oljebarna

Haha søta meg

Her filmet vi i Karl Johan til Oljebarna, som kommer på VGTV i september. Jeg er skikkelig spent, kjenner faktisk at jeg gruer meg litt… Er liksom ikke vant til å bli filmet. Men gjett hva, nå blir det faktisk mye av det fremover! Har masse spennende på gang, kan blant annet røpe at jeg har vært i kontakt med et firma som jobber med youtube-kanaler og jeg skal satse mer på youtube fremover. DET liker vi, eller hva folkens?! Det var de jeg møtte i Oslo på søndag, så jeg fikk låne med meg et filmkamera hjem som jeg skal prøve 🙂

Hei til dere og hei til tirsdag! Da var enda en fagdag unnagjort. JIPPI!!! I dag hadde jeg engelsk fagdag, og jeg har ikke valgt det som valgfag neste år så jeg er finito med engelsk for alltid. Det sa jeg i fjor også, men så valgte jeg 3 av 4 programfag feil og endte visst opp med internasjonal engelsk likevel. Jeg anbefaler dere å tenke godt gjennom fagvalget deres dersom dere går førsteåret på videregående. Det er så utrolig vanskelig, jeg klarte jo ikke å bestemme meg før et par timer før fristen. Jeg er enda ikke sikker på om jeg har riktige fag, liksom. Er jeg den eneste som synes det er helt FÆLT å tenke på at slike småting som valg av fag faktisk er med å avgjøre hvordan fremtiden din blir? Det betyr ikke all verdens, men det er jo med på å bestemme hvilke muligheter du har videre.

18 kommentarer
  1. Så morsomt at du skal satse mer på Youtube! Blir spennende å se!
   Fikk du btw mailen jeg sendte deg her en dag? 🙂

  2. Kjenner igjen det med fagvalget! Valgte riktig matte føler jeg og er veldig fornøyd med markedsføring. Engelsk derimot ble ikke som jeg tenkte meg, og jeg hater det! Ble tvunget til å ha det på VG3 også fordi man må ha to fag over to år under samme programområde..
   Lykke til! Gleder meg til videoblogger!

  3. Gleder meg til mer video og Oljebarna! Ja, kjenner meg dessverre igjen med det der.. Har tenkt alt for mye på det 🙁

  4. Har nettopp valgt fag selv! Vanskelig! Kan du fortelle litt om fagene du først valgte, fagene du har nå og hvorfor du valgte å bytte? 🙂

  5. Har venner som valgte feil, og de tar opp fag nå (“friår” med jobbing og skole).
   Hvis du finner ut at du vil studere medisin eller lignende, er det ikke krise å måtte ta det opp.
   Klart det er kjipt og dyrt, men da får du hvert fall den utdannelsen du vil ha. Bedre å bruke noen tusen på det, enn å ende opp å ha et yrke som du ikke kan fordra.
   Ha en fin tirsdag!

  6. Du som er litt kamera ekspert, kunne du vææær så snill og ha sagt noe om sony500 og samsung nx3000? Vurderer en av disse siden de er lette å ha med seg, men har failet på kamera kjøp 2 ganger nå :/

  7. Har selv internasjonal Engelsk, vanskelig for meg da jeg valgte det for jeg er dårlig i engelsk, men følte det var viktig å bli bedre, får 3 i muntelig oog jeg må ha det neste år og! Men tror unasett iengelsk er en fordel 🙂 Det blir spennede og se oljebarna og flere youtube videoer, tror du passer veldig til youtbue verden 😀

  8. Hvilke valgfag har du? Og hvilke valgfag hadde før, som du ikke var så fornøyd med? Kunne du fortalt litt rundt de forskjellige fagene du har? F.eks om det er lett/vanskelig å oppnå en god karakter, i den forstand om du må jobbe mye eller lite?

  9. Jeg skal love deg at det å velge valgfag er vanskelig! Jeg går nå på universitet (første året), og jeg merker noe så innimari mye jeg kunne ønske jeg hadde valgt annerledes. Så tenkt godt gjennom om at man har valgt riktig, for selv om ikke alle fag er obligatorisk å ha hatt for å komme inn på et studie, så blir ting ENORMT mye lettere om man har det riktige utgangspunktet!

  10. Can you please explain to your foreign followers what Oljebarna is? I’ve tried to look it up in Google Translate, but that doesn’t work!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg