store øyne på 1, 2, 3

Annonse

Jeg ELSKER store, poppende øyner! For meg er øyesminken det aller viktigste når jeg fikser meg om morgenen, og hvis jeg har dårlig tid ender jeg opp med å bare gå med eyeliner og mascara fremfor hudsminke. Haha! Opp gjennom årene har jeg fått ganse mange spørsmål om hvilke produkter jeg bruker, og det skal jeg vise dere i dag! Hvordan få store øyne på 1, 2, 3?

Disse produktene trenger du:

Tall, Dark, Handsome Mascara – Hands down for denne magiske mascaraen! Jeg trenger vel ikke å si så veldig mye – jeg mener, dere ser jo vippene mine på bildet. Jeg ELSKER lange og massive vipper, og dette er den beste mascaraen jeg har prøvd i hele mitt 18 år gamle liv. Har sikkert brukt opp 25 slike allerede, og det er ikke overdrivelse engang, haha.

Well Rested – Jeg bruker ganske mye øyesminke som dere sikkert ser, så for at sminken skal holde ut hele dagen bruker jeg denne øyeprimeren fra bareMinerals. Den jevner også ut hudtonen, så sminken sitter generelt mye finere på hvis man begynner med denne som base!

Schwing Eyeliner – Verdens beste eyeliner som med sin presise børste gjør det enkelt å lage både tynne og tykke eyeliner-strek. Denne er et must i sminkebagen!

Kohl Pencil – Når du er ferdig med all øyesminken så må du teste å legge en beige/hvit kajal på våtlinjen, for DA vil du se at øynene popper. Jeg har brukt Kohl Pencil fra Idun, og den er kjempebra 🙂 Dette er siste finish og gjør egentlig hele looken, så ikke glem dette denne!

Angel Tip Spooly Brush og Brow Powder er to produkter jeg er helt avhengig av. Jeg bruker disse to hver dag, selv når jeg er “sminkefri”. (I mine øyne så er man sminkefri selv når man har fikset brynene littegrann… hehe) Denne børsten er helt amazing! Den gjør at det er utrolig enkelt å fylle inn farge på brynene og dersom du skal tegne på mer bryn så ser det veldig naturlig ut når du bruker børste, for da slipper du den “harde” blyantkanten.

Duo Pencil – Denne pennen har jeg virkelig brukt mye de siste månedene! Jeg har fått sansen for å highlighte enkelte steder i ansiktet, og den lyse siden på denne pennen er virkelig helt perfekt til den jobben. Jeg bruker denne på nesebeinet for å få nesen til å se smalere ut, og så bruker jeg den under brynene for å løfte blikket. Sistenevnte MÅ dere prøve ut, for den lille highlightingen under brynene gjør at både øynene og brynene kommer myyyye mer frem.

Lush Lashes – Jeg pleier ikke å bruke løsvipper, men dersom du har små vipper, ikke har tid til å ta på mascara eller om du rett og slett bare foretrekker løsvipper så er disse fra Lush Lashes noe jeg vil anbefale. Jeg har ikke bilde av meg selv med dem på, men som dere ser så ligner de veldig på vippeextensions – man får skikkelig bambiøyne, aaaaw!

Dersom dere ønsker å teste ut disse produktene så får dere 20% på all sminke på Coverbrands (unntak: nedsatte varer) frem til 4. mai. Koden dere må bruke i kassen er “KRISTINE”.

Hej då babes! Nå skal jeg ut og grille med noen venner. Jeg har kjempelyst å drikke, men siden jeg har fotoshoot i morgen er jeg litt usikker… Kjempedilemma 🙁 Tror jeg bare drikker litt – og så drikker jeg mye vann underveis slik at jeg slipper å bli dårlig i morgen. Yaaaas, vi snakkes da!

25 kommentarer
  1. Du skriver alt for mye om drikking, og det virker som at det eneste du gjør er å feste. Tenk litt på de yngre leserne dine.

  2. Du er vakker, men eyelineren ser altfor tykk ut, og maskaraen ligger i klumper. Den mer naturlige sminke-looken du hadde for et par år siden kledde deg mye bedre, skjønner at det er lett å se seg blind på hvor mye man bruker, og dette er ikke ment som kritikk, men et råd for du er nydelig og kunne fremhevet det på en mye finere måte!

  3. Beklager.. Men eyelineren et grusom, og hva har du gjort med de stakkars øyenvippene dine?
   Mye finere naturlig 🙂

  4. Nei nei nei!! du er smashing Kristine, men dette ser rett og slett helt jeeeevlig ut. Øyenvippene er superklumpete (????!!) og eyelineren er helt ekstrem. Du er mye vakrere naturlig!!

  5. Du har vakre øye og lange øyevipper, men den mascaren får bare øyevippene dine til å se klumpete ut og bølgete. Kanskje du burde prøve en mascara som er bedre tilpasset dine øyevipper? Bare ment som konstruktiv kritikk 🙂

  6. Dette er virkelig kun ment som konstruktiv kritikk, for du er ei helt nyydelig jente! Bare synes at det blir alt for klumpete maskara (litt som edderkoppben), og dermed ganske dårlig reklame for sminken :/ Jeg ville hvertfall gått for litt mer classy vipper. En annen maskara gir kanskje heller det resultatet 🙂

  7. Hei, ikke ment som kritikk men det ser ikke pent ut, det ser skittent ut, du er ei søt jente smink øynene mer natur mer CLASSY , det er så fjortis det du har gjort der. Men ellers, pen er du , bare husk å smink deg mer naturlig, blir så mye bedre og mer voksen ut

  8. Hei 🙂 jeg bare lurte , den duo pencil meed highligheteren, når jeg bruker den ,så synes jeg at den blir litt ..hva skal jeg si , JA man ser den så godt? liksom den ser så ikke “blenda ” inn om du skjønner? den ligger bare opp å huden min.. syykt irriterende haah blir den sånn på deg og? om du skjønte hva jeg mente…

  9. Så fint! Men må si meg enig med de over, det ble kanskje litt klumpete? Selvfølgelig har vi alle forskjellige meninger og for alt jeg vet liker du den looken, mens vi over går for en litt mer Natural look:-) Har bare ett lite spørsmål til deg: Hvor blir det av den videoen du skulle legge ut? Har tittet innom flere ganger daglig etter du nevnte det og har enda ikke sett tegn til den? Ombestemte du deg med å legge den ut, eller kommer den i morgen kanskje?
   Ha en superfin helg videre og håper du ser på dette som konstruktiv kritikk, for det er absolutt ikke ment som hat<3

  10. Veldig klumpete og ikke så fine øyevipper, unnskyld, men de ser litt ut som edderkoppben. Det er ikke ment for å være slem, men som sagt over, du er seriøs pen og trenger ikke så mye sminke. Prøv med en anne mascara, eller ta litt mindre 🙂

  11. Du er da virkelig ikke rett person til å komme med sminketips kjære deg! Du burde virkelig tatt deg et år på makeupskole. Vippene dine er en eneste stor klump, eyelineren er altfor tjukk, og FOR noen grusomme bryn! Synd du ikke ser det selv

  12. Elsker hele deg, du er rå. Men jeg må komme med noen sminke råd til deg, girl. Øyenbrynene dine har for harde kanter, prøv å ha en ‘lett’ hånd når du fikser brynene med øyenbrynspenn. Ikke glem å blende. Det er viktig. Blend the shit out of it, frøken. Om du vil ha store poppende øyne ville jeg kuttet litt ned på den svarte eyelineren din, for svart har en tendens til å minske, men det er riktig det du sier om hvit liner, for hvit kjære Kristine det forstørrer. Kutt liiiitt ned på det svarte for å forstørre de store øynene dine. For det har du under all den svarte eyelineren. Du har fine vipper uten all den maskaraen, for jeg kan ærlig si med all min kjærlighet til deg at det var overdreven bruk av maskara. Bruk en ‘rullende’ bevegelse med maskarakosten når du påfører og husk alltid og begynne fra roten av. Ett vennlig lite ordtak som kanskje hjelper deg i fremtiden når det kommer til sminke: Less is more.

  13. Å HERREGUD DU FUCKINGS SKREMTE LIVET AV MEG !! Så jææævla stygt hjelp du ser jo ut som en død edderkopp!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg