update på isotretinoin

Update på Isotretinoin: Jeg er mindre tørr i ansiktet, og huden er generelt sett blitt bedre. 3-4 dager etter at jeg startet på tablettene fikk jeg et sinnsykt kviseutbrudd i pannen – en plass hvor jeg sjelden får kviser. Hudlegen anbefalte å prøve ut allergitabletter som brukes sammen med Isotretinoin – for det er bevist at det skal redusere bivirkningene, og det funket sykt bra. Kvisene i pannen forsvant med en gang! Nå er jeg back to normal, og det eneste jeg merker veldig godt er at leppene mine er utrolig tørre. Mange av dere som har gått på det fikk jo bare forværret hud de første ukene (det er det som er normalt), lurer på om jeg kanskje slipper unna det? Kan være fordi jeg ikke hadde så ille hud i utgangspunktet og det at jeg går på halv dose.

God morgen 🙂 Etter gårsdagens siste innlegg ble postet slappet jeg av med mamma på verandaen før vi tok oss en joggetur på fjellet. For en frihetsfølelse å jogge ute i dette været, jeg har virkelig ikke ord!! Når jeg kom hjem igjen ble det som sagt nattbading med Guro, og det var helt herlig. Jeg filmet også – noe jeg for øvrig har gjort hver dag de siste ukene, så gled dere til sommer-videoen. Tidligere har vi jo bare duppet oss i vannet, men denne gangen hoppet vi uti med håret og full pakke. Sommer dere!

Shoes Footway // Coat BIK BOK // Sunglasses Ray-Ban

// Let me give you an update about Isotretinoin: I’m less dry in my skin now, and my skin is getting a bit better. 3-4 days after I started with the tablets my face was filled with acne in my forehead, and I usually never have pimples in my forehead. The doctor recommended allergic tablets (they reduce the side effects of Isotretinoin), and they really helped. Now I’m back to normal, the only thing that annoys me is my lips. They’re so dry, haha.

Good morning 🙂 After my last post yesterday I sat in the sun with my mom for several hours, and then we did a workout. Jogging in this weather is seriously amazing, can’t describe the freedom feeling! When I got home I went for a night swim with Guro, and I also recorded it, haha. I’ve been filming a lot lately, so stay tuned for my summer 2015 video!

13 kommentarer
  1. Summer 2015 video!! yaay I am soo glad you are working on that because I loved the one from Florida to death!! I remember these heels from your older posts ♥ soo nostalgic

  2. Det er en ting jeg lurer på angående bildene dine. De blir ofte veldig uklare, i hvert fall når du tar bilder med hele deg + landskap i bakgrunnen. Er bildene like uklare når du tar de, eller er det bare bloggen som gjør dem sånn? :s vet i hvert fall at på Facebook så blir bildekvaliteten sykt mye dårligere enn det egentlig er, nå man laster opp et bilde

  3. Hvor mange kapsler går du på hver dag, om du går på halv dose? Lykke til videre på kuren! Får håpe det holder seg bra 🙂

  4. Anbefaler og kjøpe hvit vaselin til leppene! Det er det eneste som hjelper! Er i samme situasjon bare at jeg går på 2 kapsler! Du finner vaselinet på apoteket 🙂

  5. Klarer ikke å gå på 2 kapsler annenhver dag jeg… så må gå lenge på kuren:/ Ble faktisk solbrent på leppene i går, så her må nok leppene også smøres!

  6. Jeg måtte gå på isotretinoin 3 ganger før jeg ble bra. De første to kurene tok jeg 2 kapsler hver dag i 3 mnd. Resultatet etter disse kurene ble sykt bra, men kvisene kom tilbake igjen etter et halvår ca. Den tredje kuren tok jeg 1 kapsel hver dag i 6 mnd og nå har det holdt seg bra i to år. Får selvsagt noen kviser her og der, men ikke på samme måte som før. Leppene mine ble også svær tørre under kurene, men dette var verdt det for min del, bare å kjøre på med lypsyl! 😀 Når du føler det ikke er verdt det er det bare se på bilder av deg selv før du begynte med kuren, da blir du garantert fornøyd!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg