jeg kom opp i….

Matte skriftlig!!! Jeg er SÅ glad for at jeg ble trukket opp i skriftlig! I dag hadde vi altså trekk for de som kom opp i skriftlig eksamen, og det kunne ikke passet meg bedre. Fikk panikk med en gang jeg så at jeg stod på lista over matte, men nå er jeg egentlig bare sykt glad for det – for det var jo nettopp det jeg ønsket. Eneste som SUGER er timingen, ettersom eksamensdagen min er på tirsdag, og da må jeg bruke denne uka + 17. mai på å øve. Men det går nok helt fint. I’ll fix this! Altså, PJUUUUH! Tenk om jeg hadde kommet opp i tysk muntlig? Eller matte muntlig? Jeg repeterte jo kjempemye til tentamen, så jeg føler egentlig at jeg er et godt stykke på vei allerede.

Hei, forresten! Nå har jeg ikke vært innom bloggen siden søndag faktisk, så jeg kjenner virkelig at det er godt å være tilbake hos dere. Åh, dere – Stockholm var fantastisk! Jeg pleier vanligvis å være mye alene når jeg er ute og reiser, fordi jeg ikke har noen med meg (naturligvis, siden det er jobb), men denne gangen var jeg sosial fra start til slutt, noe så deilig. Når jeg kom hjem på hotellet og skulle sjekke inn fikk jeg nemlig beskjed om at jeg skulle dele rom med en annen jente! Hun er en del av prosjektet vi holder på med (som er hemmelig inntil videre, men dere får vite det straks!), og vi kom skikkelig godt overens, så det var utrolig hyggelig. Morgenen etter møtte vi resten av gjengen, og vi var da fem stykker som var på fotoshoot sammen.

Her hadde jeg nettopp komt frem! Jeg ELSKER å bo på hotell.

Midt i byen! Stockholm er så fint.

Og de hadde marmor-vinduskarm!! De som kjenner meg godt vet at jeg elsker marmor og har en helt spesiell greie for det.

Etter å ha sjekket inn tok jeg meg en liten tur ut på gata for å… kremt, kjøpe naturgodis. Hvorfor har Sverige så sinnsykt mye yoghurtnøtter i alle forskjellige slag? Hallo, Norge!! Her har vi noe å lære!

Wearing my own Jofama by Kristine Ullebø-jacket

Her snakker vi, ja! Er det noen som kan å kose seg så er det jammen meg, altså. Bananchips dekt i yoghurttrekk er seriøst det BESTE jeg vet om for tiden, det er faktisk så drøyt. (Det finnes ikke her i Førde, så når jeg er på Gardermoen må jeg hamstre med meg og det er like flaut hver gang kassedama på 7 Eleven kjenner hvor tung posen er….) Jeg har spist det hver dag siden jeg kom hjem fra Kypros i påskeferien, med unntak. Haha! Så når jeg hadde fått tak i godiset mitt hoppet jeg i behagelige klær og satt meg til rette i hotellsenga med Mac’en. Senere på kvelden kom roomien min, og det var så utrolig hyggelig. Ble også kjent med de andre i “crewet”, som jeg ser virkelig frem til å møte igjen! Jeg har ikke ord for hvor gøy det er å bli kjent med nye mennesker, spesielt når man kommer så godt overens at man munnen går i ett og man føler man har kjent hverandre mye lengre enn 12 timer 🙂

Og fotoshooten? Den gikk supert. Vi ble sminket med sotede øyne og kledd opp i kjempekule kostymer, jeg gleder meg sååånn til å vise dere. Jeg vet det er kjipt når jeg forteller så lite, haha, men det er vel bedre enn at jeg ikke forteller noe håper jeg!

Nå må jeg gjøre matte som en gal (dere KOMMER til å høre mye om matte de neste 6 dagene, be prepared), før jeg fikser meg og drar ut. Jeg drar til Guro og Synnøve litt senere for å starte kvelden der, gleder meg!

Så hva med dere? Fortell meg hva dere eventuelt kom opp i, jeg vil gjerne høre! Er dere fornøyd?

  1. Jeg kom opp i norsk og er kjempefornøyd! Gleder meg til å få vite hva du har tatt bilder for. Jeg synes det er så spennende å høre om alle tingene du jobber med, og jeg er så glad på dine vegne for at du har kommet så langt og fått gjort ting som å designe din egen jakke (!!!) mens du fortsatt går på videregående!
   Jeg bare lurer på en ting, synes du yoghurtnøttene du kjøper i Sverige smaker likt som de du kjøper i Norge? Alle gangene jeg har kjøpt yoghurtnøtter i Sverige har jeg ikke syntes at selve yoghurten har vært like god som den er i Norge. Dette varierer jo sikkert fra hvilke butikker man kjøper det i både i Norge og Sverige da og er uansett en idiotisk småting å legge merke til, hahahah

  2. Kom opp i norsk, er fornøyd så lenge det ikke er matte 🙂 gleder meg masse til å høre om det du gjorde i Stockholm :* ha en fin langhelg!

  3. Jeg kom opp i matte skriftlig og er sikkelig misfornøyd! Ahah sliter med å få to liksom.. Men må vel bare jobbe masse de neste dagene!

  4. Kom ikke opp i idag, men der betyr jeg kommer til å komme opp i muntlig 😢 hadde ønsket jeg kom opp i r1 skriftlig. Hvilken matte har du? Hva får du i matten og i de ulike programfagene?

  5. Kom ikke opp, litt skuffa da jeg synes skriftlig er bedre enn muntlig! Men vi får se hva som skjer! 🙂

  6. Kom opp i engelsk skriftlig og er såååå fornøyd! Serr det beste som kunne skjedd, med tanke på at nesten alle de andre kom opp i rmatte eller tysk, hahah

  7. jeg kom opp i norsk skriftlig (både sidemål og bokmål) og matte skriftlig! så det blir noen hektiske dager etter som jeg er russ og gjerne vil være med på det som skjer i tillegg til å øve til matte. får håpe jeg får litt øvings-motivasjon av deg, det bruker å funke <3 (lykke til btw!)

  8. Kom opp i engelsk skriftlig! Ble så glad, hadde mareritt om at jeg kom opp i matte og strøyk til og med😂 Lykke til!

  9. Jeg kom opp i matte og er veldig misfornøyd! Jeg jobbet veldig masse før mattetentamen, og fikk 4-, så jeg gruer meg veldig til eksamen. Eksamenen er heldigvis ikke før 26. mai, så jeg har i hvertfall en del tid til å øve selv om det går utover bla. 17.mai.

  10. Kom opp i norsk, hadde egentlig forventet matte haha. Forventet det verste, før trekningen hadde jeg allerede puttet matte-bøkene inn i bagen haha. Velvel, norsk er vel bra da

  11. Kom opp i spansk 2 skriftlig, er kjempe glad for det <3 Elsker bloggen din, du er en stor inspirasjon

  12. Jeg kom opp i norsk, og er ganske fornøyd med det. Ville helst komme opp i matte, ettersom det er favorittfaget mitt, men norsk er helt greit

  13. Jeg kom opp i S1, det var egentlig forventet, og jeg kan stolt si at jeg har komt opp i matte alle tre gangene jeg har hatt muligheten! Jeg er ikke flink i matte i det hele tatt – det er faktisk så ille at læreren grein på mine vegne da jeg kom opp i fjor! Jaja, jeg tar det hele med et smil mens jeg krysser fingrene for at alle gode ting er tre… :))

  14. Jeg kom opp i norsk, går i 10ende så blir min første eksamen. Har du tips til hvordan jeg kan førebu meg?

  15. Kaller du det det mye yoghurtnøtter?? WHAT!!!! jeg fyller vanligvis nesten full boks, bare at da tar jeg litt forskjellig da men mest yoghurtnøtter.!! Det der var jo lite..

  16. såå bra at du ser positivt på det!! kom opp i engelsk skriftlig, beste som kunne skjedd:-D har også eksamen på tirsdag!

  17. Rart at folk er så forskjellige, kom opp i matte selv og jeg er ikke så veldig fornøyd! Hahaha :-p
   Noen gode råd til pugging ? Det er absolutt ingenting som setter seg i hodet mitt !

  18. Kom opp i R1-Matte, sinnsykt fornøyd! Vi var bare 5 stykker som kom opp i det, så jeg er utrolig glad.

  19. Kom opp i engelsk vg1 skriftlig, eneste klassen som ble trukket ut og var en av de ti heldige.. Haha, men det er ganske greit da og håper jeg drar i land en god karakter, ligger veldig bra an i faget så det skal nok gå greit 🙂 Vi får håpe på at det går bra sammen haha, lykke til med matten Kristine!

  20. Jeg kom opp i matte og er ikke særlig fornøyd… Håpte på engelsk men har innsett at jeg må gjennom det uansett så det er bare å jobbe! Masse lykke til på eksamen!

  21. Nå er det lenge siden jeg gikk på skole, men jeg husker jeg kom opp i matte muntlig. Mitt livs største mareritt, og ja, jeg strøk med glans:D Har aldri vært noen mattegeni uansett hehe
   Veldi fine bilder btw:) Kos deg masse og lykke til på matte eksamen:)

  22. Jeg kom ikke opp i skritflig eksamen <3 <3 er såå glad
   Vi har en oppgave der vi skal skrive om blogging, spesielt "rosabloggere", har du noen gode tips til hva bør ha med? 🙂

  23. Viss førde har kinsarvik naturkost- butikken så har de yoghurtdekkede bananchips i tillegg til andre tørkede frukter dekket i yoghurt 🙂

  24. Jeg kom opp i matte skriftlig (2P), ble såå glad! Er litt misunnelig på deg though, jeg skal ikke ha eksamen før 27. Mai, skulle gjerne hatt på tirsdag. Men halloooo alt er bedre enn muntlig!
   Har fulgt bloggen din lenge, og tror neimen dette er første gang jeg kommenterer. Liker bloggen din! Du virker som ei kul jente!

  25. Kom opp i matte skriftlig jeg og. Matte er et fag jeg mestrer, men er så ekstremt mye å pugge! Lite motivert for det akkurat nå, men forhåpentligvis blir det bedre de neste dagene 🙂 Er du fornøyd?

  26. Woow woow the project just looks fabukous from what you are writing!!! Ahhh. Good luck with maths!! You will make it don’t worry <33
   I have dance competitions from today till Saturday, actually the national dance championship!! I see the sore mucles already from all the crazy movement and good music and many people haha 😀

  27. Er realisthode (sånn som deg?), og håpet derfor selvfølgelig på å komme opp i matte, meeen det skjedde ikke da.. 🙁 kom heller opp i engelsk – mitt desidert svakeste fag! Åå så kipt. Det kipeste er at det er så vanskelig å øve til i dagene før forberedelsesdagen, i motsetning til for eksempel matte. Da kan du jo faktisk med en god innsats i dagene før, komme på god vei og lære mye matte på få dager. Mens engelsk, argh, det funker ikke å lære seg engelsk på fem dager ass. Er det rart jeg liker matte?? Pleier å få 5/5+ i engelsk, så folk forstår ikke at jeg gruer meg som bare søren, men greia er at jeg ikke stoler på meg selv og engelsken min. Når jeg skriver føler, og tror jeg, at alt jeg skriver bare blir helt feil engelsk og tyr alltid til å få pappa til å lese gjennom innleveringene med meg før jeg leverer. Det er egt bare utrolig dumt, for det er svært kortsiktig gjort av meg: god karakter på akkurat den innleveringen, men shitnervøs når jeg ikke lenger har pappa ved siden av meg på tentamen / eksamen.
   Det som holder motet mitt oppe, er at jeg skal på SPRÅKREISE til California (med EF btw) så fort det blir ferie!! Satser på at jeg etter fire uker i vertskapsfamilie vil komme tilbake til første år på vgs med litt mer selvtillit og tro på engelsken min! Krysser alle fingre for det. Uansett gleder jeg meg noe sinnsykt og det hjelper virkelig på motivasjonen i disse dager!
   Derfor må jeg si takk til deg – det hadde aldri i verden blitt noe språkreise på meg til sommeren uten bloggingen din fra forrige sommers opphold i Florida hvor jeg virkelig fikk øynene opp for hvor fantastisk en språkreise kan være. Jeg er evig takknemlig.

  28. Kom opp i matte skriftlig (S1) jeg og!! Ble så sykt letta, alt annet et fransk liksom. I tillegg, så er det ikke så lenge siden vi hadde tentamen heller, så føler jeg har ganske god oversikt over pensum. Det er også utrolig deilig å slippe muntlig, ettersom man må vente til langt ut i juni og da har jeg for lengst kommet i feriemodus, haha. Så det skal bli deilig å bare bli ferdig med eksamen på tirsdag! Blir intens pugging de neste dagene da, med 17.mai og langhelg midt opp i det hele. Men det skal vi nok overleve! Bare å putte musikk på øra og tenke på sommerferien så er det nok over før vi vet ord av det 🙂

  29. kom opp i engelsk, og ble så sykt glad!! Masse lykke til på matteeksamen, tipper det går kjempe bra.
   Gleder meg masse til å høre om dette “prosjektet” 😀

  30. Så bra du er fornøyd! Jeg kom ikke opp i skriftlig, som dermed betyr at jeg er garantert å komme opp i muntlig eksamen 🙁 Kunne komt opp i hva som helst så lenge det var skriftlig, muntlig eksamen er så nervepirrende…

  31. Kom opp i nynorsk….. Ikke særlig fornøyd, men vet isåfall alle eksamene mine nå! Og tidlig sommerferie er ikke feil! Så her blir det pugging av regler! Så satser jeg på at jeg i det minste kan klare en 3’er! haha uff…

  32. Jeg kom opp i kjemi og biologi, noe som er tirsdag og onsdag om to uker…kjipt, men skal nok kader det..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg