ukens spørsmål #76

Skal du bruke bunaden din på 17. mai?
Så klart!!! Det er jo uten tvil årets høydepunkt. Jeg elsker bunaden min over alt i klesskapet mitt ♥ Neste år er jeg jo russ, så da skal jeg jo gå i russeklær på selveste nasjonaldagen.

Meg og lillesøster for 2 (eller 3?….) år siden!

Hei, jeg har et spørsmål som jeg lurte på om du kunne ta med i Kristine tipser eller ukens spørsmål jeg. Jeg regner med at du går på p-piller. Når begynte du med det og hvor fikk du tak i det? Sa du det til moren din eller holdt du det hemmelig? Jeg har lyst til å begynne med det nå men vet ikke om jeg skal holde det sjult eller ikke.. Håper du kan svare i et innlegg!
Hei du! Jeg begynte på p-piller på denne tiden i fjor og jeg dro til helsesøsteren på skolen vår, hvor jeg fikk resept som jeg leverte på apoteket. Bare dra til helsesøster så fikser hun det for deg, enten du får pillene direkte utlevert eller om du får resept. Jeg husker ikke helt om jeg sa det til mamma, men jeg hadde de liggende på nattbordet så hun visste det jo. Null stress! Det går nok så fint så.

Hvilket fag vil du ha eksamen i, og hvilket vil du ikke?
Jeg HÅPER jeg kommer opp i matte skriftlig, nå som jeg har jobbet så mye med matte de sisten ukene. Er det et fag jeg gjerne vil slippe unna så er det tysk muntlig. Just…. no. Det blir spennende å se! Nå har jo ikke jeg hatt eksamen på 2 år, så jeg føler det er en liten evighet siden sist. Vi har trekkdag til skriftlig 13. mai, fyy søren som jeg kommer til å grue meg den morgenen.

Har jakken din solgt bra?
JA!! Og det ER SÅ GØY. Kristine 1 var bestselger (eller en av bestselgerne, jeg husker ikke helt) blant kvinnejakkene til Jofama denne sesongen, så den har solgt utrolig bra. Jeg fikk nettopp vite hvor mye den har solgt for i norske kroner så langt, utrolig gøy 🙂

Hva spiser du helst på restaurant?
Jeg sier aldri nei til sushi. Spiser egentlig ganske forskjellig når jeg er ute, det kommer helt an på hva jeg er i mood for. Jeg pleier ikke å bli så sykt mett av sushi, så om jeg er superdupersulten tar jeg gjerne noe annet.

Får du prosent av jakkesalget?
Ja, det er riktig!

I love you jacket! Which size du you use?
Thanks babe! I use size 34, which is the same as S. The size goes from 32-44. 

Hvilken BH bruker du under toppen din?
Jeg bruker sugekopp-bh. Helt genialt, rett og slett. Vanligvis pleier ikke disse sugekoppene å sitte fast, men toppen er så stram at jeg slipper det problemet.

Kunne du levd av bloggen din?
Ja, og forhåpentligvis får jeg testet det ut etter videregående.

Hvorfor bruker du så mye eyeliner?
Fordi jeg synes det er fint, så klart. Ellers hadde jeg jo ikke brukt det, haha! Jeg synes jeg ser helt rar ut med med bare mascara nå, men det er sikkert bare en tilvenningssak. Jeg blir nok å bruke mindre eyeliner med årene, men som alle andre så har man de periodene hvor man bruker enten litt for mye foundation, mascara eller eyeliner. Og brynene, ikke minst. haha, mine har jo vært svarte! (Enda mørkere enn på bildet under)Hvilket hotell skal dere bo på i Rhodos?
Det har jeg valgt å ikke nevne, av sikkerhetsmessige årsaker. Men vi skal til Rhodos i alle fall, fra 24. juli til 3. august.

Tåler du ikke konstruktiv kritikk? Virker ikke som det når du angriper leserne…
Så klart tåler jeg konstruktiv kritikk, det er jo noe jeg må få for å kunne utvikle bloggingen min. Men det som stod i kommentarfeltet angående miljøvennlig bilkjøring er så langt ifra konstruktivt som du får det. Enkelte mennesker er bare så ondskapsfulle!!! Haha, det er liksom helt BAK MÅL. Jeg får så lyst å møte opp på døra til slike mennesker og ta diskusjonen in real life heller.

Hva var snittet ditt på ungdomsskolen? Hva fikk du på muntlig og skriftlig eksamen i 10. klasse?
5,6! Jeg jobbet så sykt mye for det, så det er jeg veldig fornøyd med. Hvor mange ganger satt vel ikke jeg og Ingvill på badet mitt og spurte hverandre om notatene våres?! Haha, det var IKKE få! Jeg fikk 5 og 6 på eksamen. 5 i muntlig norsk og 6 i skriftlig engelsk. Nå er det så vidt at jeg får 5 i internasjonal engelsk på videregående… Haha, kontraster.

 

Så, har dere flere spørsmål på lager? Jeg skal bli flink til å ha ukens spørsmål jevnlig nå fremover!

33 kommentarer
  1. Hva faen ?? 5,6 ? shiiiit
   Kan du hjelpe meg med noen i naturfag?+ lurer på om du har en rapport der dere målte blodsukker osv? hadde vært til stor hjelp? ELSKER BLOGGEN DIN

  2. Kan du ha en trenings spørsmålsrunde ?
   Og har du noen tips til å pugge bedre til prøver å gjøre unna skolearbeid effektivt? 🙂

  3. Yes, I’ve got a question for you: ‘Cause you’re telling so much about tests you have to write at the moment: In which class are you currently?
   Do you have 13 years of school in Norway? Are you going to finish school this or next year?
   And how is the graduation called?
   Are you going to study at university?
   I’m sorry if this question is kind of dumb but it’s sometimes hard to translate all the norwegian texts 😀
   Check out my blog, if you want.
   Xoxo

  4. Husker du ikke hva du svarte folk når du la ut bilde av at du poserte foran kirkegården? Da tålte du vel ikke konstruktiv kritikk.

  5. Hvor langt løp du på cooper-testen? Hadde den nettopp selv, og lurer på hvordan jeg ligger an, haha 🙂

  6. Jeg har konfirmasjon i år, og får mest sannsynlig speilrefleks i gave, så lurer jeg på hvilket du vil anbefale? Også har jeg tenkt til å kjøpe meg mac, men er veldig usikker på hvilken jeg burde kjøpe? 🙂

  7. Jeg er ikke helt med nå, skal du ha eksamen i år? Er ikke du 18 år og 97’er? Er det ikke siste året på videregående man har eksamen? Går du ikke vanlig studiespesialisering? Jeg går selv yrkesfag, og vi har eksamen neste år, men jeg går første året da.

  8. Jeg håper virkelig du kan ta med deg dette spørsmålet i neste ukensspørsmål, jeg er 17år, 98’er, og sliter litt med sosial angst. Det er veldig tungt, og jeg klarer ikke å bli kjent med nye mennesker. Og vanligvis sier folk til meg, kom igjen da, det er bare å være deg selv og snakke, men det er faen meg ikke så jævlig lett. Jeg blir så fort nervøs, jeg blir så varm og rød i ansikte, noe jeg sliter veldig med. Har du noen tips, noe jeg kan gjøre får å bli mere sosial og bli kjent med nye mennesker, er veldig vanskelig. Takk på forhånd, elsker bloggen din Kristine, kjør på og fortsett, jeg heier på deg❤️

  9. Visste du at det er en blogg som heter “www.kristineullebo.blogg.no” ??
   Hvorfor fortsatte du ikke bare på den, hvis det er din da:p
   Elsker bloggen din btw:)))
   Klem

  10. Skjekk før du eventuelt svarer 🙂
   1) hvor høy er du?
   2) lengden på kun beina dine? 😍
   3) hvor mye veier du?
   4) kan du legge ut treningsøvelser snart? ☺️
   Elsker bloggen din! ❤️❤️

  11. Hva står øverst på ønskelista di?
   Barberer du lårene dine?
   Spiser du sunt på helg?
   Hva består ditt daglige matinnhold av?
   Hvordan er du i fylla?
   ELSKER BLOGGEN DIN!!

  12. Har selv ganske mye hår på armene, og nå som sommeren er på vei følger også mindre klær og bare armer med, noe jeg ikke er veldig komfortabel med av den grunn. Derfor lurer jeg på om du sliter / har slitet med det samme, og evt erfaringer du har gjort deg? Er så redd for å barbere / shave / vokse ettersom jeg har hørt at hårene kommer igjen med én gang, bare mye verre.. 🙁
   Også ønsker jeg å si tusen takk for den daglige dosen du gir meg med masse inspirasjon! Du er et så vakkert menneske.

  13. Hvordan går det på kjærlighetsfronten?? Du har sagt noe om at du var litt sammen med Viktor, er du fortsatt det?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg