holmenkollen

I dag våknet jeg 10:00…. Ufrivllig skulking, folkens! Hallo, jeg skulker ALDRI og det lille jeg har av fravær er når jeg har vært ute på bloggreiser. Vel, jeg var ute i går, og det var utrolig gøy! Vi har ikke russebusser her i Førde, her er det nemlig van det går i. Så i stedet for å rulle slik de gjør andre steder i Norge så samles heller alle bilene + folkene på et stort område som heter festplassen. Veldig annerledes i forhold til enkelte byer som for eksempel Oslo, men jeg synes det er kjempegøy. Det er skikkelig bra stemning, og man treffer alltid på mange kjente. Så i går dro jeg ut med Guro og Cindy, og jeg hadde selvfølgelig tenkt å dra på skolen i dag, men så glemte jeg å skru på alarm på mobilen…  Men jeg gikk bare glipp av to fag da, så jeg var på skolen etter lunsj 🙂

Jeg kom på at jeg enda ikke har vist dere bildene fra søndag. Da tok jeg og Veronika t-banen til Holmenkollen! Været var kjempefint og det var sinnsykt deilig å bare gå rundt. Og så tok vi flysimulatoren, haha! Det var gøy. Etter det tok vi t-banen til Sandvika av alle steder, hvor vi satt oss på kafè før vi gikk ned til havna og solte oss. May, you’ve been good so far!

Jakka mi er fra Jofama by Kristine Ullebø

Nå har jeg helg! Det er p-mattetentamen på skolen i morgen, og jeg har ikke det faget så da har jeg fri. Sinnsykt deilig. Jeg pangstarter helga med en treningstur ute i det fine været nå, og om jeg gidder tar jeg turen ned på Spenst etterpå for å trene litt styrke også. Jeg vil ha muskler, men jeg hater å trene styrke!! Den kombinasjonen funker bare ikke. Vurderer å starte med 100-situps-hver-dag-før-jeg-legger-meg-prosjektet som jeg hadde i 9. klasse, for det funket faktisk sykt bra.

14 kommentarer

Siste innlegg