cheers, weekend!

Jeg fatter det ikke, haha. Før kunne jeg legge meg 1-2 om natten, og fortsatt våkne av alarmen min neste dag. I går la jeg meg ti minutter over tolv, hovedsaklig fordi jeg hadde en sinnsykt lang telefonsamtale med Håkon (om fremtiden!!! BRING IT!!), og i dag tidlig forsov jeg meg tre kvarter. Det endte likevel veldig bra, selv om jeg aldri trodde jeg skulle rekke det. Det som er så rart med meg, er at de gangene jeg forsover meg og så vidt rekker skolen, er de gangene jeg pynter meg. Så i dag hadde jeg på meg kjole, haha.

Skoledagen gikk unna i en fei. Vi gjør jo ingenting i fagene lenger, så i mediatimen fikk jeg, Emma og Guro lov til å dra i studio og ta bilder. Gøy! Det er nesten synd at jeg ikke har media som fag neste år, for lærerene vi har er virkelig supergreie.

Getting ready for photoshoot in Stockholm <3

Nå har jeg helg! Det er fordi 3. klassingene på skolen har eksamen i morgen, så vi får fri. Noe så herliiiiiig! Jeg har litt jobb som må gjøres i dag, har blant annet et innlegg som skal skrives, og en tur som må bestilles. Og dere?! Jeg kjøpte meg nytt kameraobjektiv i går! ENDELIG! Etter mye leting endte jeg opp med Sigma 18-35mm f/1.8, og det skal bli så sinnsykt digg med et vidvinkel-objektiv etter to år med 50mm. Bloggingen kommer til å bli mye mer variert da, og det blir hundre ganger enklere for meg å ha med kameraet når jeg er utenfor huset. Gled dere, folkens! Jeg bestilte på nett, så jeg tipper det kommer i løpet av neste uke.

8 kommentarer
  1. Haha jeg er også sånn at hvis jeg slukker lyset 10 min over 11 (har absolutt legge/mørketid 23.00), har jeg skikkelig vanskeligheter med å våkne neste morgen! Ahah det er jo bare snakk om 10min:P
   Btw Hvilke fag skal du ta neste år? Åå så deilig med fri!! Jeg skal løpe coopetesten og etterfulgt av en naturfagsprøve.. Jaja slutter 12! 😍 god helg Kristine! ❤️❤️

  2. Heldig som har helg! Skal bruke hele helgen på å lage en imovie av diktanalyse, jaddaa. Så får vi vite om vi kommer opp i skriftlig eksamen på mandag, så har vi 3 store vurderinger igjen. Kommer til å savne skolen jeg går på, og folkene, ettersom jeg skal bytte til neste år… Tar mye bilder og videoer på skolen slik at jeg kan ha minner derfra, fordi jeg vet at jeg kommer til å sitte med et stort savnfølelse etter å ha begynt på den andre skolen, det er alltid slik. Også pleier jeg å ønske at jeg kunne oppleve en dag til på den skolen, liksom en normal skoledag, og det er jo det vi har nå for tiden, så jeg må bare nyyyte det. Skulle ønske jeg på vgs ikke “måtte” bytte nå til andre året, skulle ønske at jeg kunne gå 3 år på samme vgs, men ingen av de linjene de har andre året er noe jeg interesserer meg for på den skolen jeg går på nå, så derfor bytter jeg. Lurer på hvilken tur du skal bestille? Hmmm. Kos deg masse i med langhelg!

  3. Hvilken størrelse har du på vs genseren din og hvor er den kjøpt?
   Hadde satt utrolig pris på svar da jeg ikke finner den noen plasser :/

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg