homofil?

Da var jeg hjemme på rommet mitt, med Mac’en fremfor meg. De siste dagene har jeg så vidt vært innom døra her hjemme, wops hehe. Jeg kan bruke stikkordene bikini, bading, barfot, vannmelon, venner, musikk, sleepovers og party. Denne ferien har vært helt latterlig bra så langt. Jeg har funnet ut at man kan ikke sitte hjemme og si at “det er ingenting å gjøre på”, for med den holdningen kommer man ingen vei. Så i går hadde jeg og Guro en aldri så liten fest, hun bor jo på hybel så det er ganske greit, hehe. Herregud, så latterlig gøy vi har hatt det!!

Nå er Håkon og kjæresten hjemme! God stemning i heimen nå, jah! Vi hadde så sykt mye å catche opp med, han er blant annet nettopp ferdig med bacheloren, og jeg måtte så klart oppdatere han på de nye samarbeidene mine og ting som skjer i livet mitt.

Vi laget jellyshots for første gang! Gelen er faktisk laget fra bunnen av (med saft, vann og gelatinplater), og det er de lyserosa som dere ser. De blå er bare vanlig drikke med blå kjærlighet-på-pinne på, og den grønne pluss den mørkerosa er drikke med Skittles oppi. Fæææncy! Jeg blir glad bare av å se på de, jeg!

I dag dro vi på butikken og handlet 15 Pepsi Max. 5 hver, haha! Det var tilbud da, og i tillegg er det jo ferie. Og ja, Håkon er homofil/bifil. Tenkte jeg bare kunne bekrefte det, mange av dere har jo spurt 🙂 Jeg fikk faktisk ikke vite det før forrige sommer, og “merkelig” nok hadde jeg ingen anelse. Jeg har bodd i samme hus som han i 18 år, og tanken streifet meg aldri… Er det ikke rart? Tror kanskje det har en del med å gjøre at vi har vært så nærme at jeg ikke har merket det. Men herregud, det er jo ikke noe big deal, jeg synes bare det er kjempegøy jeg. Homofile er de aller beste, seriøst. Tror ikke jeg og Håkon hadde vært så gode venner om han var heterofil, nå er vi liksom bff’s OG søsken. Homofili er en av de teamene jeg virkelig “støtter”, for det er jo ikke til å legge skjul på at det ikke er like respektert som det å være hetero. Altså, det irriterer meg grenseløst. Hvorfor skal ikke de som liker samme kjønn ha samme retter som de som liker motsatt kjønn? Vi er mennesker på lik linje alle sammen, og hvem du blir tiltrekt av skal ikke ha noe å si.

Jeg gjorde litt karate på fjellet med mamma her om dagen. Se på utsikten forresten! Jeg får helt gåsehud.

// I’m home! Haven’t been home (for more than 3 hours ;P) for a while now. I love life right now! Bikini, tanning, barefoot, water melon, friends, music, sleepovers and partying. Summer break has been amazing so far. Instead of being bored and say “it’s nothing to do”, I’ve met up with friends and just done so much crazy stuff. Yesterday me and Guro threw a party! She has her own little apartment, so it’s perfect, hehe. We’ve had so much fun!!

Håkon and his boyfriend is finally home! Good vibes oh yes. We had so much to catch up with! And for those who have been wondering, yes, he is gay. He told me last summer, and I had no idea, haha. Weird, maybe? We’ve been good friends our entire life, so I didn’t really think about it. But I think it’s super fun!! I LOVE it! I have so much respect for those who are gay.

28 kommentarer
  1. “Hvorfor skal ikke de som liker samme kjønn ha samme retter som oss?”
   Unnskyld, men hvem er “oss”?

  2. Åhh, nå ble jeg glad! Endelig en som har forstått det. Er bifil og mener akkurat det samme som deg, vi velger ikke det selv, vi er født slik: heterofil, bifil, homofil osv. vi er alle like mye verdt! Du er bra du Kristine og kos dere masse<3

  3. Helt sykt hvor nøyaktig alle sammen går over innleggene hun skriver, altså det er små pirkefeil noen ganger og da er det kanskje 10 stykker som oppfatter det og skriver det i kommentarfeltet. Altså det forstår jo hva hun mener så er det virkelig noe poeng å legge igjen en kommentar om det? folk er latterlige haha.
   Nå snakker jeg ikke bare for dette innlegget, men generelt sett. Det er slik omtrent hver gang og jeg hadde blitt gal hvis jeg var kristine.

  4. Skjønner hva du mener med “det er ingenting å gjøre på” men sommerferien når jeg er hjemme alene, “alle” vennene mine (2) er ute å reiser, så er det sykt lite å finne på. Hater å gå ut av huset og være ute blant folk, hater at jeg har sosial angst og ikke liker å være blandt folk, men jeg er fortsatt ute alene på sykleltur og går turer og opplever den fine naturen. Men kan ikke finne på ting som å grille, gå til byen, gå å bade og slikt, i hvert fall ikke alene fordi det hater jeg 🙁 Hater at jeg er så sjenert og ikke tør å være blant folk. Når jeg går tur og ser en person på veien, går jeg så raskt som mulig på en annen vei for å unngå å gå forbi denne personen, uansett om det er en voksen eller en ungdom, blir så nervøs og hjertet banker. Skulle virkelig ønske jeg fikk hjelp til dette, men aner ikke hvor. Kan sikkert gjør det selv også, men aner ikke hvordan. Jaja, prøver å gjøre så godt jeg kan og presse meg ut blant folk slik at jeg blir mer vandt til det og ikke blir såå nervøs som før. Skal sykle til et fjell imorgen og gå opp det fjellet, et populært fjell hvor det går mye folk, men skal klare det. Sinnsyk fin utsikt fra bildet du la ut, hadde lett vært der hver dag hvis jeg kunne! Ha en fortsatt fin sommerferie fine deg!!

  5. Forstår ikke at alle hetser så jævlig på Kristine. Hun kan ikke skrive fra alle sitt synspunkt, eller skrive ting som alle er 100% enig i. Hun må få skrive sine meninger uten at alle sier at det er feil. Mange tror kanskje at siden Kristine er en offentlig person, ja, da må hun please alle, og bare skrive ting som er “safe”. Kristine sin blogg, kristine sine tanker og sist men ikke minst, så er alt som blir skrevet her Kristine sitt valg.
   Faens bra jobbet Kristine, du er snart på toppen i Norge. Håper du er sykt stolt av deg selv. Du fortjener alt bra <3

  6. Helt enig. Homofile er de beste, mye bedre enn hundevalper og bebi-skilpadder. <3
   Tror også forholdet til min bror står og faller på legningen hans, LoLzZz. Hadde aldri gidda å vært venner med han om han var straight ;PPp

  7. Come on Krissie. Lol. Alle som har lest bloggen din har skjønt dette for lenge siden. en gutt som oppfører seg som en jente er i 99 prosents tilfelle homofil. Flott at han kom seg ut av skapet og lykke til med livet 🙂

  8. Dette er ikke for å skremme deg eller være slem, men er bare litt bekymra. I pepsi max er det er stoff som heter aspartam og det stoffet er farlig. Det gjør skjelettet svakere. En familie jeg kjenner drikker mye pepsi max, hver dag nesten og på to uker har tre av dem brukket bl.a armen, foten og en finger. De brekker bein utrolig mye og har blitt frarådet å drikkr så mye brus. De brekker bein så lett på grunn av brusen😁 De er fetterne/kusinene mine og begge foreldrene deres drikker bare vann og har ganske vanlig sterkt skjelett så det er ikke noe de har arva fra dem altså. Legen deres sa det var brusen. Broren min og jeg drikker nesten bare vann og har aldri brukket noe(og ja vi er like aktive som dem med fotball, turn, håndball osv…)
   Ville bare gjøre deg oppmerksom på det, kanskje visste du det fra før av, UNNSKYLD, er ikke for å være sånn intens person som skal passe på og du velger selvfølgelig helt selv hvor mye pepsi max du drikker, men har bare fått inntrykk av at du drikker veldig mye av det😁
   Ellers, fin blogg du har, du er ekstremt vakker☺️

  9. Kjenner jeg blir litt provosert av Rikke som skriver at Pepsi Max fører til svakere skjelett. Familien du prater om sliter nok med noe annet, kanskje ADHD?! Min egen familie drikker mye Pepsi Max, gjerne kun det og vann faktisk. Det går kanskje 2 store flasker om dagen og det har det gjort lenge. Verken jeg, mine brødre eller foreldrene mine har noensinne brukket noe. Vi faller og slår oss vi også, men aldri brukket noe. Så tror den teorien er rimelig feil!

  10. Aspartam går det an å bli blind av har jeg hørt. Men da tror jeg du må drikke veldig mye pepsi og fun light saft ass 🙂

  11. Lillebroren min er homofil, så det er helt normalt:) så er enig med deg, de burde ha like rettigheter som alle andre!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg