taco once again

Hei og god morgen! ENDELIG en dag uten regn. Det var på tide! Det er så kjipt å se at sørlandet og østlandet har sååå fine sommerdager, mens vi her i vest bare regner bort… Vi.trenger.sol!! I dag er det heldigvis opplett da, og i morgen er det meldt ganske fint vær så da har jeg årets første strandtur på agendaen. Woho! I går tilbringte jeg dagen med Guro og Karoline. Karoline har dere hørt mye om på bloggen tidligere, hun er jo min kjære ungdomsskole-buddy ♥ Så vi dro hjem til meg og laget taco (så klart), og det smakte som vanlig helt himmelsk. Jeg tror faktisk det er umulig å bli skikkelig lei av taco for min del. Det kan gå perioder hvor jeg ikke synes det er det beste liksom, men jeg blir aldri lei. Anbefaler dere å teste ut grove lefser og med cottage cheese til. Det er kjempegodt. Og hvor sykt er det ikke at det er SUNT? Om man ser bort ifra saltet da. Har lyst å teste hjemmelaget tacokrydder, for det man kjøper ferdig er jo proppet fullt i salt. Ikkje bra!

Mmmm. Hvordan kan man ikke like dette?

Guro og Karro ♥

Vårt forsøk på å ta et bilde, hehe!

TIl dessert kjøpte vi en diger vannmelon, herreGUD så godt det er. Denne måten å skjære den opp på er forresten helt genial! 🙂

// Good morning! Finally, a day without rain. It’s been raining way too much the last weeks. I really hope for some sunny days now! I’ve actually planned my first beach day tomorrow, so I keep my fingers crossed for nice weather. Well, yesterday! I spent the day with Guro and Karoline. You’ve seen Karoline on the blog earlier – she was my classmate in middle school. It was nice to catch up again! We made taco for dinner (of course), and it was delicious as always. Taco is something I never get tired of, haha. It’s so good and HEALTHY?! Well, except the salt. I want to make my own taco seasoning next time, so much healthier!

16 kommentarer

Siste innlegg