mornin’ glory

Frifredag, wohoo! Jeg begynner sakte men sikkert å bli veldig vant til disse korte skoleukene, haha. Når man har 3 skoledager i uka, og timene stort sett består av å chille, DA nærmer sommerferien seg. I går gjorde jeg veldig lite, bare fikk unnagjort en del i mailboksen. Jeg har nettopp planlagt en ny tur i sommer – forteller dere om alt sammen når det er bestilt. Gleder meg en hel haug! Jeg kommer sikkert til å ende opp med å ikke være hjemme i sommer, haha. Men for to-tre år siden når jeg ikke reiste så mye pleide jeg å kjede meg såå mye i ferien, så derfor liker jeg å ha mest mulig reising og planer på agendaen. Livet er for kort til å sitte hjemme og kjede seg, retten og sletten!

Jeg spiste en sen frokost i dag, før jeg fikset meg og dro ut for å fotografere med mamma. Nå skal jeg hive meg i bilen og dra til byen med Pål for å se på kamerautstyr. Han skal ha nytt kamera til utvekslingen neste år (LA for faen!!! Jeg vil bli med han!!), og jeg har selv et par småting jeg må se på. Jeg håper også på å få klipt meg i dag eller i morgen, men så langt ser alt ut til å være fullt. Aaargh! Håret mitt er superslitt og JA jeg ser det, haha, holder på med saken.

Ciao!

16 kommentarer
  1. ” Livet er for kort til å sitte hjemme og kjede seg, retten og sletten!” er ikke alle som har råd til å gjøre alt de vil som deg…

  2. ^ Enig! Pr. dags dato er det mamma og pappa som må dekke husleia mi, og jeg lever på bortebo-stipend. Jeg klarer akkurat å få endene til å møtes når det gjelder det økonomiske, og har spart leeeenge for å ha råd til å i det hele tatt reise hjem i sommer.
   Unner deg såklart at du kan hive deg rundt og spontant dra på tur, men husk på at et fåtall har den typen økonomi. Er misunnelig til tusen, og har ikke noe problem å innrømme det.

  3. Haha ro dere ned da folkens, en trenger ikke fly rundt hele verden for å unngå å ”sitte å hjemme å kjede seg” . Det er da ikke verre enn å ta noen turer med venner i nærområdet, generelt ha noe å fylle dagene med. Trenger ikke angripe de som er heldige og får reist på tur, neste gang er det kanskje deg 🙂
   Ha en fin helg Kristine!

  4. altså, ikke alle har råd til å reise og gjøre diverse ting. Så det ble litt feil av deg og skrive at livet er for kjedelig til å ikke gjøre noe.

  5. LOL! Dåke over her: Er det mulig å lage ein så stor sak ut av ingenting? Heilt tydelig at Kristine meina at ein ikkje skal sitte rundt å kjede seg, heller gjøre noke kjekt. Det kan vere grilling i fjæra for den del! Ho meina jo ikkje at ein skal svi av tusenvis av kroner på sydentur osv. kvar sommar. (Sjøl om ein kan gjere det og. Heilt opp til ein sjøl) At det er mulig å lage ein big deal ut av ingenting. Folk i dag er altfor hårsåre, ja, konfliktorientert faktisk! Phjuu… Glad for at eg ikkje tolka alt i verste meining. Då trur eg eg hadde fått hjarteflimmer i ein alder av 16.
   Jaja, drit i dei, Kristine! Nyt sommeren din. Det fortjene du.

  6. Shit no posts without crazy drama in the comment section? Spread love no hate….
   Everything you say they turn into a completely different scenery!
   LOVE YOU xx

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg