisk. Måten du behandler dyr på sier nemlig utrolig mye om deg som person, og gjenspeiler ofte hvordan du behandler andre mennesker. Som Mahatma Gandhi sa: “The greatness of a nation can be judged by the way its animals are treated.”

  10. Jeg liker at du er åpen om det å ha uren hud og små pupper til vanlig, men det “etter-bildet” ser ut til å være redigert ganske mye. Litt skuffende at du gjør dette for en annonse.

  11. Veldig fint! Jeg så at annijor også reklamerte for den foundationen der, så jeg tenkte å teste den ut hvis jeg finner den. De selger den vel på cubus og sånn regner jeg med? 🙂

  12. å herre! hvis du er sååå imot det så ikke sitt her å skriv;) aner du hvor mange som bruker produkter som er dyretestet?? du må respektere at folk bruker sånne produkter, liksom sånn er det bare. jeg selv bruker dyretestet produkte, canada goose osv. men aner du hvor mange flere som gjør det? btw du vet vel at det går ann å drepe dyr på en “fin” måte eller? hvis vi ikke slakter dyr vil det bli for mye av dem. så gå å legg deg;)

  13. du gjør meg motivert til å bruke mindre sminke, som er bra fordi jeg får fort urenheter! så lurte på hvordan du behandler urenhetene dine? eller tips som hjelper!? takk 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg