kriss gir råd #3

Hva skal man gjøre dersom bestevenninna di velger deg bort, til fordel for en annen venninne?
Ååh, dette suger sikkert skikkelig for deg, det skjønner jeg. Noe lignende skjedde med meg for et par år siden, og jeg husker jeg var sååå lei meg. Nå angrer jeg bare på at jeg brukte så mye energi på det, for dette er jo noe jeg ikke tenker over i det hele tatt den dag i dag. Vet du hva? Jeg anbefaler deg å snakke med bestevenninna di. Fortell henne hva du føler. Det er så typisk oss jenter at vi aldri forteller hva som er problemet, og så blir man bare gående bak ryggen og fortelle andre hva som er problemet, i stedet for å faktisk konfrontere vedkommende selv. Selvfølgelig er det kjipt av bestevenninna di å bytte deg ut, og det svir så innmariiiiii, men prat i alle fall med henne, og se hva hun sier. Kanskje hun ikke var klar over det? Eller kanskje er hun bare kjip som faen og gjør det med vilje – om dette er tilfelle så må du bare bite i det sure eplet og gå videre. Da er mitt beste tips er å bruke tid på de andre vennene du har. Vis at du ikke er avhengig av henne. Og om du ikke har mange andre gode venner, så er dette er perfekt mulighet til å danne nye vennskap! Lykke til!

Om vennskapet fører til mer negativt enn positivt, så er det ikke verdt det. Jeg vet det er sinnsykt vanskelig å gi slipp på et langt vennskap, det er faktisk noe av det værste som finnes, men noen ganger funker det bare ikke og man må rett og slett bare gå videre. Sett det litt i perspektiv; Vil du se tilbake på ungdomstiden og angre på at du brukte tid på en venninne som gjorde deg lei deg i stedet for glad?

Tenk deg om! HVEM er det du smiler og ler med? Det er de du bør ta vare på <3

Hei! Jeg har akkurat hatt en stor krangel med en av mine bestevenninner gjennom hele ungdomsskolen. Saken er det at krangelen er helt tåpelig, og jeg mener at dette ikke er noe å avslutte et langt vennskap over. Hun mener tydelig det motsatte, og legger all skylden på meg. Jeg innså at denne krangelen var dråpen som fikk begeret til å renne over, for jeg har helt ærlig ikke hatt det så bra med å være venn med henne. Jeg ser jo nå at hun aldri har vært en venn for meg, men alikevel så vil jeg ikke gi slipp. Jeg skjønner ikke hva det er som holder igjen. En venn burde jo være en som får deg til å føle deg bra, burde det ikke? Har du noe råd hva som kan hjelpe meg til å gi slipp?
Hei du! Jeg skjønner at du sliter med å gi slipp. Du høres ut som en veldig fornuftig person og jeg synes helt ærlig at det høres ut som om dette vennskapet ikke var verdt å ta vare på. Lange vennskap er som oftest de som er tyngt å miste, men sannheten er at lengden på et vennskap avgjør ikke hvor bra det er. La venninnen din seile forbi. Hun høres ut som den sjefete typen som aldri skal komme og si unnskyld, og om hun skal være så barnslig ved å la en tåpelig krangel ødelegge vennskapet deres, så kan hun bare ha det så godt. Vis henne at du er sterk og at du kan ha det gøy uten henne. Da KAN det hende at hun angrer og kommer krypende tilbake til deg (og da kan du jo eventuelt stille noen krav til henne før du “tilgir” henne), men ikke vent på henne, bare lev livet ditt som om hun ikke eksisterer. Vær glad for at du har innsett hvordan hun er – for bare det er en gave i seg selv. Desto fortere man finner det ut, desto bedre er det. Jeg er den personen som prøver å se noe positivt i alt – og det funker faktisk sinnsykt bra! Tenk om du fortsatt var venninne med henne, og bestemte deg for å flytte på hybel med henne når du skal studere etter videregående, og først DA hadde du funnet ut hvordan hun var? Da hadde du sittet fint i det, ass! Livet er for kort til å bruke tid på mennesker som ikke gjør deg glad, og det gjorde jo ikke denne venninnen din som du skrev. Om du ønsker å sone henne fullstendig ut kan du enkelt og greit bare slette henne fra sosiale medier, så slipper du å se henne i feeden din. Mange ser kanskje på det som barnslig, men det synes jeg så absolutt ikke. Om du er ferdig med en venninne, så er du ferdig. Da har man ikke behov for å se hva vedkommende poster på internett 🙂

Har du noen tips til noe sunt og godt å spise på lørdagene istedenfor masse godteri og sjokolade?
Jeg synes du skal få lov til å unne deg søtsaker på lørdagskvelden med god samvittighet da, men om du ønsker å prøve å være godtefri er jo det fornuftig! Folk snakker om at yoghurtnøtter er så sabla usunt, men jeg ser ikke på det som godteri. Jeg killer ikke blodsukkeret, jeg blir ikke kvalm, jeg får i seg nøtter (som er kjempesunt) og jeg våkner ikke opp med godteri-hangover dagen etter. Haha, noen flere som har opplevd det? Hvis jeg spiser sinnsykt mye godteri en kveld så våkner jeg opp med en slags hangover dagen etterpå… Så dere, yoghurtnøtter anbefaler jeg! Ellers er jeg kjempeglad i frukt, så et fat med oppkuttet mango, vannmelon, jordbær og banan er nesten godteri for meg.

Jeg har skikkelig små pupper. Det preger selvtilliten min utrolig mye, og det påvirker hverdagen min ubeskrivelig mye.. Både i forhold til at jeg føler jeg ikke kan ha type, ingen bh’er passer til meg (noe som ødlegger selvfølelsen min, føler meg sykt guttete siden jeg ikke har noe), og jeg føler ikke jeg kan gå i mange typer klær.. Gjemmer liksom alltid overkroppen min i en stor hettegenser osv.. Utrolig lei av dette problemet..
Velkommen til NTC! (No tits committee) Mitt første bud er at du slutter å tenke på guttene. Hvorfor? 1. De fleste gutter jeg har snakket med synes ikke pupper er så viktig som vi jenter skal ha det til. 2. Gutter som kun er ute etter pupper er dessuten idioter. Vel, jeg forstår det tærer mye på selvtilliten din, men jeg lover deg at du gjør det til en større greie i hodet ditt enn hva det egentlig er. Tenker du ofte over puppene til andre jenter? Jeg gjør i alle fall ikke det, haha. Om jeg ser en jente med fine pupper så tenker jeg kanskje at hun er heldig og slikt, men så er det slik at man kan ikke få alt her i verden – og det må man bare finne seg i. Tenk heller på fordelene du har!! ANER du hvor mange kvinner det er her i verden som ønsker mindre bryster? Nå skal ikke jeg snakke negativt om de som har store, for dere er heldige, men det er jammen vi med små også. Det er jo ganske praktisk med tanke på trening, og enkelte klær ser faktisk bedre ut på med små pupper. Synes det kan se litt “high-fashion” ut av og til, om jeg får lov å si det.

Hvilke valgfag valgte du 2.året?
Jeg hadde s-matte, IT, media og internasjonal engelsk. Jeg anbefaler deg virkelig s-matte og IT, for da kan du gå videre på de 3. året og du får spesial studiekompetanse ettersom du velger realfagslinjen. Det føles ikke som om man har realfag, liksom!

Hvordan kan jeg komme i gang med treningen når jeg ikke har tilgang til treningssenter?
Bruk naturen og finn deg en oppoverbakke hvor du kan trene motbakke-intervall. Det er det BESTE, for det er så sykt effektivt. Pulsen stiger med en gang og man slipper å trene ei flere timer. Hvis du vil trene styrke anbefaler jeg å gå til innkjøp av en treningsmatte, så kan du bare ta styrketreningen hjemme.

Håper det var til hjelp! Det er ikke bare bare å være ungdom, altså. Husk at nesten alle går gjennom det samme, og at livet ikke handler om å vente på solen, men å kunne danse i regnet. Tehe! Ønsker dere flere slike innlegg, forresten?

21 kommentarer
  1. Faktisk så er jeg helt enig det med små pupper. Jeg har generelt store, og ja til tider så trives jeg. MEN det er faktisk et stort slit med å finne bher. Jeg ser tykkere ut i klær pga puppene mine og i tillegg så er det vanskelig å finne klær som passer rundt brystpartiet. Skulle faktisk ønske jeg ihvertfall hadde 2 cup str mindre enn det jeg har. Fordi jeg har dårlig selvtillit når det kommer til puppene pga jeg synes ikke de er noe pene uten bh (jo større pupper, jo tyngre blir de og henger mer). Jeg har naturlige pupper og bruker F i cup størrelse. Store pupper er ingen velsignelse og byr på så mange problemer som feks ryggproblemer..

  2. Jeg har sletet lenge med uren hud på ryggen, har du noen tips til hva jeg kan gjøre? Det drar selvtilliten skikkelig ned og er nesten sånn at jeg gruer meg til sommeren 🙁

  3. I struggle with the small boobs problem daily. I feel so ungirly having almost nothing but as you said the biggest adventage I see in it is that it looks better with certain clothes plus it is SOO high fashion! Love this side of it ♥ But sometimes you just want to look like Kim.
   xx Barbora

  4. hei! jeg skal til oslo i helga, og har lenge gledet meg til å kjøpe yoghurtgodt som du alltid snakker om! er det en spesiell 7eleven du kjøper det hos, eller er det det samme?

  5. Nå måtte jeg rett og slett bare legge igjen en kommentar, og si at du er desidert en av mine favoritt bloggere, Kristine <3 Jeg skjønner ikke hva folk mener når de sier ting som "du blogger så halvhjertet" osvosv, for jeg får virkelig det inntrykket av at du legger masse tid og arbeid i å gi oss gode innlegg å lese. Du inspirerer meg på flere måter, både når det kommer til mat og trening og i klesveien. Selv om jeg ikke kjenner deg personlig, synes jeg du virker som en dødssøt jente jeg hadde elsket å blitt venninne med! Stå på!!

  6. aahhh!! Du virker så sykt herlig, personligheten din er elsk!!
   Det virker som at du legger mye arbeid i bloggen og bryr deg om leserene, du virker liksom ikke overlegen!Stå på slik som du gjør nå!!😍

  7. Helt enig med det du skriver om små pupper! Jeg har størrelse D og skulle faktisk ønske at jeg hadde C eller B fordi klær uten kløft sitter myyye finere da.

  8. Får du realfagskompetanse ved å ha kun s-matte og IT? Slik at du kan bli lege osv, eller er det en annen type “realfag”?

  9. Tusen takk for rådene, og kjente meg spesielt igjenn i 1, 2 og 4! ja, til flere sånne innlegg. de hjelper masse! synes disse innleggene viser bare hvor herlig personlighet du har og hvor mye du legger ned i bloggen din! stå på videre <3

  10. Det er så mye fornuft i spørsmål og svar -innleggene dine. Du klarer å fremstille ting troverdig. Du er rett og slett intelligent Kristine 🙂

  11. Jeg er så enig med deg angående pupper! Selv har jeg egentlig ganske store pupper, og har ikke noe særlig kompleks eller noe, men innimellom ser det bare så utrolig mye mer chill ut meed
   små pupper! Vært fall i sånn baggy topper, da gjør store pupper bare at man ser større ut enn man er, og det ønsker man jo som regel ikke! Så ja, jeg er forsåvidt fornøyd med størrelsen på puppene mine, og syns store pupper er kjekt og ha til tider, men noen ganger irriterer de meg bare så sjukt mye!! Haha. Små pupper er fint! Basta

  12. Jeg trenger råd fra deg;
   Jeg er bifil, og jeg har likt en jente veldig lenge nå – hun sier hun liker meg også men hun lyver til mange av vennene sine og sier at hun ikke er bifil. Hva skal jeg gjøre? 🙂

  13. Jeg har tenkt til å gå ned i vekt, men skal da begynne med styrketrening.
   Har du noen øvelser som er mest effektive, og som forbrenner mest mulig?

  14. Kan ikke du skrive et innlegg om prossessen din for å bli så brun som du har blitt? du er en av de aller lyseste hudtypene og det må da ha vært et parr solsesonger hvor du slet veldig eller ble skikkelig brent før du begynte å få litt farge? synes det er merkelig at du har fått til å bli så brun siden du har fregner osv ?
   Har ganske lik hud som deg og har så lyst til å bli skikkelig brun 🙂
   Har du prøvd så hudtest som viser hvordan huden din kommer til å se ut om noen år og hvor skadet den egentlig er nå? hadde vært morsomt å se om den er så skadet eller ikke 🙂
   Håper du kan gidde å skrive et innlegg… 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg