snapback love

Gud, gjett hvem som greide å glemme at pappa har bursdag i dag? De siste dagene har gått i ett, og jeg kom hjem 12 i går natt, så jeg var ikke i senga før nærmere 1. Det førte til en stykk trøtt Kriss i dag tidlig, som verken visste forskjell på opp og ned. Sa god morgen til pappa og merker han oppfører seg litt annerledes enn vanlig, men tenkte ikke noe mer over det. Så kommer jeg på skolen, sjekker Facebook og ser “Øystein Ullebø har bursdag i dag”. Haha, å faen. Føler meg som verdens slemmeste person når jeg glemmer det, men jeg tror han har tilgitt meg nå 🙂 Her hjemme har vi bare feiret med god middag, ettersom Håkon kommer hjem i morgen og da har vi heller felles feiring for han og pappa når hele familien er samlet.

Snapback er noe jeg har hatt i alle år, men som jeg nesten aldri har giddet å bruke. HVORFOR, spør jeg meg selv? Det ser jo faktisk sjukt rått ut, i tillegg redder de enhver hårkrise. Jeg hadde med meg den nye snapbacken min fra Junkyard til Stockholm og den ble flittig brukt.

Og LOL! Jeg hadde store planer om å gjøre burgeren min fin og ta estetiske bilder av den… Vel, her er resultatet. Jeg som er blogger burde vel vite at man skal ta bilder av maten før man spiser den, men jeg er alltid så sulten når middagen blir servert at jeg rett og slett glemmer det av. Burger var godt, da!

Nå skal jeg få på meg finere klær og freshe up sminken litt. Vors hos Guro – wiiie! Ha en SUPER onsdag, nyt at dere har en hel langhelg fremfor dere ♥

Siste innlegg