er jeg ginger?

Jeg fant nettopp et bilde av meg selv på instagram, hvor personen hadde tagget #gingergoals i captionen. Altså… Når ble jeg ginger? *Klø seg selv i hodet* Og det får meg til å lure på hva definisjonen på ginger egentlig er? Jeg har alltid sett på det som en person med oransje (altså oransje, nærmest rødt) hår, lys hud og massevis av fregner. Jeg har jo “rødt hår”, men jeg har aldri sett på meg selv om en ginger. Null vondt ment mot de som er det, hallo! Men jeg har jo brunt i håret mitt, og blir i tillegg superlett brun. Så jeg vet ikke jeg – hva mener dere? Er man ginger dersom man har rødskjær i håret, eller må man være veldig lys i huden, ha fregner og full pakke?

Når det skal sies så er jeg veldig stolt over å være rødhåret, selv om det har blitt mer brunt med årene, da. Det er jo en grunn til at jeg aldri har farget det. Jeg synes jeg kler det, rett og slett! 🙂

Vel, over til noe heeeelt annet.

Hvor fin er ikke denne bh’en? Jeg fant ut at jeg trenger å skjemme meg bort en gang i blant, og nytt, fint undertøy er luksus for meg. Man føler seg så sabla mye bedre! Nå i det siste har jeg vært skikkelig opptatt av at undertøyet mitt skal matche faktisk, haha. Så ukens tips om dere trenger en liten feelgood-boost: finn deg en sinnsykt fin bh og KJØP den. Vi jenter fortjener å føle oss fab 😉

46 kommentarer
  1. Jeg har alltid sett på ginger som en person med rødt hår, men vet ikke hva “fasiten” er selv. Har selv rødt hår, litt fregner og kan bli brun (tar bare litt tid) og folk ser på meg som ginger 😉

  2. En ginger mener jeg er en som er lys i huden, fregner, og rødt/oransje hår 🙂
   Hårfargern din er sykt fin, du er smart som aldri har farget håret! 😀

  3. Husker jeg feil nå, eller skulle ikke du på konsultasjon angående brystene dine? Pga forskjellig størrelse? Kan du skrive mer om dette, er litt nysgjerrig på det selv 🙂 og hvor er bhen fra forresten?

  4. Jeg er ginger selv, om mener at om man er ginger, så har man rødlig hår, men lys hud og fregner, og har ikke lett for å bli brun ♥ ♥

  5. Sorry for at dette ikke har noe med innlegget å gjøre, men lurer bare på om hvor du har kjøpt de klistretatoveringene dine? (haha du er sikkert dritt lei sånne spørsmål)

  6. I think ginger is simply someone with reddish hair but I would say you have like nut brown hair color 😀 hahaha or mahagony idk?
   My golas = buying a VS bra

  7. Du er rød ja.
   Såkalt ginger. Man må ikke ha oransje hår.
   Kan være fint det, men det er ikke skjønnhets-idealet.

  8. Fregner og hudfarge har ikke noe med ginger å gjøre. Ginger er en type farge (rødt, ingefærrødt).

  9. Utrolig fin BH! Hvor har du kjøpt den?
   Ginger eller ei, du har utrolig fint hår og så lenge du er fornøyd så har det vel ikke så mye å si om du er ginger eller ikke i andres øyne? <3 IKKE at det er negativt å være ginger

  10. Jeg har fregner, mørklig rødt/oransje hår, er lys i huden men har ikke noe problem med å få farge og blir sjeldt solbrent. Tror det er genetisk og er veldig forskjellig fra person til person 🙂 Mange er “ginger”, men har ikke fregner og kan bli brun.
   Skjønner ikke helt hvor ordet ginger kommer fra da, i og med at det betyr ingefær og ingefær er hvitt/beige. Rødt hår er mer likt kastanjebrunt, og er hva min hårfarge beskrives som i fødselsattesten min.

  11. JEg personlig syntes du er ginger, fordi du har rødskjær, og ja på bilder så ser det veldig oransj ut

  12. Jeg vet at mange ser på meg som ginger, tross at jeg har mørke bryn og vipper, og lett for å bli brun! Selv vil jeg ikke kalle meg ginger, for jeg har samme stereotypiske syn som deg på saken: Lys hud, fregner og veldig rødt hår.

  13. Du er ginger ja. Men du har en stygg hårfarge, for den er så gul, livløs og blassen, så ville ikke kalt deg for en FIN ginger liksom.

  14. Alle i byen min kaller deg også ginger, men du er sykt fin til ginger å være altså så det er jo selvfølgelig ikke stygt ment 🙂

  15. Skjønner ikke problemet? Hva så om du er ginger?
   Du kler hårfargen din! Er så lei av at alle skal klage over at de er ginger eller bemerker andre som er det!
   Det finnes ikke penere hårfarge enn en naturlig en!!

  16. Jeg mener ikke dette på noen som helst negativ måte, men er det nødvendig å lage et helt innlegg der du spør leserene dine om de synes du hva deffinisjonen på ginger er? Er ikke alle mennesker de samme selvom noen blir kalt ginger eller ikke ginger? Min egen deffinisjon på “ginger” er jo som du sier oransje hår, lys hud og noenganger fregner, men jeg ville ikke kalt personen ginger. det er som å sette en merkelapp på noen, du er det og du er det. Og det er vell ikke helt riktig er det ? Jeg synes bare at de som leser dette og kanskje har alle de tingene du ser på som en ginger, kanskje ikke de føler seg så vell med å få dette merket på seg av en offentlig person og blogger som de kanskje ser veldig opp til. Jeg vet ikke jeg. Ginger er jo ikke noe stygt ord men det er jo et ord som blir brukt til stygge navn og av og til mobbing. Og når du i dette tilfelle sier du ikke ser på deg selv som en ginger så er det kanskje mer sårende for de som har rødt hår, hvit hud og fregner. Er ikke det nesten det samme som å legge ut et innlegg der du sier du ikke ser deg selv som en annen rase også si hva du synes den andre rasen må ha for å være “den rasen”. haha vanskelig å skrive dette uten å si noen ord eller kallenavn man ikke skal si. men jeg håper du skjønner. Jeg mener ikke du skal trenge å svare på denne kommentaren og i hvertfal ikke tenke på den som en hat kommentar. For det er den absolutt ikke. Deler bare mine tanker på det. Leser bloggen din ofte og du er en veldig pen og sterk jente. stå på videre 🙂 !

  17. violeta: Jeg synes det er rart hvordan folk mistolker innleggene mine i hytt og pine…? Så du ikke setningen hvor jeg skrev at jeg ikke har noe imot gingere? Om det er noen her som eventuelt “sårer gingere” så er det du, som mener at jeg ikke kan diskutere helt casual i et innlegg hva definisjonen på en ginger er. Skal det bli tabu nå, plutselig? Dette er samme greia som med de som klager på “rasister”. Med en gang man prater om mørkhudede så blir man sett på som en rasist – hvorfor skal man ikke kunne snakke helt vanlig om det, i likhet med de med hvit hud? Vi GJØR det jo bare tabu og værre om man ikke kan prate om gingere og de som er mørke i huden.

   Håper folk kan slutte å mistolke ting snart, for dette blir for dumt. Jeg har ikke skrevet NOE nedlatende om gingere i dette innlegget.

   Hyggelig å høre at du liker bloggen min, takk skal du ha! 🙂

  18. eg ler av dåkk som sette ord i munnen på Kristine, og blir fornærma av noe hu ikkje har skreve? Rødt hår e dødspent – og du kler det Kristine! ((:

  19. Ja så klart er du ginger
   Kjenner flere som deg, og de kaller seg selv det også. Har man rødt er man ginger, og de har ofte ømfindtlig hud (trenger ikke være lys med Frogner men det er vanlig)
   Er ikke moren din ganske rødhåret og fregnete også…?

  20. Jeg tenker på en ginger som en person med litt orange/rødt i håret og fregner. Tror du er en ginger haha. selvom du ikke har så veldig lys hud liksom. Du kler håret ditt superbra! og fregnene også! skjønner ikke hvorfor du sjuler de.. syntes du er helt vanvittig fin med fregner!

  21. Du er ikke ginger, da må man ha rødt hår, ikke rødskjær. Selv er jeg blond med masse rødskjær, pappa er ginger 🙂

  22. Ordet ginger er blitt belastet de senere årene, dessverre. Det blir brukt som ord som, neger, jøde, rassist, raddis, komunist, fascist og andre ord som i utgangspunktet ikke er noe feil med. Men slik er det altså blitt. Sjekk google, det kommer bare opp rare fjes om man søker på slike ord.

  23. Altså ja, du er betegnelsen på en såkalt “ginger”, fordi du har rødskjær i håret og fregner i ansiktet. MEN det er veldig pent, og jeg synes det er latterlig å ha den betegnelsen på en med rødt hår og fregner. Ginger er heller hårtype synes jeg, akkurat slik som blond og brunette.
   Fin BH! Elsker super-pushupsa fra hm <3

  24. He de akkurat sann som dej! Blir kalla ginger 24/7, men ej e jo 100% brunette. Ser berre sjukt gingerish ut i sola 😛

  25. Jeg synes ordet “ginger” er helt forferdelig.
   Det startet med at noen ble sparket på en spesiell dag for å ha den hårfargen, og de ble snakket masse stygt om, at de ikke hadde sjel, osv.
   Får høre nå at folk vil kvitte seg med barnet om de får en såkalt “ginger” i fremtiden. Folk snakker som om de rådhåra er helt andre vesner. Det er jo nesten rasisme all over, bare etter hårfarge.
   Jeg kjenner folk som farger håret sitt til det nesten faller av, for å skjule rødfargen. Og de dunker seg i sminke for å skjule fregnene.
   Også har små barn fått greie på at det å være rødhåra er stygt, så nå blir “gingere” på barneskolen mobbet BARE på grunn av hårfargen. Da jeg gikk på barneskolen var det ikke i tankene en gang, at rødhåra skulle være annerledes.
   Derfor hater jeg ordet “ginger”. Kan ikke folk bare si “rødhåret”. Og slutte å plassere dem som om de var en uvanlig “ting”. Det er bare en fin, varm hårfarge!
   Ingenting i mot innlegget ditt,!
   Synes du har nydelig hår!

  26. greit nok at du sier at du ikke sårer gingere, men hva er poenget med å skrive innlegget i utgangspunktet? Du virker ganske smart, men veldig dum på noen områder og..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg