blogfaces

La meg introdusere dere for BLOGFACES!

I forrige uke dro jeg til Stockholm for å møte Global Mobal Scouting og ta bilder til deres nye prosjekt, nemlig Blogfaces. For en GJENG! Både de som står bak og de 9 bloggerne utgjør verdens aller beste team som jeg er så glad for å være en del av. Jeg husker jeg fikk så sinnsykt bra inntrykk av GMS når jeg skypet med de for første gang, så jeg kjenner at jeg bare er sååå glad for å være en del av dette fantastiske temaet. Intensjonen bak dette prosjektet er rett og slett at vi vil forandre den utseende-fikserte modellverdenen. Vi lever i 2015 og modeller blir fortsatt fortalt å gå ned i vekt, bli smalere her og større der. Slik burde det ikke være. Høyde, vekt og størrelse skal ikke spille noen rolle. We are Blogfaces! Here we come! Take a look at my gorgeous team:

For booking and requests, please contact [email protected]

Hva synes dere?! :)

  1. er det ikke ironisk at alle er retusjert og spikertynne?
   eller er det kanskje en del av konseptet? 😛
   bare lurer:)

  2. Woow Kriss I didn’t recognize you were the girl far on right!? If the anon didn’t ask about it I sure would! You guys look increadibly good and even tough I didn’t really understand what the whole modelling project is about it seems very cool! Couldn’t you explain a bit about it in english cause I’d like to know what is happening?

  3. For et bra prosjekt! Er så sant det dere snakker om for ser man modeller eller programmer som top modell er det bare høye syltynne modeller og det er ikke riktig! Så stå på, gleder meg til å de mer fra dette:D

  4. Hei!
   Syntes dette prosjektet hørtes helt supert ut! 🙂
   Men må si jeg er enig i noen kommentarer over, som stiller spørsmålstegn ved hvorfor det ikke da også er et mangfold i utseende, Deriblant vekt. Ettersom det ikke skulle handle om hvordan man ser ut, synes jeg det er merkelig at man bare velger samme type jenter med ulik hårfarge. Men dette er det jo ikke du som velger ut 🙂

  5. Forstår ikke helt hva dette går ut på? Hvis dere ønsker mangfold i modelbransjen burde dere vel valgt ulike modeller som faktisk passet til beskrivelsen deres? Her er alle hvite, høye, tynne og redigerte… Det eneste som er anderledes er hårfargene deres.
   Håper du kan forklare litt mer om prosjektet deres 🙂

  6. Merkelig nok e der bare tynne modella med 😉
   Får ikkje heilt fram det dokke liksom skal da vil eg sei

  7. EKSTREMT ironisk at “Høyde, vekt og størrelse skal ikke spille noen rolle” når alle på bildet har den typiske slanke, høye modellkroppen

  8. Skjønte ikke helt greia jeg, men virket bra! Er det en serie som skal gå på tv eller hvordan foregår dette? 🙂

  9. Hva er greia med å påpeke at modeller skal være ulike, og at vekt, høyde og størrelse ikke burde ha noe å si når alle på bilder er høye, tynne, og ganske like i str? Kan godt hende du mener det du sier det, men denne reklamen er grusomt dårlig hvis du tenker på målgruppen og hva budskapet er. Forferdelig misvisende….

  10. Kanskje jeg er litt blond, men hva er poenget når alle er den typiske modellen? Høy og slank. Ikke noe mangfoldig her.

  11. Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.
   Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen 🙂
   Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin onsdag, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.
   Ellers vil jeg tipse deg om (dette er altså ikke reklame, men jeg vil tipse deg om det fordi jeg synes du fortjener det) det annet siste innlegget mitt der gir jeg bort en helt gratis kjole som jeg kjøpte på nelly! Gi beskjed i innlegget mitt hvis du vil ha den 🙂

  12. Height, weight and size will not matter? LOL funniest thing i read today.I hope you realize everyone in the picture is fucking tall and slim?
   Against appearance fixing my ass. Hypocrisy at its best.

  13. “Intensjonen bak dette prosjektet er rett og slett at vi vil forandre den utseende-fikserte modellverdenen”. “vi vil forandre den utseende-fikserte modellverdenen”
   Synes dere ser ganske stereotypiske ut (for modelverdenen)? med mindre du snakker om at dere vil endre moten i modelverdenen?

  14. er det johanna herrstedt jeg ser? hun er nydelig, og det er du også! kjempeflott bilde! men greia er at jeg, som de fleste andre her, ikke forsto hva hele prosjektet går ut på…nydelige er dere hele gjengen, men hva er liksom greia? skjønner ikke..

  15. Kjempeglad på dine vegne at du har fått denne muligheten! Og synes ideen bak hele konseptet er utrolig bra. For verken høyde, vekt eller størrelse burde har noe å si for å bli modell, men er enig med flere som har kommentert, bilde er litt misvisende når det kun er syltynne modeller på bilde. Men igjen, på samme måte som at de lubbene, formfulle, normale og veldig overvektige skal kunne bli modeller, så skal også de som er syltynne få bli modeller.

  16. Forsåvidt enig i at “kampanjen” er litt dobbeltmoralsk. Meen du ser fantastisk ut kriss ~ klem

  17. Syns det høres ut som et fantastisk prosjekt, men det blir totalt dobbelt moralsk. Alle modellene passer perfekt inn i det stereotypiske modellbildet dere skulle bekjempe? Dere er også retusjert til nærmest ugjenkjennelige? aah ironien
   Jeg mener på ingen måte å virke negativ mot deg, synes du virker som en kjempebra jente, er heller selve kampanjen jeg synes blir feil.
   Lykke til videre:)

  18. Hahah, er mangfoldet at hun andre runawaydreamz liksom-modellen er en dverg? Alle ser jo ut som dere kommer fra konsentrasjonsleirer.

  19. You talk the talk, but don’t walk the walk… Clearly ironic how the project’s concept is contradicted by the image (use of photoshop and ideal models who are tall and skinny).

  20. Klikket inn på dette innlegget etter en kollega av meg fortalte om nettopp det her konseptet. Jeg jobber som modell på heltid og omgåes daglig blant vakre, slanke “ideal” mennesker, og da jeg var på jobb her om dagen fortalte en kollega av meg om dette konseptet og da skjøt lillesøstra mi inn, som var med meg på shoot og som tilfeldigvis leser bloggen din at hun hadde sett dette og ba meg sjekke bloggen din. Wow, noe så dobbelt moralsk. Denne kampanjen er jo kun frontet av sylslanke kropper og retusjerte ansikter. Blir nesten redd av å se dette! – Og etter å ha lest litt her på bloggen din så ser jeg at du har et ønske om å prøve deg som modell, også er du med i en slik kampanje? Vell, som modell selv bidrar jeg til dette kropps presset, men jeg er klar over det. Dette strider så i mot det meste. Syntes egentlig det er ganske skummelt at min lillesøster ser på deg som en rollemodell.. En kampanje som fronter mangfold men likevel er basert på tynne jenter og gutter som poserer som bare det og tror de er modeller, eller kanskje enda verre, rollemodeller?
   Vell, kjære Kristine Ullebø, du er en utrolig flott og vakker jente og etter det jeg har forstått oppnår du gode karakterer og jobber hardt med skolearbeidet ditt. Front heller deg selv med dette.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg