ukens spørsmål #77

Hvorfor har du ferie så tidlig?
Det er fordi jeg kom opp i skriftlig eksamen og er ferdig med det. I 2. klasse på videregående kan vi bare komme opp i enten muntlig eller skriftlig eksamen, så de som har unnagjort skriftlig trenger ikke møte opp på skolen etter 5. juni.

Hvordan er Triangl-bikiniene i størrelsen?
De er helt normale. Jeg bruker XS og har denne i XS, og som dere ser sitter den fint. 

Hvilke karakterer får du i avgangsfagene?
Jeg tror jeg får 5 i alle! Hadde håpet på 6 i tysk, men 5 er alright. (Og nei, nå sa jeg ikke at 5 er en dårlig karakter, men jeg hadde 6 i tysk i fjor og derfor er det ikke like gøy å gå ned til 5 når det faktisk kommer på vitnemålet. Alle har forskjellige mål og en 5’er kan være sykt bra for noen, mens det kanskje ikke er akkurat det man håpet på for enkelte.)

Hadde du og broren din like godt forhold før han flyttet ut?
Hm, det som er så rart at jeg nesten ikke husker tiden han bodde hjemme?? Jeg kan liksom ikke huske at jeg kom hjem fra skolen og at han gjorde det samme, haha. Men vi har alltid hatt godt forhold, egentlig! Når jeg gikk på slutten av barneskolen og han gikk på ungdomsskolen pleide vi alltid å sykle til butikken og kjøpe sjokoladepudding og vaniljesaus, det var så standard oss. “Sp og vs” kalte vi det, haha! (Vi måtte liste oss opp på rommet eller spise det om natten slik at mamma og pappa ikke merket det, for de ble så sure når vi spiste usunnheter i hverdagen) Men jeg tror vi fikk enda bedre når han flyttet ut, ja. Jeg har jo vært i Bergen og besøkt han en del ganger, og når han kommer hjem er det alltid kjempegod stemning. (Sett bort ifra de gangene vi krangler som faen, for ja, det gjør vi) Vi prater på Facebook hele tiden og ringes også en del, så vi har like bra kontakt nå som vi hadde før, om ikke bedre. Håkon er kanskje den smarteste jeg kjenner, både sosialt og skolemessig, så om jeg trenger hjelp vet jeg at jeg alltid får det hos han. Det kan være alt fra venninneproblem, til et spørsmål i matte, til en mail jeg ikke vet hvordan jeg skal svare. Hvor mange ganger jeg har ringet til han og vært helt ifra meg? Det er ikke få, haha! Men han vet ALLTID hva jeg skal gjøre, og jeg er dritglad for at jeg har en sånn person. Lurer på hva folk gjør uten en Håkon liksom?? For meg virker det skikkelig rart å ikke ha et åpent forhold til storebroren sin. Vi planlegger også litt (veldig) kule ting som vi tenker å ta fatt på etter videregående, så vi er SJUKT gira begge to. Let’s roll!!

Do you have 13 years of school in Norway? Are you going to finish school this year or next year?
Yes, we have 10 year with primary school, and then we have 3 year on high school. I’m soon finished with my second year on high school, so I have one year left before I’m finished. Then I’m FREEEE!!! Well, I’m going to study at university really quick though. I think. Not quite sure yet, haha. It depends – maybe I” start modelling for real? You never know what the future brings.

How is the graduation called?
We don’t have graduation like they have in U.S, it’s different here in Norway. Student who graduate are called “russ”, and they celebrate from 1st of May to 17th of May. They wear red pants (you have to wear it all 17 days), make groups and name a bus og van and then they party continually. People are drinking in the everyday as well, not just in the weekend, and then they come hangover (or drunk…) on school the next day. Party all day, every day! Haha, it’s super fun and I literally can’t wait until it’s my turn.

Jeg har alltid hatt lyst å bli modell. Lurer på hvordan du klarte det? Er det mye press?
Jeg har ikke blitt signert med Wilhelmina som byrå enda da (så sånn sett ser jeg ikke på meg som en modell enda), men jeg er jo signert med Blogfaces (Global Model Scouting) – og det blir spennende å se om det blir noen oppdrag fremover. Jeg ble oppdaget via instagram, men den tradisjonelle måten er jo egentlig å bli oppdaget på gata eller sende inn bilder og søknad til et byrå selv. Det er garantert mye press i modellbransjen ja, og om jeg får muligheten til å teste ut modell-livet for real kommer jeg nok garantert til å kjenne på det. I Blogfaces tror jeg ikke det blir press på den måten, for der handler det ikke om størrelse, vekt, høyde og mål. Men om jeg drar til LA eller NY for å gjøre castings eller jobber? Japp. Tricia (modell-agenten min i Wilhelmina) fortalte meg at det er veldig tøft og at man må tåle å bare bli sett på som et objekt. For det er nemlig bare et objekt man er. Du skal se sånn og sånn ut, og om du ikke gjør det, synd for deg liksom. Hun jeg delte rom med i Stockholm fortalte det samme – når hun jobbet som modell fikk hun beskjed om å ikke gå mer ned i vekt, men at hoftene hennes måte bli smalere. Altså, dere skjønner hva det går i. Det er garantert tøft, men det virker samtidig SÅ gøy, så jeg bare må teste. Om jeg synes det er pyton, så har jeg i alle fall prøvd, og da slipper jeg å angre når jeg er gammel.

Hvor kjøper du shortsene dine fra Levi’s?

Denne er fra Batoko

Og denne er fra Imso. Digger begge to!

Drikker du Pepsi Max hver dag?
Ehh… Ja.

Hvordan tjener man penger på instagram, og hvor mange følgere må man ha?
Usikker på hvor mange følgere man må ha eksakt, men om du vil kunne tjene litt burde du vel ha godt over 50 000, tipper jeg. Jeg har et eget skjema for prisliste på instagram, så når en kunde sender meg mail og spør om jeg vil ha det og det produktet, sender jeg dem prislisten og sier at jeg tar betalt per post. Ellers har jeg også et firma jeg samarbeider med, som skaffer meg kampanjer og er et mellomledd mellom meg og kunden.

Hvilken karakter fikk du på 1T?
Jeg fikk 5!

Hvor mange timer jobber du med bloggen hver dag?
Det varier veldig, men rundt 4-6 timer. Ofte mer enn det også. Verdens aller beste jobb, uten tvil!

Om dere har spørsmål til neste gang, så setter jeg stor pris på om dere samler de her – da blir det mye enklere for meg å finne frem! :-))

63 kommentarer
  1. Wow, blir så imponert av deg! Du har så gode karakterer! Og ja, selv kjenner jeg meg igjen i det å ikke bli fornøyd med 5ere hahah

  2. Det går jo ikke an å punktslanke seg! Jeg synes modellbransjen er utrolig overfladisk og ganske dum i grunn. Det finnes jo ingen fasit på hvordan en “modell” skal være, og alle er jo forskjellige. Men selvfølgelig, glir du inn i bransjen så fint for deg! Det er artig å se at du lykkes.

  3. Hva er det som står øverst på ønskelisten din?
   Skal du være russ neste år? kan du fortelle litt om planene dine dersom du skal det?
   Har du vært i noen seriøse forhold?
   Kan du lage flere innlegg med gode og sunne oppskrifter på div mat?
   Hva spiser du av godteri og usunt på helg og hverdag?
   Hvor mye veier du og hvor høy er du?
   Er det noe du vil forandre med deg selv utseendemessig og personligmessig?
   Hva er du mest fornøyd med deg selv både med tanke på personlig og utseende?

  4. Hva er det som står øverst på ønskelisten din?
   Skal du være russ neste år? kan du fortelle litt om planene dine dersom du skal det?
   Har du vært i noen seriøse forhold?
   Kan du lage flere innlegg med gode og sunne oppskrifter på div mat?
   Hva spiser du av godteri og usunt på helg og hverdag?
   Hvor mye veier du og hvor høy er du?
   Er det noe du vil forandre med deg selv utseendemessig og personligmessig?
   Hva er du mest fornøyd med deg selv både med tanke på personlig og utseende?

  5. Hva er planene dine etter vgs? Har du tenkt å ta friår og fokusere på bloggen, skal du studere, til utlandet? Har du eventuelt noen skoler/emner/land du vurderer?

  6. Synes fremdeles det er rart at du sier man ikke kan komme opp i både muntlig og skriftlig i 2. klasse, for det kan man jo absolutt. Det er helt vanlig her jeg går, og selv om jeg har vært oppe i skriftlig S1 så må jeg fremdeles være forberedt på å komme opp muntlig også.

  7. Hvordan er S1? Er det noen temaer som liksom dominerer i boka, og syns du det var lettere enn 1T?
   Vet du hvordan psykologi-faget er av egen erfaring eller eventuelt fra vennene dine? Jeg vurderer å velge det, men det er mange som sier at pensum er veldig stort med mye pugging av teorier og begreper, og at man hele tiden får store skriveoppgaver…
   Hvilke fag får du 6 i nå i vg2?
   Kan du komme med flere sunne og gode oppskrifter på bloggen?:D Savner matinnlegg hehe!

  8. 2. Året kan man komme opp i muntlig og skriftlig. Sånn er det i HELE landet. Men det er ikke hele klasser som blir valgt ut, bare noen få uheldige fra et par klasser. Broren min kom verken opp i muntlig eller skriftlig 2. Året sitt 🙂

  9. Man trenger faktisk ikke å komme opp i både muntlig og skriftelig 2.året. I fjor da jeg gikk 2.året, så kom jeg opp i S1 skriftelig eksamen, det betydde at jeg ikke kunne komme opp i muntlig. Og de som ikke fikk skriftelig var nødt til å komme opp i muntlig. Det er vel forskjellig fra sted til sted.

  10. veldig random spørsmål, men hva synes du om foreldre som velger og ikke vaksinere barna sine mot f.eks. meslinger? personlig synes jeg det er galskap, men er virkleig interessert å høre om hva du synes om saken

  11. Går ut av ungdomskulen nå med ett snitt på 5,6. Det har jeg jobbet veldig hardt for og er veldig lei. Skal gå studiespess til høsten, men jeg lurer på:
   Om jeg har 5 i matte, er det lurt av meg å ta T-matte? og kan du fortelle om det var utrolig vanskelig?
   Jeg har også spansk nå, men jeg føler jeg ikke kan nok til å klare gode karakterer i spansk 2. Var det utrolig vanskelig å begynde på tysk?

  12. Du burde føla deg sjukt heldig! Eg går andre året og har skriftlig neste veka, men me får ikkje slutta enda :/ truur, me får gå av eit par daga/ei veka før men jaa, unfair! Ååh, missunner deg sjukt

  13. Ble så sjalu på det der med broren din, for jeg er den eldste i søskenflokken med kun en yngre søster. JEG HAR SÅ LYST PÅ STOREBROR. Nå har jeg jo på en måte fått det siden jeg har en stebror i pappas “nye” familie, men kanskje med eksta trykk på STE, for vi oppfører oss som bekjente som bor sammen. Det er ikke mye som binder meg og stesøsknene mine sammen utenom at foreldrene våres er kjærester. Dessuten er stebroren min i militæret og siden jeg flytter hjem 50/50 er det nokså sjeldent vi sees. Du er virkelig heldig som har Håkon!

  14. Spørsmål til neste gang::
   -Hva hadde du gjort om du våknet en dag som overvektig?
   -Kunne du tenke deg å gå legestudier, og bli lege?
   -Kunne du tenke deg å få et dyr? I så fall hvilket?
   -Er du populær på skolen? Er det noen “tapere” på skolen din? I så fall inkluderer du dem?
   -Snakker du med broren din om alt? om gutter, sex, fyll, og andre “venninne-snakk-emner”?

  15. Du kan ikke si du får 5 i engelsk skriftlig og muntlig, på vgs er engelsk kun en karakter og den settes i 1. klasse..

  16. Julie: JO, det kan jeg si. Jeg har internasjonal engelsk som programfag VG2 og jeg fikk nettopp bekreftet av læreren min at vi får en muntlig karakter og en skriftlig karakter.

  17. Det du skrev på det første spørsmålet om vg2 og eksamen er feil. Vet ikke hvordan det er på din skole/linje, men jeg går vg2 og kan komme opp i både skriftlig og muntlig. Men jeg trenger ikke komme opp i noe heller, men siden jeg går media MÅ jeg ha èn eksamen – tverrfaglig. Så jeg kan enten ha 3, 2 eller 1 eksamener, alt etter hvor mye flaks jeg har.

  18. Du har sykt fint hår! Men skulle ikke du klippe det før du dro til Florida?
   Jeg håper du kommer til å nå langt med modellkarrieren. Helt særriøst så synes jeg du er like fin som Victoria´s secret modellene, og andre modeller. Modeller som Cara Delevingne. Hun er en av de fineste kjendisene jeg vet om, og for det jeg vet, så synes jeg du er like fin <3

  19. Herreguud du er nydelig! Jeg leste jo det der greine du la ut om at du ikke fikk bruke shorts på skolen lengre, fordi det kunne støte lærerne(?) Hva tenkte du om det? Var ikke det litt ekkelt å høre at de hadde sagt at det var støtende for de at du gikk i shorts? Man må jo få gå med det man vil? Og du hadde jo sånn undershorts-ting… herregud, noen ganger blir jeg så oppgitt… det er jo ikke noe ille med shortser, ja, greit, noen er kortere enn andre og noen er lengre enn andre, en skal få gå slik en vil selv.
   Digger hele deg! Du er så pen og håper modellkarrieren din kommer til å bli en suksess, for du er virkelig helt nydelig!!!!!! Sjuuuuukt babe

  20. Kriss you are a star!! 5-6 blogging hours per day!! Full time Job for sure!!
   I have a tumblr with 30k+ followers and I sometimes get offers and have to respond to emails so I know what it feels like (but not in such a great way as you with so many blogging mails daily) plus I have a normal blog as well and I cooperate with choies so I take it as my job and all these things are crazily time taking plus I study to school and get 6 or 5 too and I am an active dancer. Wow why did I write all of this?
   I think you are handle everything so well and I do hope the modelling career goes well gurll!! <33

  21. Ringet?? Det heiter trass alt ringer eller ringt.. 🙂 og så har ein blåruss, svartruss og rødruss, alt etter ka linje ein går 🙂

  22. 100% ærlig, hva ville du forandret i livet/ ønsket var annerledes? Det må jo være noe
   Hva synes du selv om så høy forbrenning?
   Hvorfor tror du at du har fått muligheten til oppleve/oppnå så mye?
   Har bloggen forandret deg?
   Hvordan var det å starte bloggen? og i starten, syntes du det var flaut?
   Hva sa foreldrene dine?
   Hvordan har du kommet så langt med bloggen?
   Hva tenker du selv om bloggen?
   Vet du hva vennene dine syntes?

  23. KAN DU LAAGE ETT INNLEGG DER DU LINKER BUTIKKENE TIL DE FAVORITT SKJORTSENE DINE! ELSER DEM OG , JEG TRENGER NYE.
   GJØR DET SÅ FORT SOM MULIG

  24. går på rosenvilde vidregående i bærum, og vi kan komme opp i både muntlig og skriflig eksamen!! dessuten har ingen av andre klasse elevene fri før 23.juni. så syykt heldig du er

  25. Vil bare si at det du skrev om russ er litt feil. Alle er ikke rødruss, det komme litt ann på skole eller linje. Ikke alle har russetid som varer i 17 dager heller, i Stavanger for eksempel er vi russ i 5 uker 🙂

  26. Hei! Jeg har tenkt lenge på å blogge. Men nesten ingen rundt meg og på skolen gjør det! Jeg er redd for å få masse kommentarer, men samtidig er dette noe jeg har tenkt på lenge. Vet ikke hva spørsmålet er, men hva tenker du? Burde jeg starte? Og har du noe tips til nye bloggere?

  27. Du bør lese over de engelske svarene dine på nytt!! (Ikke for å være ekkel, men du bruker ordet “og”, når du kanskje mener noe annet.. Og i tillegg har du en del grammatisk feil, f.eks sier du “student”, og deretter henviser med “they”.. Igjen: not saying this to be rude, just a reminder :-)) Ha en fin dag<3

  28. På skolen vår er det også sånn at vi bare kommer opp i 1 eksamen på vg2, så du sier ikke noe “feil” eller “dumt” der Kristine! 🙂 Jeg kom også opp i S1 skriftlig, så har egentlig mentalt ferie, men må på skolen til 19. Juni… Turdager og fridager it is haha..

  29. Er håret ditt veldig tykt?
   Går du realfag eller språk samfunnsfag og økonomi? Er du glad for at du valgte den du valgte?
   Hvordan var det å begynne med T-matte? Var det vanskeligere enn du trodde, eller klarte du det greit?
   Har du lyst til å bli en erfaren modell, som f.eks. supermodell osv?

  30. Føler du skriver/nevner Ingvill og spesielt Julie mindre og mindre på bloggen, er det en grunn for det ?

  31. Kan du lage et innlegg med fletta som du viste på bildene i innlegget “NOE NYTT PÅ HÅRFRONTEN”?

  32. Hei Kristine.
   Jeg lurte på hvor dere kjøpte kjeksposene på det ene bildet fra innlegget: “FAVORITE PLACE: SCANDIC ØRNEN”?

  33. Hi Kristine! How many times and for how long do you workout during a week? Do you have any precise workout routine? 🙂 Thanks for answering <3 xoxo

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg