motivert til eksamen

Jeg er supermotivert til matteeksamen!! Nu kör vi jävlar!!! Jeg er en sånn person som tenker skikkelig sånn NÅ skal jeg søren meg vise dem hva jeg er god for. Det kribler inni meg! Problemet er bare det at jeg har altfor mye motivasjon til ALT akkurat nå, haha. Kriiiiss, du må roe deg ned sier jeg til meg selv av og til. Så i dag har jeg sittet på en stol med mattebøkene fremfor meg og jeg har vært superrastløs. Jeg vil løpe opp på fjellet med musikk på ørene, jeg vil ut og spise softis med venner i finværet, jeg vil lage videoblogg til dere, jeg vil skrive lange bloggposter om alt som foregår oppi hodet mitt, jeg vil sjekke mailen min fordi det skjer så sabla mye spennende der. Det er så mye bra som skjer i livet mitt akkurat nå, og jeg gir meg selv en klapp på skulderen for det, for det er søren meg noe jeg har jobbet for. Men akkurat nå må jeg fokusere på matten, haha. For jeg har eksamen om 6 dager. Er det galt å si at jeg smågleder meg?

Det er rart å si det, men jeg føler virkelig at jeg har blitt mer voksen mentalt det siste halvåret. Jeg har lært mye om meg selv, og jeg har blitt så GLAD i meg selv, på en helt spesiell måte. Jeg snakker ikke om utseendet, men om Kristine som person. Jeg ville aldri byttet ut meg selv eller det livet jeg lever. Når jeg satt på flyet fra Stockholm og vi lettet fra bakken med en nydelig solnedgang som skinte gjennom de små vinduene (så dere videoen på mystoryen min? aaah!), tok jeg meg selv i å tenke på hvor glad jeg er i meg selv. Og nettopp det er så UTROLIG viktig, folkens. Elsk dere selv. Selvrespekt er noe jeg har vært dårlig på tidligere, men nå har jeg fortstått hva det har å si for egen lykke. Gjør det som gjør deg glad, med folk som får deg til å smile.

Her er en haug med mobilbilder fra Stockholm. Det er dette jeg elsker! Reise, møte nye mennesker og fotografere.

Nå skal jeg hive på meg en shorts og hente Håkon på busstasjonen. Endelig kommer han hjem! Så i dag skal vi kose oss med hjemmelaget pizza, og så skal han hjelpe meg med eksamen. Han hadde R1 og R2 på videregående, så jeg får håpe han husker litt derfra. Gudene vet hvor mye skolearbeid han har hjulpet meg med opp gjennom årene, haha. Jeg er glad jeg er omgitt av smarte folk, det inspirerer meg så mye.

Det var interessant å høre hva dere ble trukket opp i, da! Noen av dere var heldige som meg, enkelte mindre heldige. Men vet dere hva? Dette fikser vi, alle sammen! KJØR på, øv som faen og tenk på 5’ern og 6’ern som du kan imponere foreldrene dine, venninnene dine eller kjæresten din med.

  1. Åh for et motiverende innlegg! Når du kan skrive at du er glad i deg selv og få leserne til å virkerlig føle “bra for deg” har da virkelig fått til noe stort, kan godt hende du får negative kommentarer etterhvert, men drit i dem! Du e nydelig både utenpå og inni (virker det som) vær stolt over det! En sånn innstilling og motivasjon trenger du når du begynner på høyskolen, tro meg! Og for meg hjelp faktisk dette innlegget på min motivasjon på alle mine 1000 eksamener! Lykke til! Snart sommer ! og igjen, fantastisk innlegg 🙂

  2. Kom opp i tysk 3 og r2, suuuuper fornøyd!!! Lykke til! Får skikkelig motivasjon av å lese bloggen din!!! 😀

  3. Åh min klasse kom opp i matte😩 ikke nok med det, men vi har også den “dårligste” læreren på skolen…. Har ikke motivasjon i der hele tatt og føler meg helt lost egentlig… Du er superheldig som liker matte og har motivasjon!

  4. Wow! For et utrolig inspirerende, motiverende og artig innlegg å lese! Du er utrolig flink til å skrive slike innlegg! Det er med god grunn at du er og kommer alltid til å være favorittbloggeren min! Du aner ikke hvor mange ganger du har lysnet opp dagen min, og hvor mye du betyr for meg som den personen du blir fremstilt som i sosiale medier. Du virker som en utrolig kul og super person. Du er den beste bloggeren ever!

  5. kan du lage et innlegg om forberedelse til eksamen. Jeg husker i 10 at du kom opp i skrifltig engelsk å fikk 6. Jeg er den samme posisjonen nå og har veldig lyst på 5. Kan du ha et innlegg om tips osv. Og hvis du har din eksamen i engelsk fortsatt, kan du sende den eller no. HADDE HJELPET MED MYE. du inspirere mange til å gjøre det bra, stå på

  6. jeg har ekstremt lite motivasjon på grunn av utseende mitt og fordi andre kommenterer utseende mitt 🙁 har du tips til hvordan føle seg bedre?

  7. Vi kom opp i matte og i motsetning til deg har jeg ingen motivasjon, fordi jeg har 6 i norsk og engelsk og 3 i matte… Men jeg prøver å holde motet oppe og jobbe hardt. Du inspirerer!

  8. ÅÅååå Kristine du er så sykt inspirerende!! 😀 Elsker sånne folk som deg! Fikk nesten lyst til å komme opp i matte og jobbe like bra som deg, fordi da ville jeg følt meg sykt bra<3 (hehe kom ikke opp i skriftig da..) Vil bare anbefale en sang til deg som på en måte beskriver det du skrev om, den heter Bright og er av Echosmith <3 (link: https://www.youtube.com/watch?v=kMAzstG5O7E)

  9. Kom også opp i matte S1, kjempefornøyd med i det hele tatt å slippe en eventuell fysikk eller kjemi muntlig, heh. Liker matte da, så det skal gå bra. Gikk faktisk akkurat innom bloggen din fordi jeg trengte motivasjon til å jobbe videre med matten da jeg visste du hadde kommet opp i det, og deet fikk jeg 😀 Kjempeherlig er du ;*

  10. kan du lage et innlegg om forberedelse til eksamen. Jeg husker i 10 at du kom opp i skrifltig engelsk å fikk 6. Jeg er den samme posisjonen nå og har veldig lyst på 5. Kan du ha et innlegg om tips osv. Og hvis du har din eksamen i engelsk fortsatt, kan du sende den eller no. HADDE HJELPET MED MYE. du inspirere mange til å gjøre det bra, stå på

  11. This post is like a happy/thanful life motivation!! Such posts that bring tons pf positive vibes through letters and words!? Well done!!
   I love your look on the last photo! So concentrated! The Stockholm flight video was amazing I even made a screenshot 😂😅🌞

  12. kunne du ha skrevet et innlegg om hva som motiverer deg? gjerne hva du gjør når du ikke føler deg særlig motivert osv 🙂 veldig fint innlegg forresten!

  13. Hei Kristine! Jeg kom også opp i s1, og er egentlig veldig fornøyd. Ligger på en 5´er, og sliter veldig mye med hva jeg egentlig skal øve til. Har ingen problemer med det som er helt basic. Har veldig lyst å holde meg på 5´eren, men jeg vet at eksamen ofte er vankeligere enn en tentamen. Siden jeg har fått ett inntrykk av at du er en skoleflink jente, og trolig har samme karakter, lurer jeg på hva du øver på? Hva fokuserer du på? Tips mottas med stor takk 🙂

  14. Du er et så fantastisk forbilde for mange unge! Du inspirerer meg virkelig til å like meg selv for den jeg er, både utseende og personlighet<3

  15. Hei💝😝🎁😊 Før jeg skriver meg tom, (er fan av deg for å si det kort)!! Kan du legge ut hva du heter på Snapchat?

  16. Hei!
   Jeg går i 1.klasse og antar egentlg at jeg drar i land 6ern i T-matte på vitnamålet. Til neste år har jeg valgt R1, fysikk, kjemi og historie og filosofi, men den siste uken har jeg egentlig begynt å lure veldig på hvorfor jeg velger R-matte. Antar at jeg kommer til å få bedre karakter i S1 selv med mindre insats (som ville vært digg, har mye annet i livet jeg liker å holde på med, har dessuten en ganske god matteforståelse og har lært meg omtrent alt i T-matte på egenhånd pga. sykdom og skyhøyt fravær). Du valgte S1 ovenfor R1, gjorde du ikke? Hvorfor?
   Om jeg husker rett er det veldig, veldig få studier du trenger R2 til, og det holder som regel med S1+S2. R2 høres ut som et heeeerk og om jeg da får en 4er gir jeg egentlig blanke i om jeg får 0.5 ekstra tillegspoeng. Men så er jeg usikker på hvor stor fordel R-matte er i fysikken? Og om jeg velger å gå ingeniørstudiet at jeg vil henge etter fordi jeg ikke har avansert mattematikk?
   De siste der kan kanskje ikke du hjelpe meg med, og jeg må nok ta en tur til rådgiver og google uansett, men hva tenkte du da du skulle velge?
   Ville vært faaaab om du orket å svare! :)) <3

  17. Hei Kristine,
   vil bare gi deg et lite tips. Jeg kom opp i matte i VG3, og jeg tør vel å påstå at jeg er godt over gjennomsnittet i matte (jeg fikk 6 i standpunkt, men det fikk jeg i nesten alle fag).. Til eksamen i matematikk så tok jeg livet litt med ro, fordi jeg kom opp i kjemi2 i tillegg (DET ER PAIN, haha!), så jeg måtte fokusere på den.. Hvis du har en god forståelse i matematikken, så vil jeg anbefale deg under eksamen å regne raskest mulig.. På del 1 så rakk jeg ikke å gjøre siste oppgave, og allerede der mista jeg 6ern (4 poeng).. Så jeg tror gode karakterer har sitt opphav i en god forståelse, men også en god taktikk på eksamen. Det står poeng øverst på hver oppgave, og det er viktig å få gjort de med mest poeng. Så mitt tips: de oppgavene med få poeng er som oftest litt lettere, så regn igjennom så fort som overhodet mulig. IKKE dobbeltsjekk før mot slutten! Mot slutten av del 1 er det som oftest 1/2 store oppgaver som er der for å vurdere din dypere forståelse, og når du sitter igjen med 20 minutter på store oppgaver så går det veldig dårlig. Ellers anbefaler jeg deg å regne på flest mulig eksamenssett, MEN ikke rush deg igjennom dem! Øv godt på hvert eneste sett. Masse lykke til 🙂 (jeg fikk 5 på eksamen i vg3, og jeg er litt bitter pga. det, men jeg har lært av den feilen på studiene!)

  18. Lykke til, dette skal nok gå bra!
   Husk at alle ikke har mål om å få 5ere og 6ere!
   Kjenner folk som sliter utrolig på skolen og som har mål om å stå. Det er vanskelig for dem når det konstant ligger et press i lufta om å skulle oppnå høyere karakterer når det ikke er mulig. Du er ikke den eneste som kunne skrevet dette… vi snakker så mye om karakterer og skjønner ikke at det faktsik gjør at vi danner et karakterpress. Oppfordre heller til å jobbe hardt og til at man skal oppnå de målene man har satt for seg selv! For deg kan 5 og 6 være bra, men for andre kan det handle om å få en 2 slik at man består. 🙂

  19. Dette innlegget inspirerte meg virkelig! Har en del skolearbeid, men det skal nok gå fint til slutt. Masse lykke til, Kristine!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg