pizza

Topp fra Sheinside

I går presterte jeg å bli SYK… Så da passet jeg på å spise sunn og næringsrik mat, slappe av og legge meg tidlig – det er så viktig å lytte til kroppen når den sier stopp. Nå føler jeg meg mye bedre og jeg kjenner meg klar for å jobbe med eksamen i mange timer! Har nettopp spist frokost med brodern, og jeg tenkte bare å si hei til dere før jeg begraver meg i eksamenssettene. Hehe. Vi lagde de beste pizzaene ever i går!! To Ullebø-pizzar og én mexicana-pizza. Åååh, heaven!

  1. håper du føler deg bra nå <3 sitter med eksamenssett selv, så nå skal det øves! elsker shortsen din btw omg fineste jeg har sett

  2. nettopp lest eksamen-innleggene dine. gjør meg hakket motivert, men er samtidig utrolig deppa og oppgitt. jeg kom også opp i matte skriftlig også og føler jeg kommer til å stryke. herregud, for et møkka system dette er. sykt typisk, man tenker aldri at man selv kommer opp når “kun 20%” kommer opp. og så måtte jeg selvsagt komme opp i matte, faget som drar ned snittet mitt så inn i helvetes mye. eneste faget jeg virkelig ikke takler, nettopp fordi selv om jeg jobber med faget så får jeg ikke noe høyere enn tre. i tillegg til det er så mange andre fremføringer, innleveringer og prøver før eksamen, så jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få tid til å øve til eksamen. burde vel være takknemlig for at dette er mine problemer, og ikke om jeg kommer til å få nok vann til å klare meg denne uka. men, slit er slit. og selv om dette er “first world problems” er det fortsatt kjipt for den det gjelder. uansett, faen. faen, faen og atter faen.
   tenk at man kan komme opp i et drømmefag (engelsk) og naile det som bare pokker eller i et fag som matte, og få en lav karakter. i verste fall stryk. og så er det jo heller ikke alle som kommer opp, selvfølgelig. for et urettferdig system. skal man ha eksamen, burde man i det minste få velge fag selv, når det hare så stor betydning.
   faen.

  3. Hvorfor tar du så få sekunder på mystoriene dine? Skikelig irriterende får jo aldri tid å se skikelig..

  4. Jeg er på utveksling, men har sommerferie nå ahhh 🙂 ble så inspirert av all mattepraten at jeg kjøpte meg en 1T bok for å kunne repetere alt fra ifjor for meg selv før jeg begynner med R1 beste år!
   Jeg har et spørsmål til deg: kunne du hatt mystoriene dine på snapchat litt flere sekunder? Det er veldig vanskelig å se bildene når det er så utrolig kort tid 😉

  5. HJELP! skal til New York om 1 måned, vet ikke om du har vært der, men jeg lurte bare på om du har noen tips til hva jeg kan shoppe? Har ingen anelse hva jeg burde kjøpe!

  6. er hovedmålet ditt nynorsk? du skriver jo sykt bra bokmål så hvilken karakter har du i sidemål? hvis bokmål er sidemålet ditt?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg