no more Pepsi

I dag stod jeg opp 08:30, og jeg tror det er det tidligste jeg har vært oppe av sengen så langt denne ferien. Haha, erre ferie så erre ferie! I dag vekte mamma meg når hun kom hjem fra nattevakt, og så stod jeg opp og nøt en tidlig frokost mens jeg leste blogger. Etter det fant jeg frem en Fanta, satt meg ned med Mac’en og jobbet effektivt helt til flaska var tom. Hvem skulle tro at jeg drakk Fanta? Pepsi-elsker som jeg er, liksom. Men Fanta er sinnsykt godt om sommeren, neeeesten bedre enn Pepsi om jeg tør å påstå det. Pepsi vil nok alltid være favoritten, men litt variasjon skader ikke. Jeg fikk i hvert fall gjort veldig mye bloggarbeid, pjuuh. *Klapp på skuldra* Nå kom jeg nettopp hjem fra en liten bytur med lillesøster. Jeg var blant annet innom apoteket for å hente mer Isotretinoin, har visst klart å slukt alle tablettene jeg. Startet jeg ikke nettopp med dem?!

Nå skal jeg en tur til byen igjen, denne gangen med Guro. Vi kjøpte telt på Biltema til 150 kr forrige uke – et tips til dere om dere vil finne på rimelige ting med venner. 75 kroner hver, liksom! Så vi har utrolig lyst å få det til i dag, men så er det meldt regn om et par timer. Hmm, vi får se det an. Telt på stranda med en engangsgrill og musikk hadde absolutt ikke slått feil.

// I woke up at 8:30 pm today, I think that’s the earliest so far this summer brea. Haha! My mom woke me up when she was finish at work (she works at night sometimes), so I had plenty of time to enjoy a nice breakfast while reading blogs. After breakfast I found myself a bottle with Fanta and then I did a lot of blog work. YES you heard me, Fanta!! I still love Pepsi but Fanta is perfect for summer. After working for some hours I went to town with my little sister and then I went to the pharmacy to retrieve Isotretinoin, I’ve eaten all of the pills… already. Didn’t I just start?!

Now I’m heading to town once again, this time to meet Guro. We want to set up a tent and have a sleepover at the beach, but there’s going to rain today, baaah. We’ll see!

24 kommentarer

Siste innlegg