møt meg og GMS i oslo i morgen!

I morgen er jeg i Oslo, og DERE MÅ KOMME! Hallo, dette er kjempekult :)

RoxSo (Caroline Roxy og Sofie Larsson) skal lage en tv-serie hvor de skal reise rundt i Skandinavia, og gjennom 8 epsioder vil de finne 15 modeller til sammen. Disse 15 utvalgte får gå på catwalk i Stockholm 3. juni. I morgen er det Oslo som står for tur, og sammen med Global Model Scouting skal vi finne norske modeller som skal gå på catwalken. Det blir altså castings i morgen, sammen med Maud, som har internasjonal erfaring som modell-scouter i over 25 år. Det er hun som jobber i Blogfaces, og jeg sier bare: gled dere til å møte henne!! Hun er seriøst SÅ god, blid og energisk.

Folkens, jeg vil se dere på casting i morgen! Her er det ingen krav til høyde eller størrelse, så lenge du er mellom 15-27 år så er du hjertelig velkommen. Det her handler om at HVEM som helst kan bli modell. Ikke tenk at du ikke er bra nok – for det er du. Jeg skal være host for tv-serien i Oslo, så jeg vil være der med dere og holde dere med selskap. Dette blir gøy!

Adresse: Bryggegata 7, Aker Brygge, 4 etasje

Klokken: 16:00-18:00

Om dere har noen spørsmål, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet så svarer jeg på det dere eventuelt lurer på ♥ Jeg kan ikke vente med å se dere i morgen, for jeg VET at jeg har en haug av fine lesere. Grip muligheten!

  1. Æææ Kristine!!!! Fyyyfaen så kult!!! Jeg vet ikke om jeg hadde passet til noe sånt men det høres søren meg så gøy ut at jeg ikke kan la sjansen gå forbi meg haha. . . Jeg har bestandig hatt lyst til å bli modell eller å jobbe foran kamera men halloen hva er sjansen for at lille jeg hadde fått gjort noe sånt? Men hvis man ikke tar sjanser så får man aldri vite hva som kunne ha skjedd. Jeg kom til Oslo i går og skal være her til mandag. Hmm. Jeg las innleggene dine om blogfaces og det virket veldig interessant 😀
   Jeg har alltid drømt om å få møte deg wææ haha. Håper ikke det høres creapy ut haha 😀 Jeg føler vi er like på mange måter og du er helt rå og forbildet mitt. Og det er ingen diskusjon rundt om at jeg MÅ møte deg!! : )) I’m on my way guurl haha. Neida joda : ))
   Men sånn serr Kriss. Hva burde man ha på seg? Svart singlet og jeans? Eller høhø? Klesbutikkene er vel stengt nå. Opsi! Håper uansett på svar : )
   Xoxo Laurie

  2. Oi! Høres utrolig spennende ut!!! Kunne du ha skrevet litt mer detaljert om dette?<3 sånn hva man gjør osv? Da er det kanskje litt lettere å få med folk! Desto mer info dess bedre!!
   Men det er så stilig at du gjør slike ting!!

  3. Mener ikke å være negativ eller frekk mot deg Kristine. synes du er en utrolig flink blogger. Men jeg tror både du, jeg og alle de som jobber med dette prosjektet vet at om ei ikke så tynn og perfekt jente kommer inn de dørene vil hun ikke ha en sjanse. Utrolig trist men sant. Det høres ut som en veldig fin ide, men disse store produsentene er all talk no action og penger er alt. Man ser det allerede i reklame posteren for blogfaces, dere er kansje alle ulike men ingen av de på bilde er noe anerledes en hva samfunnet vårt “godtar”.

  4. Var ikke hele poenget med GMS at det kom an på hvor mange følgere en har på insta, og ikke på utseende? Så hva i all verden skal dere med scouting som ikke er nettbasert? :S

  5. I am seriously crying because I can’t attend it! 🙁 Slovakia has nothing like this and I have never heard of a casting where the girls didn’t need to be like 175cm tall!
   Again – Norway rocks

  6. Hei! Jeg tenker å komme i morgen, men hva slags klær skal vi gå med og hva slags sko? håper du svarer, enten her eller på mail!
   Utrolig kult at vi får denne muligheten OG at dere ikke har noen krav på størrelse/utseende!

  7. Faen at jeg ikke bor i Oslo.. Drømmen min er å bli modell.. Kan du skrive noen tips til veien dit? Sånn til oss uten hundre tusener av følgere på Instagram eller en av Norges mest leste blogger?
   Xoxo

  8. Åå så spennende! Hva gjør man når man kommer der? Skal man bli tatt bilde av, eller er det bare catwalk? Må man være flink til å gå på catwalk? Skal man skifte klær? Får man vite hvem som er med allerede da?

  9. Sarah.M: Dere skal gå en catwalk fremfor juryen tror jeg, og nei – du må absolutt ikke være erfaren! Her er det utstråling som teller 🙂 Vet ikke om dere skal skifte klær, desverre. Tror dere bare skal gå i det dere har på dere selv.

  10. Hva om man ikke er i Oslo, er det noen andre steder i Norge som man kan dra til for å være med på castingen? Jeg er dessverre på hytta og har alltid hatt lyst til å bli modell, men jeg er ikke høy nok. Du er foresten en veldig flink blogger!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg