must-haves på festival

Annonse

Det er sommer og tid for festival. JEG skal faktisk på festival! Min aller første. Jeg gleder meg kjempemye, spesielt siden det er i London og greier. Ser allerede for meg hvordan det blir å vase rundt i Coachella-inspirerte antrekk med min gode venninne Veronika ved min side mens vi hører Charli XCX som synger fra scenen. Dette blir så bra! Jeg vet at det er mange av dere som også skal på festival i år, så i den anledning skal jeg vise dere mine must-haves i veska når jeg skal på festival. Haha, dette har jeg allerede planlagt skjønner dere! (Jeg har en tendens til å alltid ligge i forveien…. KAN ikke noe for det!!!) Dersom dere ønsker å kjøpe noen av disse produktene får dere 15% på hele Coverbrands frem til 21. juni ved å skrive inn koden “KUFESTIVAL” når dere går til kassen. (Gjelder ikke GHD, Lulu’s og salgsvarer)

For håret: Hvis man bor i telt på festival har man jo ikke tilgang til dusj, så her tyr mange til tørrshampo. Jeg skal ha med meg Batiste Original, som har en ren og frisk duft og  gjør håret rent og pent bare på et par minutter.

For huden: For all del, HUSK SOLKREM!!! Jeg skal aldri gå i den fella igjen. Som mange av dere vet har jeg pådratt meg solskade i ansiktet på grunn av dårlig bruk av faktor opp gjennom årene, og det har kostet meg både huden min og flere tusen kroner. Ikke undervurder sola folkens, den er hudens værste fiende. (SELV i Norge!) Jeg anbefaler dere Cocout Lotion som har fator 15. Denne solkremen lukter usannsynlig godt, og den er ikke klissete i det hele tatt. Føles veldig lett på huden, noe jeg er avhengig av.

For leppene: Dersom leppene skulle bli tørre er det kjipt å ikke ha med seg lipbalm, så dette er noe jeg faktisk har i veska uansett hvor jeg er. Vanilla Mint fra EOS er den jeg bruker for øyeblikket.

Jeg vil gjerne freshe opp sminken min når jeg befinner meg på festivalen! Sminken min holder desverre ikke hele dagen, selv om jeg skulle ønske den gjorde det. Jeg har fått meg nytt solpudder!!! Etter å ha vært blodfan av Bahama Mama i årevis har jeg fått sansen for Desert Bronzer fra samme merke (theBalm er best på solpudder!). Ved siden av ser dere Autobalm, som er et genialt kit som kan brukes til mye forskjellig. Her har du highlighter, rouge, eyeliner og øyenskygge – og de tre første kan jo også brukes som øyenskygge!

Munnspray som gjør at du slipper å bekymre deg for dårlig ånde. Heeeelt genialt!!

Og sist men ikke minst, parfymebeholder som enkelt fylles opp fra din favorittparfyme. Man gidder jo ikke å gå å bære på en svær parfyme, liksom. Min absolutt favoritt-parfyme er Juicy Gold Couture! Den er sååå deilig.

Så, nå lurer jeg på hvem av dere som skal på festival i sommer? Hvilken eventuelt? Det er så utrolig synd at Hove ikke er i år, for det var i år jeg hadde tenkt å dra 🙁

17 kommentarer
  1. Den solkremen der lukter sikkert godt og sånn, men man har man solskader i ansiktet skal man bruke MINST solfaktor 30. Solfaktor 15 er alt for lite for et solskadd ansikt. Har sjøl solskader i ansiktet, og eg har stort sett smurt meg med 15 fordi eg trudde det var nok, men fikk beskjed om at det var alt for lite. Dermaroller kan faktisk hjelpe, både for solskader og for urein hud. Fås for rundt 20kr på ebay:)

  2. Hvis du går på de pillene burde du ikke være i sola så mye og solfaktor 15 er altfor lite. Bruk hvertfall solfaktor 30. Og etter egen erfaring kan jeg si at du kommer til å smelte bort i svarte skinnsko. Ta med andre sko, med mindre du planlegger å gå barbeint:) Elsker toppen din!

  3. Jeg skal på Jugenfesten i Ålesund gleder med veldig, kygo kommer og hele pakka veldig bra konsept :)(Y)

  4. Kristine, Kristine, Kristine… Du sier du har solskade i huden, du GÅR PÅ ISOTRETINOIN og så velger du solkrem med SPF 15?!?! Om du har solskade alene burde du velge SPF 30, men pga Isotretinoin MÅ du bruke SPF 50!!! Denne hudlegen du har vært hos må ha vært en utrolig dårlig lege om h*n skriver ut så sterk resept uten at du prøver antibiotika etc først, og ihvertfall om h*n ikke har informert deg og at du MÅMÅMÅMÅ bruke superhøy solfaktor og holde deg i skyggen i sommer! Det er ikke bare en anbefaling å ha høy faktor, om legen skriver ut medisinen skal han/hun være sikker på at du følger alle regler, som p-piller, graviditetstester og bruk av høy solfaktor ettersom du utsetter deg for stor en fare for forbrenninger i ansiktet om du dropper det. Det er ikke uvanlig at folk som går på Isotretinoin får andre- og tredje-gradsforbrenninger etter å ha droppet høy SPF og vært mye i sola.

  5. Anbefaler å ha med en mobil ladestasjon til telefonen også! Kjempepraktisk ikke å være avhengig av stikkontakt! 😀 god tur!

  6. haha skal du ha original batiste tørrshampoo? Du er vel klar over at den har en lys nesten hvit farge som kun passer blondiner? Du må nok bruke den for brunetter (lukter sjokolade) 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg