my first festival

Husker dere at jeg besøkte EF-kontoret i høst, sammen med Veronika? Jeg nevnte at vi hadde noe spennende på gang, og nå nærmer det seg så jeg tenker det er på tide å fortelle det til dere. Jeg er så heldig at jeg får lov til å reise med EF denne sommeren også, og i år er det London som venter på oss. IIIIIk!!! Jeg og Veronika skal på Summeranza i London, som er en internasjonal festival for språkreise-studentene. Et stort tivoli, en stor scene, en stor artist og haugevis av EF-studenter…. I’m ready for you, Summeranza!

Har dere sett antrekkene til Kendall Jenner, Gigi Hadid og Vanessa Hudgens på Coachella i år? Jeg sprekker av inspirasjon, sånn helt seriøst! Jeg kan nesten ikke vente med å gå i shorts, tank tops, frynser, boots og altfor mange smykker – mens vi mingler rundt, spiser god mat og hører live-musikk fra scenen. Jeg har faktisk aldri vært på festival før, så dette er noe jeg ser skikkelig frem til. Hvem som skal spille på scenen i år er ikke bestemt enda, men det blir offentliggjort ganske snart.

#SLAY

På Summeranza vil jeg treffe folk fra Brasil, Tyskland, Norge og 100 andre land, så dette er så internasjonalt som man overhode får det. Festivalen varer fra 8. til 10. juli, men jeg og Veronika blir der til 12. juli slik at vi kan presse inn litt shopping i Oxford Street også. Dette er faktisk min første tur til London noensinne!

Om du er EF-student kan du bestille billett til Summeranza her – det er fortsatt plasser igjen. Du kan også ringe EF på 22941200 for informasjon.

  1. åå så utrolig gøy! Håper du får noen fantastiske dager, gleder meg allerede til å følge bloggen din de dagene! Bare sånn ps, så var ikke Vanessa på Coachella i år, men stilen Hennes de andre årene har vært så kul!

  2. Åååh så gøy! Du er kjempeheldig! Du fortjener det masse, og jeg gleder meg skikkelig til å se bildet derifra og lese om det på bloggen 🙂

  3. Var på Malta sommeren for snart to år siden, og typisk meg så var Summeranza EN uke før jeg kom dit. Fikk høre av andre at det hadde vært en helt syk opplevelse.!!

  4. Så spennende det blir å dra til London. Hvis du er ute etter å shoppe så vil jeg anbefale deg å ta en tur til West Field Statford (kjøpesenter). Her har de nesten alle de store butikkene, VS, Nike, Forever 21 osv. Forskjellen på dette senteret og Oxford Street er at du får gå mye mer i fred og du greier faktisk å se hva som er i butikkene. Du slipper å stå i laaaang kø for å komme til prøverommet osv. Verd å søke opp på nett og sjekke ut ihvertfall 😉

  5. Vanessa Hudgens var faktisk ikke på Coachella dette året, hvis jeg ikke tar helt feil! Men utrolig fine antrekk på alle!

  6. Hei! Jeg bor i London, og ville helt ærlig rådet dere unna Oxford street, spesielt på sommeren. Det er alt for mye folk, og de samme butikkene gjentar seg opptil 3 ganger iløpet av gaten. Omtrent alle butikkene som er der, er overalt uansett. Ville dratt på westfield kjøpesenter hvis dere kommer for shoppingen, ellers har Soho/Covent Garden koselige gater med små og store butikker 🙂

  7. Hey Kristine! Høres sykt bra ut, gleder meg til å lese mer når dere skal!
   Men, jeg lurte på, hvor kjøpte du den treningsthightsen din? ? ååh pls help trenger en ny fort

  8. jeg var på språkreise til Bournemoth i fjor (et lite stykke unna Lonon), så var i storbyen 3 ganger! London og Oxford street er fantastisk! Gled deg masse 🙂 Men sørg for å dra til riktig del av gata; den ene delen vi var i var heelt elendig, nesten ingen shoppingmuligheter! så finn den rette! (lengre nord tror jeg?) 😀
   Vi valgte å ikke dra på summerranza, som jeg egentlig angrer på i dag!
   men; et par danske jenter jeg ble kjent med dro dit, og de ble veldig skuffet over hele festivalen..:/ Håper den tar jeg opp i år og at det blir en kul opplevelse for deg og Veronika! 😀

  9. Hei!
   Nå vil jeg ikke dempe forventingene dine, men jeg og en venn reiste med EF til London sommeren 2014, og vi var på Summeranza. Og helt ærlig – det var virkelig ikke noe bra. Selve festivalen var på en hesteranch. De har et slags tivoli der, men det er så mange folk så køene er helt enormt lange. Vi delte rom med noen fra Spania, og de stod i kø i tre timer for EN attraksjon. Du er der hele dagen, og før kvelden er det ikke mye å gjøre bortsett fra å stå i kø. Tivoliet er det eneste du kan gjøre, de har liksom ikke stelt i stand noe annet. De hadde leid inn en DJ fra Black Eyed Peace, men han spilte bare i en time sent på dagen, og da var vi så lei av å være der, at vi egentlig bare ville hjem. Summeranza er den kjedeligste festivalen jeg har vært på, vi endte opp med halvsove på gresset mesteparten av dagen fordi vi ikke fikk dra tidlig. Vi fikk faktisk høre av staff fra EF om at de hadde spurt om de kunne få slippe å dra på festivalen fordi det var så kjedelig.
   Håper inderlig din opplevelse blir bedre enn vår, men de 60 pundene som jeg betalte var virkelig ikke verdt det.
   Resten av turen med EF var allikevel magisk, og jeg håper du får et kjempefint opphold!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg