2 timer unna å døgne

God morgen fra Førde! I går var jeg faktisk 2 timer unna å døgne, haha. Stod opp 03:45, sminket meg og tok flyet til Stockholm. Var der i forbindelse med en fotoshoot for en hemmelig greie, I’ll tell you later 🙂 Det var i hvert fall gøy, og dagen gikk superfort. Jeg dro hjem igjen senere på kvelden, og når klokka var 23:30 og flyet skulle til å lande i Førde (altså, det var nesten nede på bakken), så måtte flyet kjøre oppover igjen fordi tåken lå så lavt. Det førte til at vi møtte lande i Florø som ligger én time unna Førde, og når jeg ikke hadde sovet på 20 timer og heller ikke spist skikkelig mat siden lunsj var ikke akkurat det den beste meldingen å få. Men jeg kom meg hjem og 02:00 lå jeg i senga, HALLELUJA så deilig det var!!!

Jeg ble sminket i går som dere sikkert så på mystoryen min (jeg heter kristineul på snapchat!), og nå har jeg lyst å bare dra rett til byen og handle ny sminke for jeg har lært utrolig mye nytt på sminkefronten! Har jo blitt sminket i forkant av en del fotoshoot’er den siste tiden, og jeg har fanget opp et par små tips hver gang, haha. Visste dere at man egentlig ikke skal bruke solpudder for å konturere kinnbeinene for eksempel? Oh, det visste ikke jeg i alle fall. Man skal bruke et pudder som er mer grått, slik at det skaper skygge. Solpudderet kan man heller bruke som base.

Nå er Håkon dratt, noe så kjedelig haha :-(( Det har vært kjempegøy å ha han her hjemme i en uke. Jeg burde vel snart betalt han for å være manageren min, for er det en person som virkelig kan å hjelpe meg med alt så er det han. Han vet seriøst ALLTID hva jeg skal gjøre!

Nå skal jeg ta igjen tapt arbeid på mail- og bloggfronten. Vi snakkes senere i dag, ha en fin lørdag fine mennesker!

  1. Bahama Mama er veldig fin å skape kontur med, siden den har en kald og skyggelignende farge. Solpudder kan brukes til å gi en fin glød de dagene man føler man trenger en oppfriskning! Jeg bruker som oftest å konturere kinnbenene med Bahama Mama og legge en baked blush fra e.l.f. og highlighteren Mary-Lou Manizer like ovenfor for å skape en type tredimensjonal effekt og dette løfter virkelig kinnbenene mine og gir meg et slankere ansikt 🙂

  2. Jeg skjønner IKKE hvordan foreldrene dine kan tillate deg å gå rundt i en truse, ikek en shorts. Helt forferdelig trashy!

  3. På det øverste bildet ser det ut som du har klippet håret ditt skulderkort, og jeg må bare si at jeg synes det så fantastisk bra ut! Du burde virkelig vurdere å klippe håret. Ditt så kort😃 vet det kan være skummelt, men hey, det er bare hår:)

  4. eg ser han på godteland i bergen en gang i blant og har så satans lyst t å si yo brur ala kristine mEN EG TØR IKKE

  5. gleder meg virkelig til å høre om dette hemmelige du har som pågår, synes det er kjempegøy at du har slike ting som du får være med på! Ha en fin lørdag du også fiine deg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg