yesterday’s outfit

I går spiste vi en bedre middag hele familien + kjæresten til Håkon, så da følte jeg for å pynte meg litt ekstra. Favoritt-jumpsuiten min ble kveldens antrekk! :-)) Jeg elsker den, har allerede brukt den mange ganger. Blondearmene pluss at den er behagelig gjør at den lett blir en av favorittplaggene mine i garderoben. Liker dere antrekket?

Sko NLY, jakke Sheinside, jumpsuit Lookbookstore

// Yesterday I had a nice dinner with my family + my brother’s boyfriend, so I wanted to look a bit prettier. I wore this beautiful jumpsuit! I love it, have already used it a lot. The lace on the arms and the fact that the jumpsuit is so comfortable makes it one of my favorite pieces in my wardrobe. Do you like the outfit?

18 kommentarer
  1. Så deg i Førde i dag 🙂 Du satt på trappa utenfor Handelshuset-Nord og så på mobilen 😛 Vel ville bare si at du er kjempefin i virkeligheten <3

  2. Kan du anbefale et redigeringsprogram som man bare kjøper som en cd for eksempel og ikke trenger nett for ? Hvor man kan redigere alt fra lysstyrke, til hvitere tenner og hudfarge, alt liksom 🙂 Men helst ikke svindyrt. Hadde blitt superglad for svar!

  3. Har du vært i Brønnøysund før? Det er veldig fint der! Anbefaler å dra dit en gang i livet, gjerne flere ganger også! Du kan bo på et fint hotell eller på en campingplass. Hotellene er ikke så dyre heller. Torghatten hotell er veldig fint også er det bare 5 minutter unna selve Torghatten 🙂 Burde bestiges! Fantastisk utsikt:D <3

  4. I love the outfit!
   You look so amazingly beautiful!
   Which camera do you use?
   I’m really interested in photography and your quality is awesome!
   Would be nice to get an answer 🙂
   Xoxo

  5. Hei Kristine! Elsker bloggen din og som fast leser vil jeg bare si litt… Hadde vært morro om du kunne begynt også ta litt bilder når du er sammen med venner osv, litt sånn som Erica f.eks. Jeg elsker å bare lese om alt bloggeren gjør å se litt bilder fra det hverdagslige livet ved siden av outfits osv. håper du skjønner? Synes det blir litt mye det samme: Outfits, snakk om modell greiene og andre ting, så litt hverdag kan vell ikke skade?<3 Du skriver jo ofte at du har vært ute å spist med venner/familie, gøy å se litt bilder av de også da istedet for kun deg utenfor huset ditt om du forstår? Ellers ha en fin sommer videre!

  6. Hva er den klumpen i ansiktet ditt under brillene på første bilde?? Har det skjedd noe eller er det bare bildet eller brillene som får det til å se ut som det er noe der?

  7. Like nydelig som du alltid er! Likte spesielt godt det første bildet;-) Jeg liker så godt at du står i mot de slemme kommentarene om hvor tynn du er! Du får noen unødvendige kommentarer om utseende ditt. Du vet det sikkert selv, men jeg er 100% sikker på at det kun er av sjalusi. Jeg syntes bloggen dine er supermotiverende. Jeg liker også veldig godt at du vender fokuset mot å kose seg med mat, istedet for alle de bloggerne som gir uforsvalige mat-tips. You go, girl!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg