just did it

Enten trener jeg ikke på ukesvis, eller så går jeg på fjelltur to ganger om dagen. Haha, hva da mellomting? Nå skal jeg på fjelltur nummer to: Hafstadfjellet sammen med Guro og Synnøve! Jeg har ikke gått der på evigheter, husker jeg pleide å gå der mange ganger i fjor og i forfjor. Man kan velge to veier opp, enten en slakk, lengre grusvei, eller Bystien som vi kaller det – og den går rett opp og helt forferdelig, haha. Jeg digger den, da! Man blir fortere sliten og man kommer fortere opp, akkurat slik jeg liker det. Foretreker effektiv trening 🙂

Bukse og genser fra Nike, kjøpt på Junkyard. Jeg er helt forelsket i disse joggebuksene! Ble så glad i den svarte at jeg måtte gå til innkjøp av samme, bare i grå. Just do it, it said, so I did it :-))

Nå må jeg komme meg avgårde, vi snakkes!

21 kommentarer
  1. du er en utrolig pen og hyggelig jente (utifra bloggen) men blir bekymret når jeg ser ribbeina stikke ut av kroppen din..og det er heller ikke sunt for leserne dine. Kanskje du heller skal variere på klærne dine elns, istedet for å hele tiden ha på magetopper og posere slik at beina stikker ut..

  2. Fint å se at du trener, det er jo en inspirasjonskilde til mange av dine blogglesere.
   Men er det nødvendig å vise magen på den måten du gjør?

  3. Hvor er vs genseren din (den rosa) kjøpt? Vet du noen nettbutikker som selger slike brosett fra ebay?

  4. Er Bystien den bratte veien opp med masse lys om kvelden, som vi ser fra omtrent hele Førde ? Det er en sånn greie på toppen sån svær ting som er på mange fjell ??

  5. Hvorfor må dere kommetere så stygt? Det er ikke Kristine som er et dårlig forbilde her, det er dere. Kristine er naturlig tynn, betyr det at hun ikke har lov til å gå i magetopper? Jeg synes folk bør gå i det de synes de ser fine ut i, uansett hvor tynne eller tykke de er. Alle dere som kommeterer at hun er for tynn og et dårlig blir egentlig litt dobbeltmoralsk. For dere mobber jo henne, for det helt motsatte av å være tykk….. Synes du er kjempefin Kristine, og jeg elsker bloggen din! Stå på videre og ikke bry deg om hva folk sier, de er bare sykelig sjalu siden du har en så nydelig mage 🙂

  6. Foreslår at du setter deg litt inn i trening før du uttaler (og oppfordrer) deg om hva som er effektivt og ikke. Å gå en lengre og slakere tur uten blodsmak kan være minst like effektivt det, skjønner du.

  7. WOW Kristine. Du sier at du ikke lager kroppspress, men her poserer du med vilje slik at ribbena stikker ut i bilder hvor ansiktet ditt(det som er deg og betyr mest) er kuttet bort slik at alt fokus går på hvor tynn(ikke veltrent) du er. Jeg fortsår at du er 18 og bare vil at livet skal være gøy og moro, men uansett om du har valgt det eller ei så er du en offentlig person som MANGE jenter i alderen 10-15 år har som forbilde og akkurat nå er du et SVÆRT dårlig et. Hadde du tatt bilde av hele kroppen din hadde det f.eks ikke sendt ut samme melding som det gjør nå. Jeg mener ikke å være dritsur og slem, men jeg tror bare ikke du helt forstår hvor mye du påvirker folk, spesielt unge jenter som er usikre på kropp & skjønnhetsidealer. I det siste har bloggen din fokusert mye på alkohol & hvor tynn du er – prøv å fokuser på noe annet. Please.

  8. Jeg er sikker på at alle de som er her inne på blogg.no har tilgang på andre bilder på nettet som viser langt mer enn det som vises her. Jeg forstår at dere som mener at dette er ille prøver å beskytte de yngere, men det er vel greit å si det dere mener på en grei måte? I det minste stille opp med en identitet. Kristine du er flott <3

  9. Hei, jeg så på instagram at du hadde prøvd skinnymint teatox. Hva syns du om det? Hva er dine erfaringer? Hvor mye hadde du lest om det før du ork de det? Veldig bra blogg du har! Alltid gøy å titte innom :):):)

  10. Hvorfor strekker du deg så forbanna mye når du har på korte topper/bikini?? Joda, skjønner`n, ribbeina stikker ut og du viser den tynne modellkroppen din, men herregud så latterlig. Provoserer meg (og andre) så sykt.
   Ikke ment som hate, du er favoritt-bloggeren min, men ååh 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg