dagens antrekk

Kjole fra MQ, bomberjakke fra Jofama by Marie Serneholt, solbriller fra Ray-ban, hettegenser fra Nike, sko fra Tommy Hilfiger

Fy flate, jeg sov som en engel i natt. Gjett hvem som var trøtt etter en helg med lite søvn? Oh yes, that’s me. Jeg hadde jo møte med en samarbeidspartner i Oslo klokka 10.00 i går, og jeg hadde glemt å sette på alarm så det førte til at jeg måtte hive på meg hudsminke på 2 minutter og hive i meg frokosten i en fei før jeg dro og sa ha det til Veronika. I kjent Kristine-stil. Fy søren, det er så typisk meg. Så jeg tror det tok i underkant av 30 sekunder før jeg sovnet etter at hodet traff puta, noe som førte til at jeg våknet opplagt og klar for ny uke i dag tidlig. I tillegg har jeg funnet CRAZY mye bra musikk i det siste, så det første jeg gjorde når jeg våknet i dag var at jeg skrudde på goodfeeling-musikk på anlegget og fant frem sommerkjolen. Altså, følelsen når jeg satt meg i bilen klokka åtte i morres med solbriller og kjole på… den var fuckings fantastiiiiisk!!

Som jeg nevnte har jeg funnet skikkelig mye bra musikk i det siste, og det gjør så mye med humøret og livet mitt generelt. Haha, flere som føler det slik? Det er forresten kjempehyggelig å høre at dere liker når jeg tipser dere med musikk! Å få kompliment for musikk-smaken må være noe av det beste. Jeg skal sørge for å dele favorittsangene med dere i ny og ne 🙂 Dere slipper ikke unna, haha.

15 kommentarer

Siste innlegg