ADIDAS

GOD MORGEN! Hei til ny uke! Åååh, jeg har en skikkelig god følelse i kroppen akkurat nå. Jeg sitter på kjøkkenet og ser ut av vinduet hvor sola skinner og himmelen er knallblå. Det merkes egentlig ikke så godt at det er ny uke nå som det er sommerferie, men det er et eller annet med den deilige følelsen på mandagsmorgenen. Hva skal man finne på denne uken da, mon tro? Jeg er ganske spontan, så jeg legger egentlig veldig få planer. Det funker sykt bra haha, jeg har liksom gjort noe nesten hver eneste dag de to siste ukene. Og forresten, angående “summer bucket list 2015”-innlegget… Jeg fikk en del kommentarer om at jeg ikke tenkte på at folk faktisk jobber i ferien. Så klart vet jeg det, men om du lar det stoppe deg i å gjøre noe i løpet av 2 måneder så er det jo egentlig bare synd. Og om man jobber hver eneste dag i 2 måneder så er jo det et valg man har gjort. Nesten alle venninnene mine jobber i ferien (inkludert meg selv, som jobber hver eneste dag), men vi finner på noe gøy med en gang vi får anledning. Synes det er dumt at folk skulle gjøre innlegget mitt om til noe negativt – når ble det dumt å oppfordre folk til å nyte sommeren og lage minner som man kan se tilbake på når man er gammel? Og nei, alt trenger heller ikke å koste penger. Jeg vet at mange av dere satt pris på forslagene mine da, og det synes jeg er kjempegøy!

I går dro jeg og Guro for å kveldsbade, og det var faktisk… årets første bad?! Wow. Vi dro til en kulp her i Førde (sjekk ut mystoryen min), men det var så mye strøm der at jeg ikke turte å gjøre noe annet enn å bare duppe meg. Haha! Vi skal dra dit nå, jeg må bare skrive ferdig innlegget, svare noen mail og så finne frem bikinien.

Adidas t-shirt and snapback Junkyard, shorts Bik Bok (I don’t remember where my shoes are from…)

// GOOD MORNING! Hello new week! I don’t really keep track of the days anymore, but there is something about waking up on mondays. Aaah, I feel good today. The sun is shining and the sky is all blue. Hmm, what should I do this week? I’m super spontaneous, so I usually don’t make plans. It works really well haha, I’ve been doing something almost everyday the last two weeks. And by the way, a lot of you misinterpreted the post about summer bucket list 2015. A lot of you work this summer, and I know that. All of my friends are working too (including my self, I work every day), but that doesn’t mean we don’t hang out and do funny stuff. If you let your work stop you from doing things this summer, that’s your choice. Too bad that people made my post into something negative. I only want to spread positivity and motivation lol 🙂

Now I’m going to meet Guro and we’ll go to the beach! See you later today!

32 kommentarer
  1. HEI! Hvordan gikk det på eksamen med deg til slutt? Jeg var selv opp i matte, å det hadde vært interessant å høre hvordan det gikk med deg!

  2. Tror ikke at poenget til folk var at man ikke kan gjøre noe i sommer selv om man jobber, men at når du skriver “Jeg føler sommerferien er den eneste tiden på året man faktisk kan være fullstendig Y-O-L-O, for da er det (som regel) ingenting som stopper deg. Man er rett og slett bare fri som fuglen i to hele måneder”, så virker det faktisk ikke som at du tenker på at ikke alle har en jobb (for ja, jeg vet faktisk at det er en jobb) hvor man kan bestemme selv når man vil jobbe og når man vil gjøre andre ting. Har man en “vanlig” jobb er man ikke fri som fuglen i 2 måneder. Tror det var DET folk reagerte på.
   Og at man har tatt et valg om å jobbe hver dag blir litt feil å si. Som student får man ikke stipend og sommeren, men må fortsatt betale husleie, strøm, mat etc og for å klare det er man rett og slett nødt til å jobbe.
   Sommeren skal være en tid til å slappe av og kunne gjøre masse gøy, men alle har dessverre ikke mulighet til det i like stor grad som deg. Husk det 🙂

  3. Det blir vel litt feil å si at å jobbe hver dag i to måneder er et valg man har tatt. Jeg skulle mer enn gjerne droppet å jobbe om sommeren, men som fulltidsstudent i utlandet må jeg jobbe om sommeren for å ha råd til å bo og leve i London resten av året. Jeg skjønner at du ikke prøver å tråkke på noen tær, men du ordlegger deg litt klønete av og til 🙂
   Dødskule bilder forresten!!

  4. Digger lotusblomst-kolleksjonen til Adidas!
   Men ordleggingen din angående jobbing burde du være litt forsiktig med, tror ingen VIL jobbe hele tiden når man har skolefri. Men som student har man sjeldent så mye valg med mindre man er rik. Jeg har ihvertfall ikke råd til å ta meg fri i sommer, skal vel og merke ikke jobbe så mye mer enn jeg gjør til vanlig – så er ikke meg du tråkker på tærne her. Det er ikke akkurat valgfritt å stå inne i en butikk å svette i sommer mens andre kommer innom å kjøper is. Du skjønner? 🙂

  5. Christina i London!: Det er jo et valg du har tatt? 🙂 Selv om du sikkert trenger pengene (det er jo ikke normalt å ha mye penger som ungdom dersom man ikke jobber), så er det jo noe du har bestemt selv. Poenget mitt var bare at jeg kom med tips til hva man kan gjøre i sommer – og så kommer folk og anklager meg for at de har jobb? Haha, det henger ikke på greip.

   Takk du! Hyggelig å høre 😀

  6. “That’s your fault”? You are a total snob. Not everyone makes tousands posting pictures of themselves, some people ACTUALLY have to work to be able to survive, unlike you. Lost all my respect for you.

  7. Kan du lage et innlegg hvor du viser hvilke apper du har og generelt hvordan du har satt opp telefonen? 😀

  8. Du er patetisk. Man kan faktisk ikke velge å ikke jobbe dersom man har en jobb, enkelte trenger den sommerjobben for å kunne overleve som student. Du burde kanskje få deg en annen jobb utenom bloggen så du kan få opp øya 🙂 trur du foreldrene dine tenkte ” hmm skal jeg velge å jobbe eller å være yolo for 2 mnd??? om jeg velger det kan jeg jo ikke forsørge kristine”. Er bare prinsippet og måten du skrev det på som får folk til å reagere, liksom du må åpne øya litt. Livet er ikke bare en lek for alle.

  9. Anonym: Herregud, du er jo trangsynt. Sa jeg at du skulle være yolo i 2 mnd? Jeg skrev at selv om du jobber i 4 eller 6 uker har du fortsatt tid til å finne på ting. Men om du vil jobbe og kjede deg når du har fri, så vær så god. Ikke mitt problem 🙂

   Synd at livet ditt ikke er en lek. For gjett hva? Livet er hva du gjør det til.

  10. Ville bare si du skrev “that’s your fault” som betyr det er din feil. Dine utenlandske lesere blir kanskje litt fornærmet 😉 Passer bedre med “that’s your choice” siden det betyr det er ditt valg. Kule bilder forresten✌🏼️

  11. Trur dei fleste som les bloggen din forstår ka du vil fram til, men som nemt ovanfor, ordlegg du deg av og til på ein slik måte at nokon kan føle seg “tråkka på”, der av deiras reaksjonar.
   Synest også det er feil av deg å “angripe” ho som studerer i London, som må bruke store delar av sommaren på å jobbe, ved å seie det er eit valg ho har tatt. Du har sjølv snakka om å studere i utlandet??
   Men det er trist å sjå at ein filleting kan føre til dårleg stemning.. Det er det vel ikkje verdt?

  12. Livet er hva du gjør det til? Tyder på at du aldri har opplevd noe virkelig vondt. Tragiske ulykker rammer uskyldige mennesker dessverre altfor ofte. Livet er ikke hva du gjør det til, livet er utenfor vår kontroll.

  13. Anonym: Er du faen meg helt tilbakestående? Jeg har opplevd mye mer enn du noen gang kommer til å ane, irriterer meg så grenseløst med sånne som deg som tror jeg har levd på en rosa sky hele livet mitt. Jeg har opplevd ting som er JÆVLIG vondt skal jeg si deg, og du våger ikke å si noe annet. Og JA, livet er fortsatt hva du gjør det til.

   Men om du vil ha et trasig liv, vær så jævla god. Jeg prøver i alle fall å se positivt på ting.

  14. Anonym: Hvem ellers har tatt valget???? En random på gata????? Hun har jo tatt valget selv. Nå blir det for mye her, jeg stopper etter dette. Folk som ikke forstår innlegget mitt er folk som VIL finne feil og krangle. Kan du gå tilbake til innlegget og se hva det egentlig handler om? Jeg ga tips til folk om hva de kan gjøre for å få en minnerik sommer, og folk angriper meg for det.

   Hvorfor føler folk seg tråkka på? Det virker som om jeg må oppfordre til en kjip sommer???

   Herrejesus, så mange forskjellige mennesker det finner der ute. Jeg synes synd i de som føler behovet for å være så jævla negativ til livet.

  15. Wow, folk er virkelig tragiske. Snakk om å misforstå alt du skriver og slenge dritt, blir nesten litt sjokkert over hvordan noen mennesker er.. Altså, er det mulig? Ser ingenting galt i innlegget ditt 🙂

  16. Wow, tenk å angripe leserne med banneord og utropstegn når de bare helt enkelt har en annen mening enn deg. Ser ingen som kommenterte innelegget ditt med faen, jævlig osv.
   For min del går jeg ikke på skole, men har fast jobb og her har vi sommerferie på tre uker, det er ikke et valg, men noe som er blitt bestemt. Fellesferie kalles det. Ja, så er det kanskje mitt valg å jobbe her, men å velge jobb utifra hvor YOLO man kan være blir veldig usaklig. Selvfølgelig har man fritid etter jobb og helger, men å jobbe 8-16 hver eneste dag for så å komme hjem til andre plikter gjør det ikke alltid mulig å finne på noe, det vil vel ikke si at man har et trasig liv. Det er bare sånn.

  17. “Er du faen meg helt tilbakestående?” Wooow, her takler vi diskusjoner på en voksen måte ser jeg ja. Samme om du går til personangrep på leserne dine når du er så YOLO!! Wooop wooop wiiie

  18. Skjønner godt hun bruker ord som tilbakestående når folk skal misforstå og tolke alt så negativt som mulig, ble du fornærmet av innlegget hun skrev anbefaler jeg at dere skrur av dataen og starter å leve litt, og ikke sitte på nettet og spre negativitet. Veldig lett å klikke seg ut fra en blogg hvis det er noe man misliker. Så utrolig mye sjalusi.

  19. Så de som er tilbakestående misforstår og tolker alt så negativt? Ikke det jeg har lært men. Dette blir litt som for 10 år siden, når man krangla og kalte hverandre “mongo”. Det er sånne ting vi andre har vokst fra, velkommen etter oss 🙂

  20. Haha, hva faen. Der vrir du om hva folk sier igjen og tolker ting på gæern måte. Skrev ikke at tilbakestående folk misforstår og tolker alt negativt, hvor skrev jeg det? Lol, folk altså.

  21. Mister respekten for deg når du føler deg nødt til å banne og kalle leserene dine tilbakestående fordi de ikke deler samme mening som deg om en sak..

  22. Eg trur at det har skjedd en del misforståelser her, sånn som du seier, men eg er óg veldig sikker på at du óg misforstår lesarane dine. Det er ingen som som rakker ned på deg som person eller i det heile tatt er i nærheita til å gjere det, men du kaller folk “tilbakestående” og “trangsynt”. JA, vi som jobber i sommar har sjølv tatt eit valg om å jobbe, og vi må sjølv ta ansvar for valga våre, men det er ingen som har skylt på deg for at dei har jobb? Dei informerer berre om at når du skiver innlegget er det fint om du tenker litt på oss som må opp klokka 6, for å vere på jobb klokka 7/halv 8 om morgonen (som mellom annan meg, KVAR DAG). Vi kan nemmelig ikkje feste til midt på natta og vere fullstendig YOLO. Det er da fint om du ikkje i innnlegget forteller om kor kjekt du skal ha det kvar dag, kor lenge du skal vere våken og kvelden og om alt det som for mange av oss høyrast fristande ut, men ein rett og slett må sto over for å klare seg økonomisk. Det betyr ikkje at du ikkje skal skrive om ting ein kan finne på, for det er alltid kjekt å lese. Poenget mitt er at du i innlegget legg svært stor vekt på at “alle” har fri 24/7 og kan vere fullstendig YOLO. Noko som passar svært få i bunn og grunn.
   Og så, når det kjem til kommentarane. Du svarar faktisk så frekt at eg vurderer strerkt å slutte å lese bloggen din, for det er ikkje første gong (sikter bl.a. til innlegget om samkjøring/miljøvennlegheit). Du må tenke på at vi også kan bli lei oss. Ingen her har slengt med leppa på langt så nært som du har gjort, dei fleste vil berre fortelle at dei har jobb og synest det virker som du ikkje har tenkt på dei i innlegget. Du må forstå at det ikkje er særlig mange som ynskjer å jobbe, men veldig få har eigentlig eit valg.
   Eg skal slutte no, men har ein siste replikk eg vil du skal tenke over. Når du seier at vi sjølv har vald jobben vår, og alt som følger meg (i denne samanheng, null fri), har du ingen rett til å klage over dei stygge kommentarane som tikker inn, for det er ein del av blogging/ å vere ein offentlig person, som er den jobben DU har vald.
   Meiner ikkje å vere frekk, men seriøst, du må få opp auga snart, ellers vil du nok miste ein del av lesarane dine. Ingen vil lese bloggen til ei som kaller leserane sine (dei som gjer at du kan leve av blogging) for tilbalestående og trangsynte.

  23. Er ganske enig med deg Kristine. Fælt hvor trangsynte og tilbakestående folk kan være. De vrir jo om situasjonen helt enn det du mener. Det er du som vet best, og drit i disse leserne 🙂 De er ikke verdt det, når de ikke forstår hovedpoenget.

  24. Jeg skjønner ikke hva som er problemet her. For to årsiden begynte jeg som lærling 1 juli. jeg hadde en uke med sommerferie. Det er den sommeren jeg husker best. Rett etter jobb var jeg med venner, og var ute HVER eneste kveld. Jeg hadde ikke penger, men jeg hadde det dritgøy uansett! Og jeg jobbet til kl17 eller til 20 hver dag. Så jo, du velger om du vil gjøre noe ut av sommeren eller ikke.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg