fjellgeiter

God morgen! Til tross for en tidlig morgen har jeg enda ikke klart å få ut dette innlegget. Uff, noen ganger er jeg så treg! Jeg har styrt med litt forskjellig skjønner dere, alt fra å sortere sminken min til å teste ut nye hårfrisyrer. Jeg har nettopp fikset en slik “innbakt” flette i luggen, husker dere når det var favorittfrisyren på barneskolen? Haha!

Gårsdagen! Det ble en lørdag utenom det vanlige, for i går trente jeg faktisk i 4 og en halv time, haha. Startet morgenen med en joggetur i motbakke, og så møtte jeg Guro og Synnøve for å gå på Hafstadfjellet. De bakkene er så sinnsykt, sinnsykt bratte…?! Her snakker vi melkesyre, ass! Når vi nærmet oss toppen måtte vi gå i snøen, så vi ble ganske våte, men så fort vi nådde toppen var vi fornøyde. Det jeg digger med å gå på fjellet er man KAN ikke gi seg halvveis, for da får man ikke med seg den fine utsikten på toppen. Det er liksom hele greia, å ta bilde på toppen og skrive seg inn i turboka 🙂

Synnøve, Guro og meg, mine sporty babes

Helt siden jeg var liten har jeg likt å gå på fjellet. For ikke så lenge siden fant jeg faktisk en bok fra barnehagen hvor det er masse bilder av meg som gikk på tur med et stoooort smil om munnen, haha!

Jeg vet ikke hvor mange ganger vi forsøkte å ta et brukbart hoppebilde, men vi skal ha creds for forsøket da, i alle fall.

Vi gikk en annen vei ned igjen, så til sammen brukte vi tre og en halv time før vi var hjemme igjen. Da var det rett i tørre koseklær, og så kjørte vi straka veien til butikken for å handle inn wok-ingredienser. En herlig lørdag, rett og slett!

13 kommentarer
  1. Hvis du liker å gå tur i fjellet er du nødt til å dra til Jotunheimen. Det er utrolig vakker og majestetisk natur der. Bare for å foreslå noen fjell :
   Kyrkja – kjempetøft og litt luftig fjell, med DEN utsikten
   Visbretind – også her nydelig utsikt, bratt, men verdt det når man når toppen.
   ta med noen sporty venninner, bo på en fin turisthytte (anbefaler Leirvassbu – helt amazing mat og koselig der), gå tur i fjellet.

  2. Jeg bare lurer på hvor gammel Ingvill er? Så ut som hun ble 18 etter deg, men synes jeg så et bilde av henne i russebukse og du går jo bare i vg2…

  3. Så gøy:D spreke jenter! Haha på det siste bildet hoppet du sykt høyt Kristine!! Hvem tok bildene foresten?

  4. sofie:
   ingvill går på helse og oppvekst hvor du går kun 2 år, før du går ut i praksis, så det er derfor hun var russ i år:-)

  5. Anonym: Hmm, jeg synes egentlig ikke de er verdt pengene. Tightsen er sykt bra, men du finner veldig mange andre tightser som er like bra – for en mye billigere penge 🙂 Jeg liker 2XU-tightsen, men det jeg ikke liker er at den sklir så lett ned på en måte…? Vet ikke om det bare er med meg, men jeg må liksom stramme strikken rundt midjen veldig mye, og da gjør det vondt

  6. Anbefaler deg å prøve 2xu-mid rise tightsen istedet! Sitter 10 ganger bedre enn den du har, uten snøring men høy nok i livet til å sitte av seg selv 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg