frokost i parken

Heisann! Nå kom jeg nettopp inn døren, etter å ha vært i byen stort sett hele dagen. Jeg har spist frokost, handlet grillmat og hentet pakker. Jeg er blitt så lat når det gjelder å hente pakker, så jeg fant ut at det var på tide å komme seg på postkontoret når jeg skimtet en hel bunke med hentelapper. Jeg har bestilt noen sykt fine sko forresten, gleder meg til å vise dere! Ææh, jeg er helt frelst, kommer til å bruke de i hele sommer.

I dag er Guro på jobb, så vi fant ut at vi skulle møtes før den tid og ta en frokost i parken for å utnytte det deilige været. Jeg har brukt så sykt mye penger i det siste (hvorfor koster det penger å ha det gøy????), så jeg tenkte å være litt økonomisk og smurte derfor med meg nistepakke. Det er jo en sjarm i seg selv! Husker vi alltid hadde med nistepakke da jeg var mindre. Enten vi var på ferie eller bare på en liten tur. Føler meg så norsk da, haha! 🙂 Rundstykke, melon og ananas på et teppe i parken en vakker sommerdag – nå klager jeg fader meg ikke!

Jeg har fullstendig dilla på vannmelon om dagen! Spiser det hver eneste dag – det er så sinnsykt godt.

// Hey! I just got home. Been in town all day! I met Guro and we ate breakfast in the park – holy crap how I love these summer days. But I’ve spent too much money lately, so I made breakfast at home and brought it with me, haha. After breakfast we did some shopping and then I had to go to the post office. I bought the most beautiful shoes ever, can’t wait to show you!

15 kommentarer
  1. SERIØST KRISTINE, du mååååå lære deg da/når-regelen: Den gang da, hver gang når! Jeg tror seriøst ikke du leser kommentarene dine altså, folk har jo kommentert det lenge at du må lære deg den regelen.

  2. Hei Kristine!:D Lurte bare på hvor du har kjøpt den skinnjakken du har på deg på bildene, den var sykt fin:D😍 eelsker bloggen din forresten, leser den hver dag<3

  3. Jeg syntes du burde skamme deg. En ting jeg tenker mye på er “berømte” personer som gjør noe for andre, Sophie Elise donerer mange tusen til alle slags gode saker, Ian Somerhalder gjør virkelig mye for og redde både dyr, mennersker og jorden. Og mange andre kjente personer gjør mye for at verden skal bli et litt bedre sted. Men du? Du gjør i.n.g.e.n.t.i.n.g.
   Du er sikkert en veldig koselig person med masse glede og sjarm. Men jeg blir virkelig irritert på deg og, det er jo tydelig at du har penger, men du har aldri en eneste gang på bloggen nevnt at du feks. har et fadderbarn, du har sikkert aldri donert en krone til en god sak og du har tydeligvis ingen omsorg for dyr me tanke på at du faktisk kan føle deg vel med og gå i en Canada Goose jakke!
   Det er mange der ute som ønsker og hjelpe til me noe penger men ikke har råd. Du har penger, og du har mange følgere, men bruker du det til noe godt? NEI! Du er så egoistisk at jeg spyr.
   https://www.youtube.com/watch?v=OcKT0GDp0cQ Jeg antar jo at du kan se denne videoen uten problem siden du smiler stort når du sprader rundt med en jakke et dyr måtte dø for.
   Greit at du skriver om DIN hverdag men vær litt medmenskelig og gjør noe bra med det du har. Du har følgere, penger, et stort nettverk men gjør ingenting godt med det. Alt du gjør er bare bra for deg selv.

  4. Anette: At du kan tillate deg å komme til meg og si at jeg burde skamme meg. Hva vet du om hva jeg gjør? Tror du denne bloggen gjenspeiler alt i livet mitt? Og hvem har sagt at jeg ikke har fadderbarn, bare fordi jeg ikke skriver om det i sosiale medier? Det er det samme som at jeg skulle sagt at du burde skamme deg fordi du ikke donerer penger til veldedighet, bare fordi du ikke skrev det i kommentaren din. Man må ikke gå rundt med lapp i pannen om at man er fadder vettu.

   Slutt å døm folk du ikke kjenner og VOKS opp.

  5. Helt enig^ Du er helt fantastisk Kristine:) Og engelsken din er helt grei:) Hvis fans ser deg på gaten og sånt er det greit for deg om noen spør om bilde? Eller blir du irritert? Jeg bare lurer, hvis jeg noengang får sjansen:)

  6. haha skjønner ikke hvorfor noen kritiserer engelsken din, den er da virkelig ikke dårlig! syns du skriver veldig bra både på norsk og engelsk, jeg 🙂 dessuten er du en nydelig jente, håper du får en fantastisk ferie! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg