summer vibes

Hei hei snupper! Gud, dagen i går var definisjonen på en perfekt sommerdag. Jeg hadde egentlig tenkt å poste dette innlegget før jeg forlot huset i går kveld, men ting skjedde så fort og jeg hadde nesten ikke samvittighet til å sitte inne i finværet og blogge. Ueeeh, kjenner jeg får så dårlig samvittighet, dere vet jo at jeg elsker å oppdatere dere! Men ja, what a day. Jeg vandret rundt i byen med Guro i et par timer, og så satt vi oss ned og bare nøt solsteken. Senere dro vi hjem til meg og laget oss mat før etterfulgt av skåling på terrassen. Med skinnende sol, utsikt over det fine nabolaget mitt og Idyll på høyttalerne kan jeg love dere at jeg koste meg! Føltes ut som om jeg var i en film eller noe… Jeg sier til de rundt meg: “TENK når det er vinter og vi sitter og ser tilbake på dette.” Det kommer til å føles helt uvirkelig, på samme måte som Florida i fjor føltes helt uvirkelig. Vel, og så dro vi i bursdag. To bursdager, faktisk! Haha, for en kveld. Etter mange timer med dansing dro jeg og Guro hjem for å legge oss, men så fikk vi plutselig besøk, så da ble det brått nach til langt på natt. Jeg kommer til å ha så sinnsykt mange minner fra denne sommeren.

Vi var i bursdag til vakre Sunniva!! Hun gikk i klassen min i fjor ♥ ♥

// Hey guys! Yesterday was a perfect summer day. I was supposed to make one more post, but the weather was so nice and the time went by so fast. I met Guro and we went to town, and we were just chilling in the sun with some snacks. It was SO hot!! Later we made food at my place and then we enjoyed a drink at the terrace. The sun was shining and we listened to summer songs – it felt like I was in a movie or something. I love life, seriously! Later we celebrated two birthdays. What a night, haha. After dancing for several hours me and Guro went home to sleep, but suddenly people came to our house so we didn’t go to sleep until late.

17 kommentarer
  1. Looks like fun.
   The weather in Norway seems to be amazing!
   I sometimes miss seeing Ingvill on your blog, are you still in contact with her?
   And could you please tell me, which camera you use?
   Wish you a great summer 🙂
   Xoxo

  2. Hmm. Du kunne kanskje grepet tak i malerkosten sjøl. Faren deres kan da umulig være husslaven deres. Lol.

  3. Kan du ta med dette i neste spm runde?
   Hei, jeg trenger virkelig hjelp.
   Jeg har sykt små pupper og har egt aldri brydd meg om det før jeg kom på ungdomskolen, fordi folk driver å slenger kommentarer om kroppen min. Gutter sier at jeg ser skeiv ut og at jeg ser ut som en gutt osv. Og når jeg går forbi noen gutter tar de på “puppene” sine. Jeg later som at jeg syntes det er gøy men dagen min blir egt helt ødelagt . Jeg vet jo at jeg ikke har den styggeste kroppen, jeg er tynn og har rumpe. Men fordi jeg ikke Har pupper slenger folk dritt til meg, blir dritt lei det, hvordan hadde du håndtert saken?

  4. Så koselig! 🙂 Men hva med å male det selv? Det tar ikke lang tid heller, og når du er ferdig så kan du skryte til alle venninnene/vennene din at du har malt alt selv! Stolthetsfølelse 🙂 Kos deg videre i sommer!

  5. Dette innlegget likte jeg! Litt bilder sammen med vennene dine osv.(jeg som kommenterte i forrige innlegg):-D

  6. du burde absolutt ikke drikke alkohol samtidig som du går på isotretinoin!! det kan være veldig farlig – spesielt om du drikker mye som det virker som om du gjør når du er “ute” i Førde lol

  7. Haha. Du slettet det det sa om at faren din måtte få ut fingeren og male ferdig verandaen fordi du var så lei av og vente 😀
   Enig med alle som sier at dette burde du hjulpet til med selv. Ta malerkosten og gjør jobben selv.

  8. har ikke legen/hudlegen din sagt at du ikke skal drikke alkohol (hvis det var det du drakk) når du går på isotretinoin? Er kanskje greit i bitte små mengder sånn som et champange/vin glass, men det der så mye ut.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg