verdens beste lesere

Lenge siden jeg har vært innom bloggen nå, merker jeg! Jeg har 100 uleste kommentarer jeg skal gå gjennom, så når dette innlegget er ute skal jeg kose meg med PM (Pepsi Max) og gå gjennom dem. Hverdagsgleder.

Gårsdagen var perfekt. Herregud, jeg har hatt den beste helgen på lenge! Jeg har hatt program fra jeg landet i Oslo til jeg dro igjen, men det har vært så sabla gøy. Lørdagen bestod av event med jakken min til klokken tre, i tillegg til at Oljebarna var med oss hele tiden og filmet underveis. Etter eventet dro jeg og Veronika til kontoret til Rakett-tv (de som produserer Oljebarna) for å filme dybdeintervju. Der gikk vi inn på veldig viktige temaer og jeg snakket viiiirkelig ut. Jeg ga veldig mye av meg selv, noe jeg tror dere kommer til å merke når serien kommer ut. Så ja, når filmingen var ferdig var det taco hos familien til Veronika, og så fikset vi oss før vi dro i bursdag. Herregud, så gøy det var, alt sammen! Kameraet var med meg store deler av dagen, so let me know you guys.

Jeg ble plukket opp av Stig på flyplassen, som er en selger for Jofama. Sammen med en av de svenske selgerne, Peter, dro vi på Joe & The Juice for en vitamin-boost før vi dro til butikken for å gjøre i stand til eventet. Jeg pleier alltid å gå for powershaken på Joe (den er seriøst himmelsk), men denne juicen var utrolig god den også.

Etterhvert dro vi til MQ, som er butikken hvor vi hadde eventet. MQ ligger i Grensen (rett ved side av Gina Tricot) i Oslo og de selger jakken min og mange andre produkter, blant annet fra Jofama. Så om dere har lyst å prøve jakken min vet dere hvor man kan få tak i den! Her har de fått inn alle fargene i alle størrelsene, wohooo!

Snuppa mi stilte også opp! Det var helt herlig å ha Veronika der.

DJ’en var på plass, cupcakes og frukt var satt frem og butikken hadde laget quiz hvor premien var en valgfri Kristine 1-jakke. Jippi!!

Vet dere hva? Jeg er overbevist om at jeg har de beste leserne noensinne. Det var SÅÅÅ hyggelig å treffe dere, folkens!! Jeg føler virkelig at dere er bestisene mine, og derfor er det så sinnsykt koselig å møte dere i virkeligheten. Jeg smilte fra øre til øre når dere kom inn og begynte å prate med meg, for dere er jammen meg noen herlige jenter utstyrt med masse positiv energi.

Noe av det koseligste jeg vet er forresten når jeg merker at folk får med seg småting jeg har nevnt så vidt i et innlegg. Jeg stod og pratet med en gjeng om russetiden, og plutselig spør hun ene: “Har du bestemt deg for om du skal ha dress eller snekkerbukse?”. Jeg måtte bare stoppe opp litt. Hey, enn at folk faktisk husker slike småting! Det får meg til å føle meg så sinnsykt bra på en eller annen måte. Vanskelig å forklare, men det gjør meg bare dritglad. Slike ting gjør at jeg får enda større motivasjon til å være en gd blogger for dere! Eller skal jeg si venninne? ♥Tusen takk for at dere er dere, og at dere har vært med meg i alle disse årene. Dere betyr alt for meg!

Er ikke tanta mi smoking hot, da? Hun kom innom og kjøpte jakka mi i svart, og det var absolutt ikke et dårlig kjøp for den fikk hun til å se ENDA råere ut enn hva hun allerede er. Se på henne, helloooo!

Tusen takk til dere og MQ for en perfekt dag. Jeg er så ufattelig heldig.

13 kommentarer
  1. Må virkelig si at du er favorittbloggeren min!! Jeg leser en god del blogger, men jeg kan med hånden på hjertet si at du er den beste av dem alle. Måten du skriver på, alle bildene dine, tingene du skriver om.. alt er helt perfekt! Fortsett sånn som du gjør, du er norges beste blogger uten tvil 🙂

  2. ÅÅ så utrolig gøy ut! Håper du gjør noe slikt igjen, hadde vært utrolig gøy å få vært med på det!! 🙂

  3. ♥ Ohh That even must have been one big party!!
   I was soo amazed when I got a snapchat from you and Vero♥ My heart just died :)) THANK YOU
   I hope your jacket sells well and I CAN’T wait for your videos with Oljebarna

  4. kan du legge ut en konkurranse hvor man kan vinne jakken din? den er så uuuutrolig fin! men jeg har dessverre ikke råd til den, og kommer nok ikke til å få råd til den heller 🙁

  5. Så gøy! Virker som at du har kost deg veldig mye.
   Jeg må bare kommentere en liten ting jeg la merke til på snapchat mystory’en din i helga. Hvorfor gikk du rundt med Canada Goose midt på våren i Oslo når det er plussgrader ute? Haha, jeg beklager å måtte si det men Canada Goose, Runwaydreamz short, magetopp og tennissokker langt opp på leggen er ikke særlig “fashion”. Det så rett og slett forferdelig ut. Helt i orden for meg om du liker å gå sånn og du skal jo så absolutt få følge din egen stil å kle deg som du vil, men hvis du er litt opptatt av mote så håper jeg du ser hvor forferdelig det ser ut.

  6. Hei! Vi er 2 jenter som skriver en bachelor oppgave om blogging, og trenger sårt 250 svar på vår spørreundersøkelse. Om du hadde hatt mulighet til å poste den her på bloggen for oss ville det vært utrolig snilt!! 🙂 eller eventuelt om noen ser den her i kommentarfeltet og har lyst til å ta den 🙂 TUSEN takk! https://bino.qualtrics.com/jfe/form/SV_2tok8fuq0gpLtw9

  7. Ååå så utrolig koselig! Er kjempelei meg for at jeg ikke kunne komme siden det er så langt unna og hadde blitt så dyrt…:( Hadde utrolig lyst til å møte deg! Hadde nok ikke sagt så mye siden jeg er veldig “sjenert” om jeg kan kalle det det, men bare å få si hei til deg hadde gjort resten av uka mi toppers. Håper du har en meet up senere en gang, da satser jeg på å få dratt! Du er nydelig og jakken din er helt råå, har så lyst på den, haha. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg