homemade sushi

Jeg husker jeg sa til mamma når vi gikk og ventet på legetime: “Når vi får vite at klumpen i brystet ikke er kreft skal vi feire med champagne og en god middag”. So did we! Jeg eeeeer så glad om dagen, det er ingenting som bekymrer meg for. Jeg setter rett og slett pris på livet. Mulig det høres veldig klisjé ut, men det er fakta! I tillegg skjer det så mye gøy for tiden, og jeg har såå mye jeg skal gjøre i sommer. Hvordan kan jeg ikke smile?!

På fredag laget vi hjemmelaget sushi, som faktisk er utrolig enkelt å lage. Vi brukte salmalaks, avokado, agurk og majones inni, supergodt. Neste gang vil jeg prøve med mango, det ser så sykt godt ut. Mmm!

 

// When we found out that the lump in my mother’s breast wasn’t cancer, we celebrated – of course! I’m so happy nowadays, I have no worries and it feels so goddamn great. We made sushi, which is super easy to make at home! We filled them with salmon, cucumber. Mmm!

15 kommentarer
  1. Kan du poste oppskriften på sushien på bloggen? Har lett etter en som jeg kan like lenge, og dette så veldig smakfullt ut 🙂

  2. I am happy with you !
   I know, You don´t know me, but I think you have good attitude to life. You enjoy every day 🙂
   And in good way, sometimes i envy you your beautiful experiences 🙂
   So, can I ask you for your opinion?
   These 3 years I worked and I was in abroad for 1 year and I had medical problems. But from September I´m going to university. But I´m 22 years old. Do you think I´m old for school? Because some of my friend told me it´s late for me (this is reason why I ask you – neutral, impartial opinion ;). In 18 I was not accepted to study medicine and I didn’t know what I wanted to do but now, I want to study languages and travel and discover world 🙂
   Thank for answer. 🙂
   Best wishes for your mom 🙂

  3. Heeihei! Så sinnsykt godt ut!! Noe du måå prøve i makirullene er vårløk ooog chilli!!! Det er obligatisk etter min mening og setter mer smak. Det er bare såfantastisk godt inni maki rullene!! Jeg pleier også å lage hjemmelaga sushi, smaker jo bare himmel!!

  4. Sushi er kjempegodt! Ble hekta selv i fjor. Jeg bodde 4 mnd i Mexico, og rett ved der vi bodde var det en liten sushirestaurant. Vi var der veldig ofte, og en gang prøvde vi med kiwi og jordbær(ikke begge deler på samme)! Det høres sikkert skikkelig sært ut, men fyfff det var SÅ godt! Husker desverre ikke hva innholdet i makirullen var, men det finnes sikkert oppskrift en eller annen plass på nett!

  5. når vi lager sushi bruker vi ingredienser som mango, jordbær, agurk, avokado, salmalaks, philadelphia smør, paprika, reker/friterte reker og ris da såklart! ikke alt i en og samme bit, men prøv ut jordbær, syyykt godt! og hvis du topper bitene med purreløk og jordbær kuttet i bittesmå biter smaker det ekstra godt! et annet tips er å dyppe sushien først i soyasaus også i sesamfrø! mat er gøy og selv fortrekker jeg friske smaker i sushien 😀 gjerne legg ut neste gang du lager om du prøver ut noe og lykke til!! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg